Horoskopy od 15-02-2021 do 21-02-2021

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
sedmý týden roku 2021

Beran – tento týden by měl pracovně být celkem klidný, ale neusínejte na vavřínech. Je užitečné držet ruku na pulsu událostí. I v této složité době je docela dost možností, jak se společensky setkávat. A taková setkání mohou být z hlediska lásky či romantiky docela zajímavá. Dávejte si pozor na to, co jíte. Důležitá je čerstvost potravin.

Býk – trocha risku neuškodí. Můžete hodně získat. Pokud budete stát na místě a čekat na nějaký zázrak, nikam se neposunete. Dobře promyšlené riskování není tak riskantní. Podle horoskopu je tento týden skvělý pro zásnuby, svatby a velká vyznání lásky. Zima není překážkou. Nepodceňujte drobné příznaky nějaké nemoci, lepší je poradit se s odborníkem.

Blíženci – v pondělí a ve středu se budete muset více koncentrovat na svých pracovních povinnostech. Konec týdne by měl být docela klidný. Spousta romantických chvilek s partnerem vám přinese hodně radosti. Pečujte o kůži a chraňte ji co nejvíce před mrazem a vysušením.

Rak – v práci to vypadá podle horoskopu docela slibně. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak budou v centru pozornosti a vše, co se jim povede, bude výrazně lépe odměněno než obvykle. Ve vztahu nemůžete jen ustupovat, i vy máte potřeby a přání. Je nutné se na tom domluvit. Čekejte příliv pozitivní energie, jestli je před vámi nějaký větší zákrok, vše dopadne skvěle.

Lev – finanční či obecně jakékoliv materiální záležitosti vás nyní nebudou moc zajímat. Ale bylo by dobré jim věnovat aspoň trochu pozornosti, protože některé věci odložit nelze. Čekejte nějaký menší spor s partnerem, který ale nakonec skončí dobře a vás čeká velmi milý víkend. Lvi, kteří mají sedavé zaměstnání, by měli více času věnovat pohybu, jinak se jim může ozvat páter.

Panna – v následujících pěti pracovních dnes vás to v zaměstnání bude dost nudit. Ale bohudík nic kritického se nyní neděje, tak jen to nedávejte tak moc najevo a vše bude v pořádku. Single mohou ve velmi blízkém okolí objevit někoho opravdu velmi zajímavého. Podle horoskopu byste nyní měli věnovat trochu větší pozornost své pleti a vlasům.

Váhy – vaše kariéra může velmi výrazně zrychlit. Chyťte příležitost za pačesy, jen si dávejte pozor, aby honba za výsledky vám nesebrala příliš moc ze soukromého života. Rovnováha v braní a dávání je základem každého dlouhodobě funkčního stavu. Fyzická kondice bude v pořádku, ale dejte si pozor na tu psychickou. Hlavně se vyhněte stresu.

Štír – v kapse budete mít celkem dost peněz, ale v hlavě se objeví i touha je utrácet. Trocha potěšení neuškodí, ale nic se nemá přehánět. Emoční chlad ve vztahu vytvoří trochu dusnější atmosféru. Pokuste se podpořit věci, které vás spojují a vše se vrátí do normy. Energetická rovnováha bude základem dobré fyzické kondice.

Střelec – podle horoskopu můžete dostat nějakou důležitou zprávu, která bude mít vliv na vaši finanční nebo obecně majetkovou situaci. Postupujte obezřetně. Trpělivost hory přenáší, obzvlášť pokud to ve vztahu moc neklape. Je rozumné řešit pouze důležité věci a nad banalitami mávnout rukou. Po návratu z venku nezapomínejte okamžitě rozehřát organismus.

Kozoroh – věnujte se více lidem, se kterými musíte pravidelně spolupracovat. Váš úspěch bude z velké části záležet i na nich. Dobré vztahy jsou základ. Síla a délka trvání vašeho vztahu je ve hvězdách. Pokud něco nemá smysl, není důvod to protahovat. Budete mít spoustu energie a touhu ji někde vybít. Procházky a sport na čerstvém vzduchu mohou být řešením.

Vodnář – v práci vás čekají nějaké spory a také možný konflikt s kolegy ohledně nějaké důležité záležitosti. Stůjte pevně za svým. Stačí pár dobrých argumentů a na svou stranu přetáhnete většinu lidí. Single mají větší šance, ozve se někdo z minulosti, kdo vašemu srdci není lhostejný. Vodnáři ve vztahu by měli dávat pozor na pokušení. Dejte si pozor na kofein a také na nadměrné užívání volně dostupných léků.

Ryby – Větší výdaje konzultujte s někým blízkým. V ideálním případě byste je měli trochu odložit. V práci ukažte, že vám jde spíše o uznání a docenění než o peníze. Přichází ideální týden pro nějaký pikantnější flirt, ale nečekejte od toho nic dlouhodobého. Podle horoskopu lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Ryby hrozí v první polovině týdne migrény.