Horoskopy od 04-07-2022 do 10-07-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý sedmý týden roku 2022

Beran – hlídejte si všechny důležité záležitosti a hlavně termíny. Rozhodně nevěřte slibům, že někdo něco zařídí místo vás. Na začátku prázdnin jsou to jen sliby. Nějaké slovo vyřčené v nepříliš vhodné chvíli může ve vztahu vyvolat hodně dusnou atmosféru. Snažte se situaci příliš nehrotit. Někdy je lepší se přiznat k chybě. I když necítíte moc únavu, raději nepřepínejte své síly. Zdravý spánek je důležitý.

Býk – když využijete trochu svého volného času i pro pracovní záležitosti, podaří se vám dosáhnout velkého úspěchu, který bude také brzy velmi příjemně finančně ohodnocen. A získáte uznání okolí. Společná procházka nebo výlet s partnerem vám přinese spoustu radosti. Pozitivní energie se podle horoskopu přenese i na lepší fyzickou kondici.

Blíženci – státní svátky znamenají volno a možnost odpočinku. Spousta lidí pojede ve zbylé části jen na padesát procent. Je to chvíle, kdy můžete ukázat, co všechno dokážete. Blíženci budou vyzařovat velmi zajímavou auru, které je pro osoby opačného pohlaví hodně přitažlivá. Pro single je to skvělá zpráva. Při sportu si dejte pozor na úrazy.

Rak – trochu pomalejší tempo následujících dní vám dá možnost více přemýšlet o budoucnosti. Možná je ta správná chvíle něco změnit a posunout se zase dál. Spontánnost dokáže kouzla. Ať už jste ve vztahu, kdy můžete příjemně překvapit nebo kdy někoho hledáte a dosavadní pokusy se nesetkaly s velkým úspěchem. Hlídejte si pitný režim, zvláště pokud přijdou velká horka.

Lev – i když vás nečeká příliš mnoho úkolů, je lepší nic nepodceňovat. Ne všichni lidé fungují v prázdninovém režimu a několik hnidopichů čekajících na klopýtnutí se vždycky najde. Lvi by se podle horoskopu měli připravit na týden, kdy to v lásce nebude moc ideální. Víkend byste měli využít pro odpočinek. Pokud bude aktivní, tak moc nepřehánějte.

Panna – je dobré držet prst na tepu událostí. Něco zajímavého se kolem vás děje a pokud budete mít dostatek informací, můžete to využít ku prospěchu sebe a svých blízkých. Pozor jen na přenášení pracovních záležitostí domů. Někdy to může napáchat ve vztahu dost škody. Zvlášť pokud práce naruší společné plány. Panny, které mají potíže s vyšším tlakem a migrénami by měly být opatrnější.

Váhy – nejrozumnější bude zavřít oči a přikrýt si uši. Ve vašem okolí se šíří spousta nepravdivých drbů o spolupracovnících. A pokud byste se do jejich rozšiřování zapojili, můžete se postupem času stát také jejich obětí. V záležitostech, které se týkají citů se řiďte intuicí. Racionální přístup vám neřekne tolik, co váš šestý smysl. Podle horoskopu to se zdravím bude v pořádku, jen si dejte pozor na čerstvost potravin.

Štír – dejte si pozor při vydávání peněz. Hrozí vám, že budete utrácet za zbytečnosti, které ve skutečnosti vůbec nepotřebujete. A z otevřené peněženky se leccos může vytrousit. Štíři, kteří jsou single, mají nyní docela dobré šance. Stačí se jen chovat přirozeně a netlačit moc na pilu. Nadbytek energie můžete využít při sportu nebo… nějakých domácích pracích.

Střelec – pokud jste si v pondělí nevzali volno, využijte tento přeci jen trochu klidnější den k naplánování toho, co budete v krátké pracovní části týdne dělat. Vymyslete to tak, aby vám zůstalo co nejvíce času. V záležitostech lásky se v tomto týdnu může podle horoskopu nemálo změnit. Ale impuls musí vyjít od vás. Vaše pleť je nyní dost citlivá, nezapomínejte na hydrataci.

Kozoroh – nejlepší by bylo, kdybyste měli možnost si na celý týden vzít volno a nabrat síly, které budete v práci brzy potřebovat. Pokud to nejde, snažte se nepřepracovat. Udělejte to, co vám napovídá vaše srdce. To je nyní nejlepším rádcem. Pravidelná fyzická aktivita vám pomůže shodit pár kil.

Vodnář – v druhé polovině pracovní části týdne se může stát pár významných záležitostí. Snažte se stát jejich součástí. Můžete výrazně zlepšit svou pracovní a následně i finanční situaci. Drobná pozornost, lehký úsměv na tváři a chování „ze staré školy“, dokážou občas zázraky. Moderní vyzývavost neokouzluje každého. Podle horoskopu byste se měli snažit udržet pozitivní náladu. Díky tomu vám nebudou vadit i drobné nedostatky v kondici.

Ryby – nadměrná kreativita je někdy dost na škodu. Ustálené postupy mohou být únavné, ale vznikaly z nějakého důvodu. A pro jejich změnu musí být opravdu pádný důvod. Teplo domácího krbu je opravdu výborná záležitost. Zvlášť o víkendu uvidíte, velký význam pro váš život mají vaši nejbližší. Rýma a kašel mohou být jedním z projevů nějaké alergie.