Horoskopy od 16-11-2020 do 22-11-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý sedmý týden roku 2020

Beran – v práci budete mít občas dojem, že se neustále točíte dokola. Raději se vyhýbejte důležitým rozhodnutím nebo nějakým významným změnám. Single mají šanci se seznámit s nějakou zajímavou osůbkou, ale zatím vše bude spíše jen na přátelské úrovni. Nervozita spojená s přílišným množstvím energie bude hledat nějakou cestu na vybití.

Býk – strach z neuznání je zbytečný. Podle horoskopu sice jste nyní pod drobnohledem nadřízených i kolegů, ale bude to mít pro vás skvělé dopady. Ve vztazích začne na lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Býk dopadat únava. Budete toužit po častější samotě. Váš organismus je trochu oslabený, hrozí vám nachlazení.

Blíženci – situace v práci se příliš měnit nebude. Snažte se hledat nová řešení, ale zatím je nerealizujte. Věnujte co nejvíce času jejich přípravě. Hledající lásku by měli trávit více času s přáteli, je šance, že poznáte někoho nového a nebo starší známost začne vypadat trochu jinak a zajímavěji. Dávejte si pozor na kůži, je nyní hodně citlivá.

Rak – pokud čekáte na změnu finanční situace, bude dobré se obrnit trpělivostí a ještě moc neutrácet. Blýská se na lepší časy, ale chce to trochu trpělivosti. Pro lásku bude nejlepší úterý a pátek, v těch dnech Amor bude vládnout a střílet šípy kam se jen dá. Mohou se objevit nepříjemné migrény a bolesti kloubů.

Lev – na tento týden podle horoskopu Lvi čekali opravdu dlouho. Jejich ruce budou pozlacené a cokoliv, čemu se začnou věnovat, skončí velkým úspěchem. Dlouho ukrývaná tajemství a nevyřčené věty začnou pomalu vycházet na povrch. Situaci ve vztahu to vyčistí. Pečujte o játra, nejsou v nejlepší formě. Stačí menší úprava jídelníčku.

Panna – v práci se to nikam moc nevyvíjí a bohužel ani vy nebudete mít žádný vliv na změnu situace. Na druhou stranu nic špatného vám nyní nehrozí, tak proč si trochu neodpočinout. Ve vztahu by bylo dobré, kdybyste některé nevyřešené záležitosti začali řešit sami. Jinak se dál nepohnete. Pozor na dolní končetiny, zlomenina nebo vyvrknutý kotník není v zimě nic příjemného.

Váhy – výřečnost a pozitivní přístup vám může pomoci vytvořit nové pracovní příležitosti. Jen strop je limitem toho, čeho můžete v následujícím týdnu dosáhnout. Malý románek nebo nezávazný flirt může oživit samotu lidí, kteří stále ještě nemají životního partnera. Bylo by rozumné trochu více šetřit zrak.

Štír – nemá smysl dělat věci, které neumíte. Pokud vás k tomu někdo bude nutit, vysvětlete mu, že to nemá nejmenší smysl, že raději uděláte to, co dokážete nejlépe. Partner vám občas při některých sporech začne hrát na city. Nenechte se tím vyvést z míry. Podle horoskopu se mohou objevit problémy při trávení tučnějších jídel.

Střelec – objeví se nějaká nečekaná událost, na kterou bude potřeba reagovat. Věnujte více času na přípravu, samotná realizace bude trvat jen chvíli. Ve vztahu občas mohou mít Střelci pocit, že jsou v kleci. Může být zlatá, ale pořád je to klec. Pokud máte nějaký zdravotní problém, tak rekonvalescence se může trochu protáhnout.

Kozoroh – podle horoskopu byste měli sázet hlavně na sebe a své vlastní schopnosti. Spolupráce je fajn, ale pokud chcete něco dotáhnout do konce, stejně to zůstane na vás. Čekejte nečekané, ve věcech lásky to bude docela divoké a situace se může radikálně změnit ze dne na den. Drobné nachlazení není důvod k panice. Je to součást podzimu.

Vodnář – čekají vás nějaké papírové záležitosti spojené se zaměstnáním. Finanční situace by se měla nyní mírně zlepšit, ale žádné velké zázraky nečekejte. Ve vztazích přichází podle horoskopu určitá fáze stabilizace. Stačí jen počkat a výsledek vyvolá spokojenost u obou stran. Mohou se ozvat dásně a nebo zuby.

Ryby – dostanete několik věcí na výběr. Nemusíte se stresovat. Ať se rozhodnete pro cokoliv, vše vám ve finále bude vyhovovat. Přátelství se někdy začne měnit na něco více. Člověk se kterým si rozumíte a kterého si vážíte může být vašemu srdci mnohem bližší, než se to na první pohled zdá. Ani na podzim nesmíme zapomínat na správný pitný režim.