Horoskopy od 14-12-2020 do 20-12-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
padesátý první týden roku 2020

Beran – přichází vhodný týden pro dlouhodobé investice. Pokud máte nějaké peníze bokem, stojí za to je vložit do něčeho výnosného. V práci pozor na pomluvy. Předvánoční čas je příležitost potkat nové a zajímavé lidi, k lásce může být jen krůček. Ve zdravotních záležitostech se raději vyhýbejte jakýmkoliv extrémům.

Býk – předvánoční týden bude docela zajímavý. Podle horoskopu dojde ke kombinaci poklidné a sváteční atmosféry a zmatků, kde se těžko budete orientovat, co vlastně je cílem. Zásnuby a vyznání lásky nemusí být jen na jaře. I v zimě to může být romantické. I s drobným problémem stojí za to zajít za lékařem.

Blíženci – své povinnosti si udělejte včas. Nic neodkládejte na další den, protože pak by se mohlo stát, že nestihnete vůbec nic. Od čtvrtku čekejte hodně romantických chvilek večer. A víkend překoná asi vaše nejsmělejší očekávání. V chladném počasí si více hlídejte pleť, je hodně citlivá.

Rak – čeká vás hodně povinností, které bude třeba stihnout v termínu. Podle horoskopu to vypadá, že se do čtvrtka moc nezastavíte. Ale pak už bude klid. Stabilní vztah je to, po čem toužíte nejvíce. A pokud máte partnera, tak všechny výhody si vychutnáte právě nyní. Ochutnávání cukroví je fajn, ale nic by se nemělo přehánět, tento týden sladké raději omezte.

Lev – posilujte svou pozici v práci. Teď je čas, kdy spousta lidí se vznáší v oblacích a na zaměstnání moc nemyslí, toho se dá velmi snadno využít. Okouzlit vás může člověk, kterého jste si dosud příliš nevšímali. Pod drsnou slupkou je opravdu sladké jadérko. Vaše psychická i fyzická kondice se v následujících dnech výrazně zlepší.

Panna – bude to teď trochu těžké, protože před Vánoci utrácíme více, ale podle horoskopu byste měli prozkoumat své výdaje. Jsou tam docela hezké možnosti, jak bez velké bolesti ušetřit pravidelně pár korun. Budete toužit po tom, aby láska měla tu samou podobu jako kdysi. Možná navštivte místa, kde jste se tehdy cítili nejlépe. Zdraví bude v pořádku, ale prevence je základ.

Váhy – u finančního rozhodování je důležitá opatrnost. Před libovolným větším výdajem se dobře zamyslete, jestli to opravdu potřebujete a nebo jestli je to skutečně tak výhodné. Podle horoskopu byste neměli ztrácet čas na známosti, které stejně nemají žádnou budoucnost. U jídla buďte opatrní a dávejte si pozor na tuky a pálivé koření.

Štír – všechno velmi výrazně zrychlí. Záležitosti, které se vám zdály dávno zapomenuté se znovu objeví a také velmi rychle vyřeší. Budete mít šanci na opravdu velký úspěch. Ve vztazích to může zase trošku skřípat. Zkuste přistupovat k věcem s odstupem a nic nežeňte až na hranu. V přírodě si dávejte pozor, kam šlapete, zvláště při výletech do hor.

Střelec – nejvyšší čas začít přemýšlet o budoucnosti. Pokud máte pocit, že v posledních letech vlastně jen stojíte na jednom místě, nyní to můžete velmi snadno změnit. Nejtěžší je vždy ten první krok, pak už to půjde samo. Single mohou na předvánočních večírcích a setkáních potkat někoho zajímavého. Věnujte větší pozornost nehtům a vlasům.

Kozoroh – velmi dobrý týden na investice a nákupy. Podaří se vám za velmi dobrou cenu pořídit to, po čem se už delší dobu sháníte. Zamilovaní mají šanci na opravdu krásné romantické chvilky se svou velkou láskou. Kolem singlů létá Amorek a střílí šípy. Nezapomínejte na dostatek odpočinku, zdraví máte jen jedno.

Vodnář – podle horoskopu vás budou některé pracovní záležitosti hodně rozčilovat. Nemá smysl se hádat a pokoušet prorazit hlavu zdí, raději se trochu stáhněte a počkejte, až přijde vaše chvíle. Partner si vás bude nadbíhat, ale neodpustí si i nějaké trochu trapné žertíky. Berte to s nadhledem. Pozor na vysoký tlak, meditace může pomoci.

Ryby – čekejte hodně povinností, které nemusí být příjemné. Ale těšit vás může to, že už bude brzy konec a až do ledna by měl být klid a pohoda. Větší angažovanost ve vztahu přinese krásné ovoce, každé vaše úsilí partner vrátí desetinásobně. Můžete být trochu podráždění, pracovní stres se mírně odrazí i na vaší psychické kondici.