Horoskopy od 02-11-2020 do 08-11-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý pátý týden roku 2020

Beran – podle horoskopu následující týden bude ideální pro různé ambiciózní projekty. Nemá smysl mít malé cíle. Máte možnost poznat nějaké zajímavé lidi. Navázání bližšího kontaktu může být pomalejší, ale o to bude výsledek lepší. Pro single je to ideální situace. Pokud to situace dovolí, sportujte.

Býk – v těchto časech se hodně cení kreativita, která pomůže některé věci vylepšit nebo posunout dál. Nebojte se prezentovat své originální nápady. Podezíravost a žárlivost opravdu nedělají dobrotu. Na první pohled nejasné situace mají často velmi obyčejné vysvětlení. Oblékejte se spíše podle počasí a ne podle módy, je tady větší riziko nachlazení.

Blíženci – v následujícím týdnu budete mít podle horoskopu dar přesvědčivosti. Dokážete kolem sebe stmelit tým, který vám pomůže v realizaci vašich povinností a nápadů. Malý flirt a trocha romantického přístupu dokáže divy. Pokud hledáte lásku, odhoďte strach a vše se vám podaří. Budete mít docela dobrou formu, ale stále nezapomínejte na prevenci.

Rak – raději se koncentrujte pouze na svých povinnostech. Nemá smysl řešit více věcí najednou, stejně byste neměli čas vše realizovat tak, aby byl výsledek dokonalý. Ve vztazích by to lidé ze znamení zvěrokruhu Rak měli mít velmi příjemné. Čeká je spousta lásky a hodně pozornosti od partnera. Nepřepínejte své síly, při sportu je dobré zachovat opatrnost.

Lev – v následujících pěti pracovních dnech byste měli řešit nějakou důležitou formální záležitost spojenou buď s úřady nebo bankami. Dobře se na to připravte. Na opačné pohlaví působíte jako magnet, pro single je to příležitost změnit situaci a pro zamilované to znamená velmi romantický týden. Podle horoskopu byste si měli dávat více pozor na tlak.

Panna – v práci může dojít k několika významným změnám. Nestůjte bokem a snažte se z nové situace vytěžit co nejvíce. Přichází váš čas. Emoce k lásce patří, ale jejich nadměrné množství občas může napáchat docela dost škody. Aktivní odpočinek na lůně přírody je to, co vaše imunita potřebuje nejvíce.

Váhy – čeká vás hodně záležitostí, které budete muset realizovat pod tlakem. Snažte si vše co nejlépe naplánovat, aby vás nic překvapivého nezaskočilo. U některých sporů je ve vztahu lepší ustoupit, ale někdy je důležité si stát za svým názorem a partnera přesvědčit, že se mýlí. Za volantem a na silnici obecně buďte hodně opatrní.

Štír – podle horoskopu jste velmi blízko úspěchu a splnění cílů, které jste si před časem vytyčili. Ale pozor, i když je to cílová rovinka, tak stále nemůžete polevit. Partner může být trochu žárlivý, ale snadno ho přesvědčíte, že nemá pravdu. Zdravá životospráva, přísun minerálů, vitamínů a vlákniny, vám zaručí dobrou fyzickou i psychickou kondici.

Střelec – pracovně bude nejnáročnější pondělí a středa, zbytek týdne byste měli zvládnout levou zadní. Dejte si jen pozor na zbytečné výdaje. V následujících sedmi dnech uvidíte, jak je rodina důležitá. Dá vám pocit jistoty a bezpečí. S rýmou si dokážou poradit osvědčené babské rady.

Kozoroh – pokud budete pomáhat jiným, oni následně pomohou vám. Finanční situace je celkem stabilní, ale stejně by bylo rozumné odložit pár korun bokem. Single mohou změnit svou situaci, stačí přestat snít a přikročit k činům. Občas stačí říci jen jedno správné slovo. Kdy jste byli naposledy na preventivní prohlídce?

Vodnář – tvrdohlavost a neústupnost vám pomohou v dosažení úspěchu. Nemůžete se jen stále ohlížet na ostatní, to vy jste na prvním místě a jde o vaši budoucnost. Tento týden bude podle horoskopu ve znamení romantiky kombinované s pragmatismem. Vyhýbejte se místům, kde se schází hodně lidí, bacily a viry začínají kroužit.

Ryby – v práci budete postaveni před nelehkým výběrem. Dobře si vše promyslete a rozhodněte se pro to, co pro vás bude mít v budoucnu největší význam. Sychravé počasí a pobyt doma moc lásce nepřeje, ale nic není ztracené. Spoustu věcí se dá postupně chystat i na dálku. Hlídejte si co a kolik jíte, váha dokáže být nekompromisní.