Horoskopy od 27-06-2022 do 03-07-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý šestý týden roku 2022

Beran – podaří se vám dosáhnout maximálního úspěchu při minimálním vynaložení sil. Týden opravdu vypadá hodně dobře. Někdo s vámi chce flirtovat, ale z jeho strany je to jen hra. Nemá smysl na to reagovat. Pravidelné cvičení vám vylepší formu, během horkých dnů cvičte jen brzy ráno.

Býk – při jakýchkoliv problémech v práci se nebojte zeptat nebo požádat o pomoc. Nikdo vám nebude nic vyčítat a nemá smysl riskovat chyby. Ve vztazích se podle horoskopu objeví nějaké zmatky. Všechno řešte s klidem, nemá smysl přistupovat k problémům s horkou hlavou. Sport je zdraví, ale také by měl vám přinášet potěšení.

Blíženci – workoholismus by měl mít nějaké hranice. Je fajn vydělávat peníze, je příjemné mít spoustu úspěchů, ale život je také o něčem jiném než jenom práce. Partner by vám rád dopřál vše, co vám jen na očích vidí. Tento týden může být velmi romantický. Nadměrné množství energie je nutné někde vydat.

Rak – je docela možné, že na vás budou klást v zaměstnání více požadavků než obvykle. Není to důvod k rozčilování. Více práce teď znamená více peněz v budoucnu. Podle horoskopu to vypadá na docela vášnivý týden. Single mají velké šance. Ranní a večerní procházky vám přinesou hodně energie.

Lev – dostanete spoustu zajímavých nápadů, které by se snadno dalo využít při práci. Proč dělat věci stále stejně a neefektivně? Do středy si raději více hlídejte útratu. Ve vztazích se může objevit spor o nějakou záležitost z minulosti. Bylo by rozumné to jednou pro vždy dořešit. Na bolesti zad může pomoci pravidelné plavání.

Panna – díky týmové práci můžete podle horoskopu dosáhnout hodně velký úspěch. O odměnu se sice budete muset rozdělit, ale i tak získáte více, než jste čekali. Sdílení nápadů je někdy super. Horoskop vidí u Panen šanci na navázání nového romantického vztahu a nebo na zlepšení aktuální situace. Popřemýšlejte, jestli by se nedalo více chodit. Výtah, auto i MHD někdy používáme z hlediska zdraví úplně zbytečně.

Váhy – v práci můžete celkem v klidu zpomalit. Nemá smysl se nikam hnát, když i vaše okolí pomalu přechází na prázdninový režim. Finanční situace je celkem stabilní. Výlet jen ve dvou na nějaké místo, které je spojené se společnými vzpomínkami dokonale utuží váš vztah. Raději se vyhýbejte ponocování, i když kolem víkendu nějaká zábava až do noci vašemu organismu moc neublíží.

Štír – při plánování výdajů by bylo podle horoskopu rozumné, kdyby Štíři vsadili na realismus. Je krásné mít velké plány, ale peněženka není nafukovací. Na některé věci je lepší počkat. Ve vztahu to trošku bude zavánět nudou, ale někdy i to je fajn. Vaše oči by chtěly trochu více odpočinku. Vypínejte častěji mobil, televizi a počítač.

Střelec – čekejte pracovně náročnější počátek týdne. Je správné mít výdaje pod kontrolou, ale na druhou stranu je také fajn si někdy něco hezkého koupit. I ve vztahu by člověk měl být někdy trochu sebestředný, nemůžete pořád žít jen pro toho druhého. Chce to rovnováhu. Alergici by si měli nyní dávat trochu více pozor.

Kozoroh – v práci vás nečeká nic moc zajímavého. Ale na druhou stranu kvůli dovoleným jiných lidí očekávejte, že budete muset pracovat o něco více než obvykle. Po velké hádce přichází velké usmiřování. Nebojte se říkat, co si myslíte, ale zbytečně neubližujte. Tento týden by vaše tělo chtělo trochu odpočinku. Nasbírejte energii do zásoby.

Vodnář – komunikace v práci bude probíhat na jedničku. Pokud potřebujete něco projednat nebo vyřídit, nyní jsou vaše šance výrazně lepší než obvykle. I ve vztahu člověk občas potřebuje být sám. Není na tom nic špatného a lásku to dlouhodobě upevní. Pohlídejte si trochu jídelníček. Omezte tuky a cukry a zvyšte přísun sezónního ovoce a zeleniny.

Ryby – nic nedělejte ve spěchu. Horoskop doporučuje, abyste každého, kdo vás popohání a nebo tlačí někam, odkázali do patřičných míst. Sami víte nejlépe kdy něco udělat. Týden jako stvořený pro flirtování, nečekejte od toho nic dlouhodobého, ale může to být příjemné. Svou životosprávu přizpůsobte fyzické aktivitě.