Horoskopy od 20-06-2022 do 26-06-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý pátý týden roku 2022

Beran – v práci si dejte si pozor, co a komu říkáte. Někdo vás může špatně pochopit, roznášet svou interpretaci dál a vy pak budete muset vysvětlovat, že nejste velbloudem. Někdy je na lásce nejkrásnější vzpomínání. Podívejte se s partnerem na starší fotografie. Podle horoskopu budete mít hodně pozitivní energie, která se se přeloží i na lepší fyzickou kondici.

Býk – váš zaměstnavatel dokáže ocenit lepší výkon. Zvlášť ve chvíli, kdy ostatní lidé si dávají trochu oddych, jako by dovolená se odehrávala i v zaměstnání. Využijte toho. Hledáte vztah? Někdy stačí úsměv, pár vlídných slov vyřčených ve správnou chvíli a vše se už pak rozvine samo. Alergici si musí dávat nyní trochu větší pozor.

Blíženci – v tomto týdnu raději v práci neřešte, co někdo říká. Stejně jsou to jen drby, které by odváděly vaši pozornost od důležitějších záležitostí. Ve středu se bude projednávat něco důležitého. Podle horoskopu může ve vztazích dojít k menším sporům o nepříliš významné věci. Stojí vám to za to? Velká vedra z vás vysají hodně sil. Pokud to nebude nutné, raději se vyhýbejte přímému sluníčku.

Rak – spoustu věcí dokážete ve spolupráci s jinými lidmi. Tady vám může pomoci dobrá výřečnost a umění diplomacie. Dokážete vyřešit i spory mezi kolegy. To se vám může hodit i doma ve chvíli, kdy partner se rozhodne mít rýpavou náladu. S úsměvem ho dokážete odzbrojit. Vaše tělo potřebuje vitamíny. Dodá je právě dozrávající ovoce.

Lev – někdy je lepší opustit ustálené postupy a vydat se cestou modifikací a modernizace. Uvidíte, že spousta věcí se dá řešit mnohem efektivněji a vám zůstane více volného času. Ten byste podle horoskopu měli věnovat vašemu vztahu. Nejednu věc se dá v něm vylepšit. Důležité je mluvit o problémech. Tento týden se postarejte o rovnováhu mezi fyzickou a psychickou kondicí. Jedno bez druhého nefunguje správně.

Panna – jestliže plánujete změnu zaměstnání nebo se snažíte získat v aktuální práci lepší pozici, nyní může být váš týden. Stačí mít jen trochu více sebevědomí. Pozor na flirtování. Někdy to, co myslíte jen tak pro zábavu a lepší atmosféru, někdo jiný odebírá úplně jinak. Dejte si pozor na vyšší tlak a otékající ruce i nohy.

Váhy – rozhodně se vyhýbejte půjčkám a snažte se nepřemýšlet o jakýchkoliv dlouhodobých závazcích. Spíše zkontrolujte své aktuální výdaje. Tam se dá najít určité rezervy. V lásce to bude spíše nudný týden, žádné vášně, žádné změny. Horoskop říká, že tento týden je ideální pro každou Váhu, která přemýšlí o tom, jestli by nešlo shodit nějaké to kilo.

Štír – pracovní část týdne může být trochu složitější. Někdo za vámi přijde s nabídkou pomoci. Neodmítejte ji. Někdy je lepší hrdost potlačit. Partner vás v tomto týdnem něčím zajímavým překvapí. A bude to příjemné. Nejlepší, co můžete udělat pro své zdraví, je odpočinek. Ale nejde o žádné lenošení, ale nějaký aktivní relax, v ideálním případě na lůně přírody.

Střelec – v pondělí si naplánujte, co vše chcete v tomto týdnu udělat a promyslete, co musíte zařídit. V ideálním případě si vše rozvrhněte na každý den kousek. A pak se plánu držte. Večerní procházka při měsíčku dělá v lásce divy. Na zdraví byste nyní neměli moc naříkat. Jen to vedro bude otravné.

Kozoroh – čekají vás různá důležitá setkání a rozhovory a pohovory. Na konci pracovní části tohoto týdne se budete cítit dost vyčerpaní. Spory o materiální záležitosti vnáší do vztahu hodně dusnou atmosféru. Víkend se pokuste věnovat lenošení a odpočinku. Vaše tělo i mysl potřebuje regeneraci.

Vodnář – pokud vám někdo pomůže s vašimi povinnostmi, nezapomeňte se o jeho zásluhách zmínit. Nijak to neumenší vaši roli a vy získáte spoustu pozitivních bodů za slušný a lidský přístup. Někdo blízko má o vás velký zájem, pokud je vaše srdce volné, nebojte se to ukázat. Podle horoskopu byste neměli podceňovat ani drobné zdravotní problémy. Kdy jste byli naposledy na preventivní prohlídce?

Ryby – v práci by vás měl čekat docela klidný týden. Nikdo nebude po vás vyžadovat nic extra, stačí dělat své a vše bude v pořádku. V druhé půlce týdne si dejte pozor na finance. Budete mít sklony utrácet. Partnera něco trápí, ale nechce o tom moc mluvit. Ale nakonec se dá přesvědčit a svěří se. Google není nejlepší lékař, toho skutečného nenahradí.