Horoskop na měsíc srpen 2022

Horoskop na srpen 2022
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran

V práci by se v srpnu měli Berani koncentrovat na tom, co je pro ně příjemné. Pokud se objeví nějaké nemilé povinnosti, pokuste se je přesunout na někoho jiného. A pokud to nejde, snažte se na nich najít aspoň něco pozitivního. Podle horoskopu budou mít velký význam dobré vztahy v kolektivu. Snažte se s každým vycházet dobře. Lidem, které moc nemusíte, to nedávejte moc najevo. V lásce může osmý měsíc roku 2022 přinést leccos zajímavého. Letní období přeje nezávaznému flirtování a svobodnějším kontaktům. A ty se pro změnu mohou postupem času změnit v něco hlubšího a trvalejšího. Falešnou ostýchavost nechávejte doma. A pokud jste ve spokojeném stavu, zkuste spolu trávit co nejvíce času.

Býk

Býci by podle horoskopu rozhodně neměli v srpnu zpomalovat nebo lenošit. Je spousta věcí, které musíte vyřídit a jejich odkládání může vaši situaci a blízkou budoucnost trochu komplikovat. Ve třetím týdnu se objeví nějaká zajímavá příležitost, kterou by byla škoda promarnit. Věřte vlastním schopnostem, znalostem a silám. Nenechte se nikým znechutit. Svá rozhodnutí opírejte o rozum a ne o emoce nebo dojmy. To konec konců platí pro celý rok 2022. Plné pracovní nasazení se může mírně odrazit na vašem rodinném životě. Požádejte o pochopení, ale souběžně ve volných chvilkách ukažte partnerovi, že je pro vás tím nejdůležitějším.

Blíženci

V měsíci srpnu by měla Blížence čekat nějaká nečekaná podpora. Někdo, koho jste si v prvním pololetí roku 2022 příliš moc nevšímali, vám podá pomocnou ruku v nějaké velmi významné situaci. Díky němu se vám může podařit nastartovat nový lepší úsek vaší pracovní kariéry. Začátek měsíce může být podle horoskopu docela náročný, ale zároveň pokud máte možnost si vzít dovolenou, nikomu to určitě vadit nebude. A vy na tom jen vyděláte. Zvlášť pokud se jedná o psychický komfort. Stará láska nerezaví. O pravdivosti tohoto přísloví se mohou lidé narození ve znamení zvěrokruhu Blíženci přesvědčit někdy kolem dvacátého srpna.

Rak

I tento letní měsíc by měl Rakům docela vyjít. Možná nedojde k nějakým významnějším změnám nebo fenomenálním úspěchům, ale i klid a stabilita se počítají. Jediná úskalí, která se podle horoskopu mohou objevit, se týkají nějakých finančních výdajů. Sice vše je pod kontrolou, ale můžete mít nutkání utrácet trochu více na věci, o kterých víte, že jsou zbytečné. A které vám ve finále nic dobrého nepřinesou. Raci, kteří žijí ve vztahu, mohou během měsíce srpna pomoci partnerovi dosáhnout snů, po kterých dávno touží. Bude to nakonec velmi snadné a velmi to upevní váš vztah. Obecně se snažte zachovat rovnováhu mezi prací, láskou a potřebou seberealizace. V roce 2022 se vám tento přístup hodí ještě v září a prosinci.

Lev

Kreativita bude v srpnu Lvy provázet na téměř každém kroku. Uvidíte nějaký problém a po nějaké chvíli začnete přemýšlet, jak ho vyřešit. A brzy budete mít po ruce několik velmi zajímavých řešení. Nenechte se brzdit a roztáhněte křídla. Největším problémem dobrých nápadů je to, že se je nikdo nepokusí realizovat. Škarohlídy ignorujte a vyhledávejte spíše společnost lidí, kteří vás nabíjejí pozitivní energií. Hodně podpory můžete čekat i od partnera. Pokud jste single, horoskop předpovídá, že vám bude po ruce i někdo z rodiny nebo hodně blízký přítel. Ve chvíli, kdy budete mít dojem, že situace je příliš zmatená a chaotická, zaposlouchejte se do svého vnitřního hlasu. Intuice dokáže být výborným průvodcem.

Panna

Zvlášť na začátku měsíce vás může okolí trochu rozptylovat. Podle horoskopu lidé budou mít sklony bazírovat na banalitách a bude jim unikat širší obraz. Ten ale uvidíte vy. Některé záležitosti bude dobré si pečlivě naplánovat. Následně se toho plánu držte. Pokud máte možnost dovolené na konci srpna, využijte ji. Případně se pokuste o nějaký plně relaxační víkend v tomto období. Pomůže vám to dobít příslovečné baterky a dá vám tolik potřebnou sílu i zdraví na sychravější měsíce roku 2022. Ve vztahu je nejdůležitější pravdomluvnost a upřímnost. Na tom se dá postavit vše. A bez toho vše dříve nebo později lehne popelem.

Váhy

Vaše tělo i mysl vám podle horoskopu vysílá signály, že by stálo za to trochu zpomalit a odpočinout si. Nebo alespoň nehnat tolik kupředu, jako tomu bylo v posledních měsících. Ano, je spousta důležitých věcí, které je třeba vyřídit. Ano, máte spoustu povinností, ale zdraví máte jen jedno. A nemá smysl nic pokoušet. Více neznamená automaticky lépe. Pokud toužíte po lásce, tak v srpnu bude ideální pro nové vztahy přibližně polovina měsíce. To je také u lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Váhy nyní nejlepší čas pro zásnuby nebo svatbu. Takový závazek bude pevný jako skála.

Štír

Podle předpovědi horoskopu bude srpen pro naprostou většinu Štírů měsícem, kdy se nic extra zajímavého dít nebude. Dá se dokonce říci, že může být v některých momentech i dost nudný – zvlášť kolem desátého a po třiadvacátém. Budete mít spoustu možností se věnovat rozjímání, koníčkům a samozřejmě také nejbližším. Finanční situace bude, podobně jako i ve zbytku roku 2022, stabilní a žádné zhoršení není na horizontu. Pokud se chcete s někým seznámit, nesmíte jen sedět doma. Večerní život, pláže, radovánky na cestách, tam všude je vaše příležitost. Ze seznamek ve srpnu nic kloudného nevypadne.

Střelec

V tomto měsíci by měl Střelec vsadit na otevřený přístup k novým výzvám. Léto bývá obvykle časem, kdy si lidé dávají trochu oraz. A to je prostor právě pro vás. Menší konkurence a více příležitostí vyniknout je to, co právě potřebujete. Podle horoskopu to vypadá, že někdo ve vašem bližším okolí bude mít s vámi nějaký problém. Přistupujte ke všemu s humorem a nadhledem. Vyhýbejte se konfrontaci a uvidíte, jak se všechny hrany celkem rychle obrousí ku vaší spokojenosti. Strach a hněv by nikdy neměly mít rozhodující roli při vašem rozhodování.

Kozoroh

V srpnu čekají podle horoskopu Kozorohy docela velké výzvy. Na samém začátku měsíce vše začne několika úspěchy. Ty vás ale mohou trochu ukolébat. Dejte si na to pozor. Nesmíte usnout na vavřínech. Po celou dobu musíte být ve střehu, neustále sledovat dění ve vašem okolí. Někdy bude nutné ukázat tvrdou hlavu a ostré lokty. Celkově to vypadá, že byste měli trochu více popřemýšlet o budoucnosti. Nemusí to být velké změny, ale možná už příliš dlouho stojíte na jednom místě. Jen nikam nespěchejte. Každé rozhodnutí musí být dobře promyšlené.

Vodnář

Osoba vašemu srdci nejbližší bude mít na vás v srpnu velmi výrazný vliv. A bude pozitivní. Podle horoskopu díky tomuto působení se vám podaří zvládnout některé situace, které by vám jindy dost zkomplikovaly život. Ale jinak se můžete na tento měsíc docela těšit. V roce 2022 by měl patřit k těm lepším. Atmosféra v práci bude klidnější. Doma vás čeká jen dobré a pokud budete mít možnost vyrazit někam na dovolenou, neváhejte. Můžete prožít naprosto nádherné chvíle, na které budete pamatovat ještě hodně dlouho. Při větších vedrech si dejte pozor na fyzickou námahu a dostatečně pijte.

Ryby

Obecně to vypadá na měsíc, ve kterém se Ryby klidu moc nedočkají. V práci bude situace dost nervózní. Podle horoskopu budete mít občas pocit, že se vás vše a všichni snaží zavalit nadměrným množstvím povinností. V některých chvilkách budete jednat podrážděně. Pokud to jen půjde, vyhýbejte se konfliktům. Ale pokud se bude jednat o něco důležitého, neustupujte. I smířlivost má určité hranice. V složitých situacích vám pomohou vaši nejbližší. Nebojte se jim prozradit své plány a svěřit své starosti. V druhé polovině srpna máte šanci na nějaký nečekaný příjem.