Horoskopy od 21-02-2022 do 27-02-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
osmý týden roku 2022

Beran – všechny překážky dokážete překonat. Jen se jim přestaňte vyhýbat a přestaňte se pokoušet je různě podlézat nebo obcházet. Stačí se k povinnostem a práci postavit čelem. Tento týden pak bude pro vás velmi úspěšný. S partnerem byste si měli někam vyrazit. Zavzpomínejte na chvilky, kdy jste spolu začínali. Uvidíte, jak to bude krásné. Pomalu se blíží čas na preventivní prohlídku.

2. Býk – rozhodujte se s nějakou dlouhodobější vizí. Okamžité zisky jsou sice zajímavé, ale vy máte navíc. Je lepší plánovat alespoň na pár měsíců dopředu. Byl sice čas, kdy jsme museli žít ze dne na den, ale nyní už to končí a takový přístup je dlouhodobě velmi riskantní. V srdci se vám pomalu začne ozývat příchod jara. Láska je skvělá věc. Váš organismus potřebuje trochu více pohybu. Chůze je skvělá věc.

3. Blíženci – podle horoskopu byste se měli přestat zbytečně rozptylovat. Zvláště v práci je dobré mít nějaký připravený plán a toho se následně držet. Nemá smysl jen tak skákat od jedné věci k několika dalším. V případě konfliktů je naslouchání a diplomacie vaším nejlepším přítelem. Podle horoskopu Blíženci, kteří jsou single mají ve svém okolí někoho, kdo by také stál o trochu častější kontakt a možná i něco více. Dejte si pozor na únavu z přepracování.

4. Rak – budete mít několik zajímavých nabídek, ale raději se držte jistoty, kterou nyní máte. Nemusíte říkat rovnou ne, ale nikam nespěchejte. Spěch je momentálně ten nejhorší rádce a vy spíše potřebujete stabilitu a jistotu. Partner bude vyžadovat více pozornosti. Pár hezkých slov v tu správnou chvíli dokáže zázraky. Páteř vás může trochu potrápit, snažte se rozkládat rovnoměrně zátěž na záda.

5. Lev – pro vaši pracovní budoucnost ve stávajícím zaměstnání můžete nyní udělat velmi důležitý krok. Jen nesmíte usínat na vavřínech, každý úspěch by měl být motivací k další snaze o zlepšení a vytyčení nových cílů. Hledejte nové cesty a způsoby, jak staré věci řešit efektivněji a originálně. V lásce bývá sice krásné snít, ale někdy je lepší odmítnout falešné iluze a roztrhnout závoj nevědomosti. To o čem víte, tomu můžete čelit. Ponocování moc vašemu zdraví neprospívá. Zkuste spát déle a pravidelněji.

6. Panna – ve finančních a pracovních záležitostech vám hodně pomůže intuice. Nebojte se naslouchat předtuchám, první řešení, které vás bez hlubšího přemýšlení napadne bude obvykle to nejlepší. Podle horoskopu tento týden přeje zajímavým seznámením. Jak na pracovní tak i na soukromé úrovni. Poznáte někoho, kdo může hodně ovlivnit váš život. Drobné zdravotní potíže často výborně léčí tak zvané babské rady.

7. Váhy – následujících pět dní nebude z pracovního hlediska moc povedených. Nebude vás to moc bavit a práce se bude strašně táhnout. Otravný pracovní týden vám vynahradí velmi příjemný víkend. Zvláště se to týká zamilovaných lidí. A ti, co jsou ve vztahu již déle, možná pocítí volání jara a romantiky. Při náznaku nemoci si raději lehněte a odpočívejte.

8. Štír – při větších výdajích si dávejte pozor, kolik průběžně platíte, abyste na konci týdne nezjistili, že vaší peněženkou prolétl nějaký vichr. Snažte se kupovat jen to, co opravdu musíte. Ve vztahu není čas na jakékoliv změny. Stabilita a jistota má své kouzlo, i když to někdy může zavánět nudou. Rýmu nebo kašel nepodceňujte, stejně tak si dejte pozor na žaludeční potíže.

9. Střelec – podle horoskopu bude tento týden úspěšný pro všechny Střelce, kteří se živí hlavně ústy a výřečnost je základní předpoklad pro dobrý pracovní výkon. Jestli vás čeká nějaký pohovor nebo pracovní jednání, dobře se připravte a pak můžete oslavit úspěch. V lásce můžete mít někdy pocit určité vyhořelosti, ale je to dané spíš ročním obdobím a celkovou atmosférou než nějakými problémy. Brzy se to změní. Pozor na přetěžování organismu.

10. Kozoroh – na začátku týdne dostanete nějakou důležitou informaci, která by měla výrazně ovlivnit také další dny až do pátku. Hodně věcí bude záležet od vašeho přístupu. Ve vztazích to bude velmi příjemné a také si vychutnáte spoustu lásky. Single mohou vyrazit do víru večerních vášní, šance jsou vysoké. Větší únava je v únoru docela normální, tělu chybí slunce a aktivita.

11. Vodnář – začátky bývají nejzajímavější. Změna je život a pokud vás už aktuální pracovní náplň nebaví, stojí za to začít něco nového. Uvidíte, že se posunete mnohem dál, než byste v nejlepších snech očekávali. Dobré přátelství, častá setkání a kdo ví, možná se někde pomalu začne klubat láska. Psychická pohoda má velký vliv také na vaše zdraví.

12. Ryby – většinu finančních záležitostí byste si měli vyřídit pokud možno do středy. Pak je dobré spíše šetřit. Aktuální týden je podle horoskopu velmi vhodný pro dlouhodobé plány a přípravy na investice. Malá chvilka přeplněná romantikou vám ukáže zase kouzlo lásky. Amor létá všude kolem. Vaše fyzická forma je překvapivě dobrá. Co takhle zkusit sportovat.