Horoskopy od 22-02-2021 do 28-02-2021

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
osmý týden roku 2021

Beran – v práci máte velkou šanci na kariérní postup. Obecně má dojít k nějakým změnám, které budou pro vás velmi výhodné. Pro Berany, kteří ještě nemají partnera přichází opravdu velmi zajímavý týden, během kterého se může stát opravdu cokoliv. Zdravotně by to podle horoskopu mělo být v pořádku, možná by jen stálo za to mít trochu lehčí jídelníček.

Býk – tento týden je vhodný pro důležité finanční operace. Budete mít cit pro peníze a poznáte, co je výhodné a co výhodné není. Ve vztahu se nyní hodně věcí změní. To co bylo v minulých týdnech už nyní neplatí. Je rozumné se na to nachystat. Budete mít hodně energie, ale musíte také počítat s jistou nervozitou a podrážděností.

Blíženci – spolu s několika kolegy můžete výrazně vylepšit svou pozici ve firmě. Stačí, že budete spolupracovat. V jednotě je opravdu síla. Popřemýšlejte, jestli by se ve vztahu nedalo některé věci vylepšit. Stačí pár drobností a atmosféra bude mnohem příjemnější. Dávejte si pozor na nachlazení, proměnlivost počasí je zrádná.

Rak – když budete naslouchat tomu, co se říká ve vašem okolí, získáte velmi důležitou informaci, která vám umožní se posunout výrazně dále. Do středy si dejte pozor na výdaje. Ohledně vašeho vztahu vy víte, co je pro vás nejlepší. Neposlouchejte různé pomluvy. Zvýšený přísun vitamínů a vlákniny vám pomůže bojovat s únavou, která přichází spolu s koncem zimy.

Lev – budete mít trochu pocit, že jste jako moucha v medu. Obklopuje vás spousta sladkosti, která ale vám ve skutečnosti znemožňuje svobodný pohyb. Musíte vydržet, už brzy se to změní. V následujícím týdnu bude podle horoskopu na prvním místě rodina. Single by měli vyrazit za nejbližšími. Ledviny potřebují správný pitný režim.

Panna – ve finančních záležitostech vás čekají nějaké příjemné změny. Jen případnou nadbytečnou hotovost rovnou neutraťte za věci, které ve skutečnosti nepotřebujete. Panny bez partnera mohou čekat velmi zajímavé změny. I když štěstí je někdy třeba jít trochu naproti. Pozor na migrény. S bolestí hlavy vám nejvíce pomůže odpočinek a ticho.

Váhy – podle horoskopu přichází dobrý týden pro vyřizování různých úředních záležitostí, podepisování smluv nebo pro přípravy na změnu práce. Kamarádství může být začátkem pro něco mnohem hlubšího. Jen to občas chce trpělivost. Vaše nálada a psychická forma bude ve velké míře závislá na počasí.

Štír – někdo vám začne nabízet možnost snadného a rychlého výdělku. Neposlouchejte ho, je to, jako většina těchto skvělých nabídek, podvod. Štíry žijící ve vztahu v tomto týdnu nic moc zajímavého nečeká. Ale klid a stabilita je někdy příjemná věc. Pozor na vyšší tlak a problémy s trávením.

Střelec – v pracovní části týdne vaše finanční situace nebude příliš příznivá. Je lepší trochu šetřit, abyste byli připraveni i na nějaké nečekané výdaje. Single se mohou nečekaně zamilovat. Ale pozor, nikam se nežeňte, na vše je dost času. Postupné oteplování může svádět k nepříliš vhodnému oblékání, pozor na to.

Kozoroh – vaši kolegové a nadřízení ocení vaši aktivitu. Je důležité být vidět. Přichází vhodný týden pro kariérní rozvoj. Rodina a přátelé jsou v dnešních časech to nejdůležitější. Hledání náhodné lásky může počkat. Vyšší tlak a stres vás nyní mohou trochu potrápit.

Vodnář – rozhodnutí v důležitých věcech je jen a jen na vás. Bohužel nikdo vám tady nepomůže. Pokud vám někdo bude radit, nezapomeňte, že si může jen a jen přihřívat vlastní polívčičku a o vás mu vůbec nepůjde. Single, podle horoskopu je čas se pohnout z místa. Samo se nic nezmění. Přebytek energie můžete vyřešit zvýšenou fyzickou aktivitou.

Ryby – nějaká nečekaná situace může vylepšit vaši materiální situaci. Také máte možnost dostat nějaké zajímavé nabídky, které vás pracovně posunou výrazně dál. Ve vztazích lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby prožijí spoustu lásky a něžnosti. Partner se bude opravdu hodně snažit. Může vám hrozit mírná hormonální nerovnováha.