Horoskopy od 18-07-2022 do 24-07-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý devátý týden roku 2022

Beran – podle horoskopu máte šanci dosáhnout maximální úspěch při minimálním vynaložení sil. Stačí jen trochu chtít a také být ve správnou chvíli na správném místě. Dejte si pozor při vydávání větších částek. Single, nevěřte krásným slovům, musí za nimi jít činy. Pravidelné cvičení je zdravé, ale občas může nudit. Zkuste nějakou novou aktivitu.

Býk – vysoké teploty budou mít vliv i na chuť k práci. Pokud máte možnost si vzít volno nebo třeba práci z domova, je to mnohem lepší nápad, než se trápit v zaměstnání. Jinak nedělejte víc než musíte. Podle horoskopu přijde nějaká zajímavá situace, díky které poznáte další tvář vašeho partnera. A potěší vás. Při fyzické aktivitě si dávejte pozor na hranice, jaké vyznačuje váš organismus.

Blíženci – práci můžete obětovat hodně, ale nemá smysl nic přehánět. Život není jen o zaměstnání a shánění peněz. Když trochu zpomalíte, vaše okolí to pochopí. Utrácet na radovánky je milé, ale dělejte to s rozumem. Omotat si partnera kolem prstu je možná fajn, ale ve vztahu je to z dlouhodobého hlediska cesta do pekel. Negativní přístup k okolí nejlépe odstraníte sportem nebo procházkami na čerstvém vzduchu. Hned bude svět vypadat růžověji.

Rak – je možné, že máte poslední dobou pocit, že vaše okolí toho po vás žádá opravdu příliš. Částečně je to i pravda. Ale za vysokými požadavky jsou i pro vás zajímavé cíle. Ještě chvíli vydržte. Ve středu nebo ve čtvrtek vás může podle horoskopu partner příjemně překvapit. A pokud jste single, jsou to skvělé dny pro rande. Kolo, horská turistika, běhání, to vše udělá vašemu tělu dobře.

Lev – vypadá to na velmi dobrý týden pro různá školení a získávání nových kvalifikací. Také Lvi, kteří budou muset vyjet na nějakou pracovní cestu, budou mít výrazně lepší výsledky, než na začátku čekali. Váš partner by od vás potřeboval v nějaké záležitosti pomoci nebo poradit, jen je mu hloupé si o to říci. Bolavým zádům a páteři může pomoci kvalitní masáž.

Panna – nemusíte se bát, že vám někdo ukradne vaše nápady. Společné úsilí více lidí vám přinese výrazně větší úspěch než kdybyste se o stejnou věc pokoušeli sami. Doma je fajn, ale někdy je fajn vyrazit za přáteli. Chápavý partner s tím nemůže mít žádné problémy. Popřemýšlejte, jestli nechodíte příliš málo pěšky, je to jeden z nejzdravějších pohybů.

Váhy – finanční situace by měla být podle horoskopu celkem v pořádku. Pokud po něčem toužíte už delší dobu a zůstalo vám bokem trochu peněz, kupte si to. Někde uvnitř toužíte udělat v lásce něco šíleného a souběžně sníte o jemném a něžném zážitku. Zkuste mezi těmito dvěma přístupy najít rovnováhu a bude to ideál. Ve čtvrtek a pátek večer bude mít vaše tělo dost energie na noční radovánky.

Štír – k financím a možnostem byste měli přistupovat racionálně. Nepořizujte si to, na co ve skutečnosti nemáte a nesnažte se chytat holuby na střeše. Stejně uletí a při jejich lapání zmizí i ten vrabec z hrsti. Ve vztahu jsou důležité nejen jistoty a důvěra, ale také určitá spontánnost. Nuda dokáže postupem času vše zničit. Fyzická i psychická kondice budou spíše průměrné.

Střelec – podle horoskopu v tomto týdnu mají velkou šanci na pracovní úspěch Střelci, jejichž práce vyžaduje hodně komunikace a mezilidských kontaktů. Pro ostatní to bude spíše průměrný čas. Pokud máte s partnerem poslední dobou více sporů, bylo by rozumné si spolu sednout a konečně si vše vysvětlit. Ideální den bude úterek. Kdy jste byli naposledy u zubaře a u očního?

Kozoroh – vaše peněženka by si mohla trochu odpočinout. Sice vás budou lákat výhodné nákupy, ale kupujte jen to, co jste už delší dobu plánovali. Nic jiného aktuálně nepotřebujete. Někdy drobné nepochopení, které následně vyústí v hádku, je ve finále tím nejlepším, co se mohlo stát. Vyčistí atmosféru a vyjasní více věcí do budoucna. V tomto týdnu nechte vaše tělo trochu odpočinout.

Vodnář – s nadřízenými se snažte udržovat co nejlepší vztahy. Nemá smysl se hádat o hlouposti nebo dělat věci, u kterých víte, že je rozčilují. Někdo přemýšlí o prémiích, tak ať jsou pro vás. I ve skvělém vztahu má člověk občas právo být sám. Je to ideální chvilka si některé věci lépe promyslet a celkově to společnému žití jen prospěje. Někdy je lepší si odříct nějakou sladkost nebo tučné či smažené jídlo než „ničit“ tělo v posilovně.

Ryby – v zaměstnání byste se měli podle horoskopu vyhýbat všem kontroverznějším záležitostem. Někdy je jen tak lepší proplout týdnem a nic důležitého neřešit a v ničem se moc neangažovat. Pokud žijete ve vztahu, čekejte velmi zajímavý týden. A rozhodně by vás měl bavit, i když někdo to může být docela adrenalinová zábava. Zdravotní diagnózu by měl určovat lékař, ne přátelé nebo Mudr. Google.