Horoskopy od 11-07-2022 do 17-07-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý osmý týden roku 2022

Beran – vypadá to na celkem klidný týden. Nemusíte se obávat nějakých neočekávaných událostí a po středě budete mít i trochu času na dohánění nějakých starších záležitostí. Berani, kteří žijí ve vztahu mohou si užít nádherný večer někdy o víkendu, jinak zbytek týdne bude spíše všednější. S optimistickým přístupem zvládnete i drobnější zdravotní neduhy.

Býk – pokud vás v práci čekají nějaká setkání a tzv. meetingy, choďte na ně pečlivě připraveni a v ideálním případě si i dělejte ze všeho poznámky. Brzy se vám to hodí. I detaily hrají roli. Ty jsou důležité i ve vztahu, kdy podle horoskopu může dojít o spory, kvůli záležitostem, které jste dosud považovali za banalitu. Raději to nepřehánějte s nadměrnou fyzickou aktivitou. Vaše tělo není nezničitelné.

Blíženci – většinu pracovní části týdne budete myšlenkami již někde užívat víkend nebo dokonce dovolenou. Neměl by to být větší problém, jen si dejte pozor, pokud budete rozhodovat i o záležitostech, které se týkají jiných lidí. Hvězdy naznačují, že tento týden je vhodný pro nějaký flirt a snadnější navazování romantických kontaktů. Vypadá to na dobrý týden pro boj s různými zdravotními zlozvyky a špatnými návyky.

Rak – v práci se řiďte hlavně svými zkušenostmi. Podle horoskopu se vám do vaší činnosti bude snažit někdo hodně mluvit, ale nedejte na jeho „chytré“ rady. Vy víte lépe, co je pro vás dobré. Pozor na útratu během čtvrtka a pátku. Od někoho blízko můžete dostat pozvání na akci soukromějšího charakteru. Je na vás, jak to rozvinete. Pro alergiky to nemusí být nejjednodušší týden, také pozor na migrény.

Lev – počátek týdne bude klidnější, ale ve středu nebo nejpozději ve čtvrtek se objeví nějaké úkoly, které vám mohou dát docela zabrat. Nemá smysl se jim vyhýbat nebo je odkládat, čím dřív se jich zbavíte, tím lépe. Single by se tentokrát neměli moc rozhlížet za láskou, případná rande nebudou podle horoskopu moc úspěšná. Ale brzy se to změní. Se zdravím to tentokrát vypadá velmi slušně.

Panna – tento týden vás z pracovního hlediska může docela překvapit. Příjemně. Někdo, kdo vám nebyl příliš sympatický, vám nyní pomůže nebo se postaví v nějaké záležitosti jednoznačně na vaši stranu. Poklidný týden pro zamilované, v pátek a sobotu to může být obzvlášť krásné. Letní radovánky jsou čas pro všechny, kteří jsou single. Dejte si pozor na čerstvost masa a mléčných výrobků.

Váhy – nemá smysl naslouchat nepotvrzeným informacím a už vůbec není důvod je šířit dál. V práci bude kolovat spousta drbů, pokud to jen půjde, ignorujte je. V první polovině týdne se podle horoskopu mohou objevit ve vztazích nějaké hádky. Při jejich řešení se řiďte intuicí. Bude lepším rádcem než strohý rozum. I v létě se dá nachladit, příliš silná klimatizace Váhám nedělá dobře.

Štír – profesionální přístup, úsměv na tváři a diplomatické jednání vám v práci a při obchodních schůzkách či pohovorech přinesou úspěch. Snažte se držet temperament na uzdě. Na začátku týdne se může ozvat někdo, kdo není vašemu srdci lhostejný. Je důležité mýt ovoce a zeleninu, žaludeční potíže v létě nejsou moc příjemné, obzvlášť na dovolené.

Střelec – podle toho, jak to vidí horoskop, nadcházející pracovní část týdne bude docela nudná. Ale není to důvod k naříkání. Naopak to můžete využít pro odpočinek a realizaci vlastních projektů. Pokud hledáte toho pravého či tu pravou, dávejte si pozor, někdy sladká slova a krásné úsměvy jsou jen maska. V poslední třetině týdne se můžete cítit unavenější než obvykle.

Kozoroh – na začátku pracovního týdne můžete mít trochu problémy se soustředěním. Vaše myšlenky budou kroužit v oblacích a na „přízemní“ záležitosti nebudou mít chuť. Ale to přejde. Kozorozi ve vztahu zažijí spíše všední týden, opačně to budou mít ti, kteří jsou single. Tady se může dít opravdu hodně… Večery budou spíše melancholické, snažte se před spaním nějak odlehčit psychice.

Vodnář – neplýtvejte čas na hádky. Sice vám to může připadat užitečné a máte slušnou šanci krátkodobě vyhrát, ale pokud ukážete velkorysost, získáte mnohem více. Navíc za vás mluví výsledky. Ve vztahu může podle horoskopu vybublat na povrch nějaký starší konflikt. Snažte se ho vyřešit už jednou pro vždy. Procházka v přírodě pomůže vašim očím i celkové fyzické kondici.

Ryby – nemá smysl si vymýšlet pracovní úkoly na sílu. Dělejte jen to, co musíte, stejným způsobem se chovají i ostatní lidé ve vašem okolí. Proč si přidělávat starosti a další práci, kterou nikdo nezaplatí? V lásce nikdy nic není definitivní. Vždy se může stát, že nastane situace, se kterou jste ani v nejdivočejších snech nepočítali. Přichází vhodný týden pro péči o pleť, nehty a vlasy.