Význam – písmeno J

Jakub – Je činorodý, má dobré organizační a vůdčí schopnosti. Má hodně přátel a váži si společnosti. Rád se dobře obléká. Je sice přeplněný energií, ale souběžně dokáže být velmi okouzlující a kulturní. Neví co je to nicnedělání, v mládí rád studuje, aby v dospělosti ze svého studia co nejvíce čerpal. Ale spoustu z materiálních zisků potom přesune na zábavy s přáteli. 

Jan – Je věrný hlavně sobě a zásadám, které si určil. Obvykle mívá velmi blízký vztah k literatuře a poezii, není mu vzdálena jistá mystika. Často se v duši lidí s tímto jménem schovává velký umělecký potenciál. Jan se cítí silně spojen se svojí rodinou, známými a má vztah k místům kde žije, ale při tom není stádní typ. Bývá dosti chladný vůči novinkám, módě a ovlivňování jinými.

Jana – ženy s tímto jménem bývají dosti sobecké, koncentrují se hlavně na vlastním zisku – ale často vlastní pro ně znamená i jejich rodinu a nejbližší, které považují za součást sebe sama. Často uspěje v podnikání. Na své okolí působí jako velmi milá a příjemná osobnost. Dosti pozdě mívá děti, i když vše záleží od toho jaký vztah má ke svému manželovi.

Jarmila – Je osobou vemi čilou, miluje živou přírodu. Je to silná osobnost, vyniká ve většině předsevzetí, které se rozhodne vykonat. V rodinných vztazích bývá stálá, ráda pečuje o svého partnera a nade vše miluje své děti. Stará se, aby její jednání neubližovalo okolí a to jak lidskému tak i přírodě. 

Jaroslav – Stará se ovládnout své okolí. Jím vybraný cíl má pro něj tak velký význam, že když se ho snaží dosáhnout, často tím může vzbudit i dosti negativní reakce. Je silný, rozhodný, váží si svoji nezávislost. Rád řídí jiné lidi. Neuniká milostným románkům. Bohužel z důvodu některých charakterových vlastností mívá spíše méně opravdových přátel, často ti co se tak nazývají jsou jimi jen na venek.

Jaroslava – Ženy s tímto jménem jsou milé, spravedlivé a energické. Mají dobré organizační schopnosti, dokážou velmi dobře analyzovat různé události a pak řídit věci tak, aby se dosáhlo co největšího úspěchu. Mají jisté umělecké nadání. Jsou pracovité a hodně také vyžadují od svého okolí, proto i nebývají nejlepšími diplomaty. Dosti často jsou nestálé v osobních vztazích.  

Jiří – Nositel tohoto jména bývá často tvůrčí osobností, ale také umí si jednoduše získávat přátele a spojence, díky kterým dokáže získat hodně peněz, které jsou pro něho velikou hodnotou – i když spíše pro to co díky nim může získat a ne jen pro číslo na kontě. Své přátele ale nezískává mocí a penězi, ale svým smyslem pro humor, který má téměř každý v oblibě. 

Jitka – V životě se snaží dosáhnout uznání a jde jí hodně o to aby její obraz zůstával bez poskvrnky. Má rozhodný přístup ke svému okolí, které se snaží spíše ovládat, než aby se nechala nésti s proudem. Je spíše ostrá a často vyhledává různé novinky, které jí okoření život. Bývá dosti tvrdohlavá.

Josef – Bývají dosti tajemní. K svému okolí přistupují s rozvahou, často jsou schopni velkého odříkání ve prospěch nějaké věci nebo společenství. Jsou diskrétní a nenechávají se ovlivňovat. Vynikají objektivitou a svým obětováním pro nějakou věc. Jsou z nich dobří studenti. Velmi často se rozhodují pro práci a objevují se všude tam, kde je potřebný kompetentní člověk, kterému nejde jen o vlastní zisk. Práci hodnotí více podle toho, jaký přinese užitek jiným než jaký budou mít oni z toho vlastní zisk. Neupozorňují na sebe, ale mnoho lidí cítí, že jejich přítomnost je něčím výjmečným. 

2 komentáře u „Význam – písmeno J

  1. jirka

    ano to jsem ja jen myslim ze penezi si lidi neziskavam mam hodne pratel ale sned mne maji radi proto jaky jsem

Komentáře nejsou povoleny.