Horoskopy od 03-05-2021 do 09-05-2021

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
osmnáctý týden roku 2021

Beran – přijdou pozitivní změny, na které už tak dlouho čekáte. Navíc se objeví nějaká příležitost, jak přivydělat příjemnou částku. V lásce budete potřebovat trochu více samoty na přemýšlení. Některé věci vás trochu znervózňují, ale nemá smysl zbrkle reagovat. Imunita organismu je mírně oslabená, posilte ji pohybem a vitamíny.

Býk – v tomto týdnu byste si měli dávat pozor, pokud plánujete nějakou půjčku nebo si někdo od vás bude chtít půjčit. Pokud to jen bude možné odložit, tak to odložte. Ve vztazích budete cítit silnou podporu partnera. Nevyspání může být způsobené nepravidelným režimem.

Blíženci – tento týden je podle horoskopu ideální pro realizaci různých dlouhodobých plánů. Alespoň udělejte první kroky. Single mají momentálně na semaforu lásky zelené světlo. Vaše kůže bude nyní hodně citlivá, dávejte si pozor na různé alergické reakce, které se mohou objevit.

Rak – diplomatický přístup k pracovním problémům a debatám vám může přinést hodně dobrého. O své pravdě dokážete přesvědčit i okolí. Je sice máj, ale v lásce nečekejte příliš mnoho změn. Tento týden bude patřit spíše k nudnějším. Při léčbě migrény to nepřehánějte s různými prášky.

Lev – dejte si pozor při podepisování různých důležitých dokumentů a smluv, které se týkají financí a dlouhodobých závazků. Pokud to půjde, konzultujte to raději s někým zkušeným v oboru. Snaha vynucovat si ve vztahu různé věci, není nejrozumnějším řešením. Kompromis vždy vítězí. Fyzická forma bude podle horoskopu nadprůměrná.

Panna – ve středu nebo ve čtvrtek dostanete nějakou dobrou zprávu, která vám může výrazně vylepšit pracovní nebo finanční situaci. Single mohou zjistit, že dlouhodobé přátelství je ve skutečnosti mnohem více. Jen se obě strany bojí to říci. Správný pitný režim ochrání vaše ledviny.

Váhy – vaši nadřízení i kolegové si všimnou, kolik úsilí vkládáte do své práce. Dejte si pozor v úterý, bude to docela náročný den. Konflikty z minulých dnů pomalu vyšumí a váš vztah bude zase plný lásky. Nepřemýšlejte moc o nemocech a zdravotních problémech, některé potíže jsou hlavně v představách.

Štír – dobře si rozložte síly. Pokud přepálíte s pracovním úsilím začátek týdne, v druhé polovině týdne to nebude moc slavné. A tam je budete opravdu potřebovat. Častější možnosti k setkání vám umožní navázat nové kontakty a kdo ví, možná se objeví i příležitost pro menší románek. Zdraví bude podle horoskopu celkem v pořádku, jen si dejte pozor na hůře stravitelné pokrmy.

Střelec – více změn v práci a většina z nich bude pozitivních. Objevíte nové možnosti a případně uvidíte i zajímavý směr, kam byste mohli směrovat své aktivity. Ve vztazích čekejte trochu nervóznější situace. Od slova nebude daleko k hádce. Játra a oběhová soustava vyžadují větší pozornost.

Kozoroh – v pracovních záležitostech se nic moc hýbat nebude. Je to příležitost, jak vyřešit některé starší záležitosti, které jste zatím odkládali. Pokud hledáte vztah, vypadá to, že mraky pomalu odchází a již brzy vysvitne slunko. Nepřehánějte to s koukáním do obrazovek počítačů a mobilních zařízení.

Vodnář – nadcházející týden nebude moc dobrý pro ty, kteří plánují změnu práce nebo nějaký pohovor. Sice vám to může vyjít, ale dávejte si pozor, aby vás protistrana nechtěla jen využít. Prvomájová láskyplná atmosféra se protáhne na celý týden. Dobře se oblékejte, nyní se lze velmi snadno nachladit.

Ryby – pracovně bude tento týden bez nějakých výrazných změn. Pokud máte rádi lenošení, nyní se objeví více příležitostí. Stačí jen sledovat dění a registrovat změny. Nechávat si ve vztahu různá tajemství a nevyřčené věci je cesta do pekla. Se zdravím to bude v pořádku, ale pokuste si hlídat spánkový režim.