Horoskopy od 28-02-2022 do 06-03-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
devátý týden roku 2022

Beran – počítejte s tím, že v práci budete muset převzít i povinnosti někoho jiného a nebo přinejmenším mu s jeho záležitostmi nějak pomoci. Čeká vás více práce, ale je to i ohodnocení vašich schopností. V lásce většinou stačí být sám sebou. Hry a předstírání dlouhodobě nikam nevedou. Pracovní zátěž uvolněte pořádným víkendovým relaxem.

Býk – těsně po skončení víkendu budete mít pocit, že vše bylo nějaké krátké a místo práce potřebujete více odpočinku. Bohužel nedá se nic dělat. Čím dříve vykasáte rukávy, tím lépe. Pracovně bude nejnáročnější středa. Single mohou podle horoskopu osvěžit nějaké přátelské kontakty z minulosti. Třeba jste přehlédli určité signály. Zkontrolujte lékárničku, vše prošlé patří do smetí.

Blíženci – dobrá nálada je základ úspěchu. Ukažte svému okolí pozitivní nastavení, uvidíte, že mnoho věcí vám půjde snáze. Vaši spolupracovníci rádi přijdou s pomocí a dokonce část věcí převezmou na sebe. Nemá smysl neustále čekat. V lásce je někdy potřeba převzít iniciativu. A týká se to i vztahu. Kdy jste naposledy byli na prohlídce u zubaře?

Rak – v práci nebudete mít na růžích ustláno, ale pokud si uděláte dobrý plán, co vše je potřeba stihnout, tak by vás nic nemělo překvapit. A dobře odvedené výsledky vám v budoucnu přinesou opravdu výrazný zisk. Ve vztazích se objeví nějaká zbytečná hádka. Ale situace se rychle uklidní a o víkendu už vše bude v pořádku. Váš organismus si řekne o více spánku, zahánět ho kofeinem není dobrý nápad.

Lev – pokud se vám podařilo v předchozích měsících dosáhnout úspěchu, nezapomeňte také na to upozornit lidi, kteří rozhodují o vašich odměnách a postupu. Jak se říká, líná huba, holé neštěstí. Pokud si o nic neřeknete, všichni si budou myslet, že je vše v pořádku. I ve vztahu byste neměli mlčet. Pokud vám něco vadí, je potřeba to řešit a ne dusit v sobě. Dejte si pozor během deště a větru. Snadno se můžete nachladit.

Panna – většina lidí kolem vás budou více přemýšlet o tom, co udělat ve volném čase, jak si odpočinout a jak se moc nenadřít. Podle horoskopu je to pro vás skvělá příležitost, jak se ukázat v tom nejlepším světle. Máte možnost prokázat svou nenahraditelnost. Láska dokáže hory přenášet. V tomto týdnu máte možnost se o tom přesvědčit. Nehazardujte zbytečně se zdravím.

Váhy – v práci máte možnost jít do čela a držet se neustále v centru událostí. Využijte tu situaci, aby si na to všichni zvykli a vaše vůdcovství do budoucna brali jako samozřejmost. Přichází čas, kdy budete moci roztáhnout křídla. Někdy nemá smysl moc tlačit na pilu. Malý nezávazný flirt a pár příjemných chvilek může singlům zpříjemnit večer. A víc přijde někdy jindy. Brzké vstávání musíte vyrovnat i brzkým chozením spát.

Štír – musíte oddělit pracovní záležitosti od těch soukromých. Když se začne oboje míchat, tak je to špatně. Ztratíte spoustu času a spokojenost v nedohlednu. Za prahem dveří domova mají být jen domácí věci. Pokud vyrazíte někam večer, nebojte se stát srdcem celé společnosti. Bude to působit velmi přitažlivě. Postarejte se o lepší výživu pro vaše vlasy a nehty.

Střelec – věřte své intuici. Ale také zbytečně neriskujte. Ke každé pracovní i finanční záležitosti přistupujte s tak zvaným selským rozumem. Bude vaším nejlepším průvodcem. U opačného pohlaví můžete slavit velké úspěchy. Jen těžce budete nacházet volný čas, kde to vše bude možné zúročit. Víkend vyhraďte pro regeneraci sil a psychické kondice.

Kozoroh – neočekávané zmatky v nějakých domácích záležitostech vám udělají i trochu chaosu v práci. Snažte se obě věci odseparovat. Nepřehánějte s nákupy. Při větším utrácení se raději obraťte na někoho, komu věříte. Ve vztazích se podle horoskopu musíte vyhýbat hádkám. Mohly by způsobit, že řeknete nějaké to slovo navíc, které se pak nedá vzít zpět. Dávejte si pozor při práci s ostrými předměty. Drobná zranění musíte pořádně ošetřit.

Vodnář – je hezké pomáhat jiným. Ale na prvním místě je důležité se postarat o sebe. Vaše zájmy mají jednoznačně přednost. A musíte o ně bojovat, protože nikdo jiný to za vás neudělá. Se správným přístupem se podle horoskopu můžete tento týden posunout výrazně dál. V lásce a vztahu se nemůžeme řídit jen srdcem. Někdy je důležitý i rozum, zvlášť pokud jde o finanční záležitosti. Jíst do polosyta, pít do polopita, to by mělo být vaše heslo na následující týden.

Ryby – někdo, kdo vám v práci hodně překážel si buď vezme volno nebo se hodně stáhne. A hned se bude dýchat lépe. Dejte si pozor na finančně náročné úterý a pátek. Tam bude lepší přepočítat každou korunu před tím, než ji utratíte. V lásce byste si měli začít plnit společné sny. Na problémy se spánkem pomůže klasický lék našich babiček – meduňkový čaj.