Horoskopy od 25-07-2022 do 31-07-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý týden roku 2022

Beran – z pracovního hlediska následující týden vypadá opravdu zajímavě. Objeví se nějaká menší výzva, kterou ale dokážete zvládnout takzvanou levou zadní. Pokud vám pracovní věci přinášely jisté problémy do vztahu, nyní by se podle toho, jak to vidí horoskop, měla situace normalizovat. Preventivní prohlídka vás může upozornit na něco důležitého.

Býk – ukažte v práci všem, že dokážete být přátelští ke všem, i k lidem, kteří vám poslední dobou dost lezou na nervy. Můžete díky tomu hodně získat. Dobré vztahy s okolím jsou dobrou investicí do budoucna. Partnera občas vytočí i maličkost a zbytečné konflikty vnáší do vztahu dusno. Zkuste to s ním probrat. Pokud se zbavujete nějakých zlozvyků, nyní přijde velké pokušení. Ale vaše vůle je silnější.

Blíženci – pracovně to bude podle horoskopu opravdu slušný týden. Můžete udělat opravdu hodně pro vaši kariéru. Ale podle horoskopu také v klidu můžete odjet na dovolenou. Nic důležitého neuteče. Dovolená se bude líbit i vašemu partnerovi a můžete zažít spolu opravdu krásné chvilky. Pozor ve vedrech, kvalitní krém a dostatek pití je povinnost.

Rak – následujících pět pracovních dní dá vyniknout každému, kdo má trochu kreativní žilku. Raci na tom mohou získat dvojnásob. Vaše nápady se budou líbit těm správným lidem. Vypadá to, že příští víkend může nadchnout rozené romantiky. Láska občas dokáže být velmi krásná. Těžká jídla a nadměrné množství sacharidů vám neprospívají.

Lev – finanční situaci můžete zlepšit i různými drobnými krůčky. Opravdu potřebujete utrácet peníze za to všechno, za co je dnes utrácíte? Nedá se některé věci vymyslet levněji či dokonce zdarma. Někdo vás může inspirovat. Ve vztahu to musí být rovnoprávné, každý musí mít šanci realizovat své sny. Mohou vás potrápit migrény a bylo by dobré doplnit hořčík.

Panna – v úterý nebo ve středu přijde chvilka na malou sebereflexi. Budete mít příležitost znovu zvážit, jaká pracovní cesta je pro vás nejlepší. Možná by bylo rozumné si udělat nejdřív pořádek v prioritách. Podle horoskopu je pro Panny nejlepší den pro upevnění či hledání lásky příští čtvrtek. Sobotní večer také může být zajímavý. Dejte si pozor na virózy nebo klasickou angínu. I v létě člověk musí být opatrný.

Váhy – na začátku týdne nebudete mít moc energie pro nějakou větší pracovní aktivitu. Zlepšovat se to začne ve středu a to se také může objevit i nějaký zajímavý úkol, kterému budete chtít věnovat více času. Finance nemusíte moc řešit. Malý dárek z lásky přinese spoustu radosti. Na cestách pijte raději jen převařenou nebo balenou vodu.

Štír – najděte správnou rovnováhu mezi pracovní a domácí aktivitou. Nenechte si vnutit nějaké úkoly, které by ve skutečnosti měl dělat někdo jiný. Slov jako miluji nebo jsi ten jediný nebo jediná není nikdy dost. Podle horoskopu by si lidé narození ve znamení zvěrokruhu Štír měli dávat větší pozor při sportu nebo fyzicky náročnějších aktivitách. Nic se nemá přehánět.

Střelec – náhodou se dostanete k nějakým informacím, které budete moci postupem času využít pro svůj kariérní růst. Jen si to zatím nechte pro sebe, na všechno musí být ta správná chvíle. Ve vztazích to budou mít Střelci spíše nudnější, zajímavěji to vypadá pro single. Tam se možná blýská na lepší časy. Při návštěvě lesa nezapomeňte na ochranu před klíšťaty a bodavým hmyzem.

Kozoroh – v tomto týdnu si pohlídejte všechny termíny. Zvlášť pokud se to bude týkat nějakých úředních nebo bankovních záležitostí. Velký význam bude mít dodržení pracovních a obchodních dohod. Bohužel někdy přijde takový čas, kdy i bezvýznamné slovo či připomínka vás budou rozčilovat. Ve vztazích hrozí zbytečné hádky. Vaše mentální kondice bude podle horoskopu na velmi vysoké úrovni.

Vodnář – pokud se budete věnovat činnosti, která vyžaduje hodně soustředění a pečlivost, podaří se vám dosáhnout velmi slušného úspěchu. Delší projekty vám budou vyhovovat více. Pokud vás něco trápí ohledně lásky, nejlepší pomocí bude upřímný rozhovor s nějakým velmi blízkým přítelem. Kamarád vrba je občas to, co nejvíc potřebujete. Dobrý spánek vám zaručí dobrou náladu a lepší fyzickou kondici.

Ryby – v práci nejvíc vsaďte na podnikavost a dobré kontakty s lidmi. Nebude to příliš náročný týden, ale když vás bude vidět a slyšet, můžete na tom docela hodně získat. Případné spory v domácnosti se snažte vyřešit do víkendu, ten by mohl být opravdu povedený. Jen se nesmíte hádat. Letní večerní procházka je podle horoskopu to nejlepší pro váš organismus.