Beran – horoskop na rok 2023

V roce 2022 jste si dost často říkali, že by to chtělo nějakou změnu. Ale ve skutečnosti touha po změně u lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Beran vycházela z jisté nespokojenosti se životem a stávající situací. To rok 2023 docela výrazně změní. Uvidíte, že spousta věcí je ve skutečnosti jinak, než se v posledních letech zdálo a že se budete mít výrazně lépe, než by to vypadalo na první pohled. Pokud budete chtít něco vylepšovat, tak podle horoskopu bude pro to nejlepší chvíle od května do září. Léto bude jednoznačně pro Berany top. V roce 2023 objevíte spoustu nového a hodně věcí uvidíte z nového úhlu, který se vám bude velmi líbit. Inspirujte se tím, co je kolem vás nejhezčí a nejlepší.

Nejlepší měsíce v roce 2023: květen, červen, září

Nejhorší měsíce v roce 2023: leden, únor, duben

Práce

Podle horoskopu by se v roce 2023 měl Beran koncentrovat hlavně na nových nápadech a jisté intelektuální převaze, jakou může v práci předvést. Využijete také svou tvrdohlavost a schopnost prosadit své, zvláště u záležitostí, na kterých vám bude nejvíce záležet. Základem úspěchu je podle horoskopu koncentrace na jednom úkolu. Když si vytyčíte nějaký cíl, nenechte se od něj odvádět jinými lidmi, i kdyby se vám to zdálo někdy lákavé. Pokud přemýšlíte o změně práce, tak nejlepší bude pro to období pozdního jara roku 2023. Vybírejte z nabídek, které budou nejbližší vaší nátuře a zkušenostem, i kdyby nebyly tak výhodné finančně. Celoročně se v pracovních a finančních záležitostech snažte vyhýbat lidem, kteří vás už jednou zklamali a nebo o jejichž důvěryhodnosti máte pochyby.

Zdraví

Zdraví by pro Berany nemělo být v roce 2023 nějakým větší problémem. Jediné, co vám může hrozit, jsou úrazy způsobené neopatrností nebo nadměrným sebevědomím. Sport je zdravý, ale určitě byste měli respektovat hranice, jaké vám nastavil váš organismus. A při pokusu o jejich překonání musíte postupovat s rozumem. Sezónním nemocem se nevyhnete, ale jejich průběh i rekonvalescence budou naprosto bezproblémové. Pokud plánujete shodit nějaké to kilo, ideální bude podle horoskopu letní období, zvláště pokud se vám podaří vyrazit na nějakou aktivnější dovolenou.

Láska

Berani v dlouhodobém vztahu mohou prožít v roce 2023 velkou renesanci citů k jejich druhé polovičce. Pokud jste měli dojem, že už se do vašeho života vkrádá pouze šeď a nic nového spolu nemůžete zažít, nyní poznáte, že tomu rozhodně tak není. A že jste si do života vybrali opravdu tu pravou osobu. Pokud lásku teprve hledáte, tak bohužel úplně nejideálnější rok to nebude. Nejste bez šancí, to rozhodně ne. Ale bude to od vás vyžadovat dost aktivní přístup a také se nesmíte nechat odradit neúspěchem nebo prvním ne. Základem je vytrvalost, ta vám může pomoci i ze zdánlivě naprosto neřešitelné situace.