Horoskopy od 09-11-2020 do 15-11-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý šestý týden roku 2020

Beran – čeká vás docela dost práce. Možná se objeví malý moment vyhoření, ale nemusíte se strachovat, nálada se vám ke konci týdne výrazně zlepší, když uvidíte výsledky svých aktivit. Ve vztahu se mohou objevit mírné nesrovnalosti, které dovedou k zbytečným hádkám. Nejlepší fyzickou a psychickou formu budete mít o víkendu.

Býk – ačkoliv to možná tak nevypadá, po finanční stránce budete mít docela úspěšný týden. Stačí jen když přibrzdíte některé zbytečné výdaje. Upřímný rozhovor s partnerem dokáže udělat divy. Podle horoskopu může ve vztazích rozkvést spousta lásky. Energeticky náročný týden způsobí, že se budete cítit trochu více unavenější než obvykle.

Blíženci – v zaměstnání si musíte dávat pozor na to, co říkáte. Zvlášť pokud máte různá online setkání, tak člověk může díky uvolněné atmosféře občas říci více, než by chtěl. Ve vztahu čeká lidi narozené ve znamení Blíženci nějaká zajímavá a ve finále velmi příjemná výzva. Vyhýbejte se situacím, které ve vás vyvolávají stres a nervozitu.

Rak – před vámi je spousta zajímavých možností, ale také nemalé výzvy, které budou vyžadovat docela dost sil a sebeobětování. Ve vztazích bude trochu bouřlivější týden a občas budete mít podle horoskopu pocit, že jste na houpačce. Ale těch chvilek nahoře bude více. Pozor na to co jíte. Raději se vyhýbejte nadměrnému množství kofeinu.

Lev – s upřímností dojdete nejdále. V práci se nebojte projevit svůj názor, překvapí vás, kolik lidí má podobný a kolik vás podpoří. Pokud vás něco ve vztahu trápí, nebojte se svěřit partnerovi. Nemá telepatické schopnosti, takže není zázračně schopný zjistit, v čem je problém. „Vybijte“ svou energii na podvečerních procházkách.

Panna – práce vás bude hodně zmáhat. Pozor na chyby, které může vyvolat únava a přepracování. Raději trochu zpomalte. Bláznivé nápady mohou do vztahu přinést čerstvý vítr. Single by také měli popřemýšlet, jestli partnera nehledají příliš konzervativně. Soustřeďte se na posilování přirozené imunity.

Váhy – větší výdaje se dají zvládnout celkem s přehledem. Finančně náročnější bude úterý a čtvrtek. V zaměstnání bude překvapivý klid. Single mohou prožít velmi romantický týden, situace je sice trochu zvláštní, ale to přidá všemu jen na pikantnosti. Pozor na migrény, nejlepším lékem je spánek, odpočinek a meditace.

Štír – štěstí přeje odvážným. Nebojte se kroků, které se vám ještě před nedávnem zdály příliš riskantní nebo nemožné. Vše je ve vašich rukách. Hledání partnera není nyní příliš snadné, ale podle horoskopu právě tyto náročné časy vám mohou hrát do karet. Se zdravím by mělo být vše v pořádku. Drobné problémy zmizí rychleji, než byste čekali.

Střelec – přichází hodně nových úkolů, některé budou hodně zajímavé a posunou vás ve vašich kariérních možnostech výrazně dál. Hádky o hlouposti bývají nejostřejší. Je dobré si to uvědomit a pak se společně zasmát, co vše vás dokázalo dohnat až na ostří nože. Podráždění a nervozita jsou spojené s aktuální situací a příchodem sychravějších dní.

Kozoroh – z finančního hlediska to bude spíš průměrný týden. Nové možnosti výdělku nejsou ani na obzoru, takže si budete muset vystačit s tím, co máte. Vaše láska pro vás chystá nějaké velmi příjemné překvapení. Budete mít hodně sil a chuti do života. Zkuste najít nějaký zdravý způsob na uvolnění nadbytečné energie.

Vodnář – v práci vás čekají nějaké záležitosti, které vás trochu zklamou. Nic si z toho nedělejte, ne každý týden je posvícení, ale stejně je vše na dobré cestě. Stavte na dobrých vztazích s kolegy. Konec týdne může být hodně romantický. Co takhle zamilovaná procházka přírodou. Nervózní týden se mírně odrazí i na vaší psychické kondici.

Ryby – někdo vás pomlouvá a bude se snažit vyprovokovat. Nejlepší obranou je ho ignorovat a nechat, ať se ztrapní sám, když pravda vyjde najevo. Tento týden podle horoskopu není moc vhodný pro lásku. Bude spíše šedivo a trochu i nudně. Ranní rozcvičky, více zeleniny a pravidelný přísun vitamínů, to vám nyní prospěje nejvíce.