Horoskopy od 01-08-2022 do 07-08-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý první týden roku 2022

Beran – čeká vás docela dost výdajů, ale nemusíte mít kvůli tomu starosti. Rezervy máte a to co si budete kupovat, stejně už delší dobu potřebujete a zvýší to váš životní komfort. Váš partner bude potřebovat podporu a pochopení. Je tu nějaký problém, se kterým si neví rady. V první polovině týdne bude vaše fyzická i psychická forma nad průměrem.

Býk – podle horoskopu musíte najít více času na domácnost. Pracovní povinnosti budou v následujícím týdnu zvládnutelné a je možné, že se vám podaří ušetřit trochu času pro sebe. Býci by si měli dávat pozor na zbytečné hádky o nějaké drobnosti. Vyvolávají dusno a vztahu neprospívají. Není lepší se usmát a cítit se zamilovaně? Hlídejte si více jídelníček, hodně důležité je mít pod kontrolou to, co jíte před spaním.

Blíženci – kvalita by v tomto týdnu měla dostat před kvantitou. Je lepší udělat méně, ale za to tak, že všichni budou výsledek obdivovat. Nachystejte se na náročnější čtvrtek a pátek. Ve vztahu bude potřeba něco důležitého vyřídit. Ušetří vám to starosti v následujících týdnech. Dejte si pozor na ostrém sluníčku, vaše kůže je nyní citlivější.

Rak – některé záležitosti, kterými se podle horoskopu budete muset v tomto týdnu zabývat, budou vyžadovat více úsilí než obvykle. A k některým věcem budete muset přistoupit odvážněji. Riziko se vyplatí. To se také vyplatí i ve chvíli, kdy se snažíte navázat kontakt s někým, kdo se vám už delší dobu líbí. Uvidíte, že první krok není tak těžký. Kolo, běhání, delší procházky, to vám nyní hodně prospěje.

Lev – letní období není někdy pro práci úplně ideální. Většinou je uspávající klid a pak najednou přijde chvilka, kdy je potřeba pořádně vykasat rukávy a najednou… není chuť a hlavně moc rukou připravených práci. Hvězdy přejí lásce. Ta navíc ukáže, že umí hory přenášet. Intenzivnější pracovní část týdne bude vyžadovat klidnější víkend plný relaxu a spánku.

Panna – finance by vám nyní neměly dělat hlavu. Některé nákupy lze bez větších problémů odložit navíc je tady možnost, že se objeví pár korun navíc, se kterými jste ani nepočítali. Na společných zájmech se toho ve vztahu dá vytvořit opravdu hodně. A nic není krásnější než sdílení nějaké radosti ve dvou. Nemá smysl zveličovat drobné zdravotní problémy. Pokud vás něco opravdu trápí, samodiagnózu nahraďte návštěvou odborníka.

Váhy – při utrácení peněz je nyní dobré zachovat obezřetnost. Různé akce vás budou lákat, občas budete mít dojem, že něco opravdu strašně nutně potřebujete. Je tomu tak doopravdy? Raději si každý výdaj pořádně promyslete a to i pokud se to bude týkat drobných částek. Můžete mít dojem, že někdo s vámi začíná flirtovat. Dejte si pozor, aby za tím nebyly nějaké postranní úmysly. Se zdravím by podle horoskopu mělo být vše v pořádku.

Štír – můžete dostat nějaký zajímavý nápad na vlastní podnikání nebo výrazné zefektivnění procesů ve vaší práci. Zatím si je nechte pro sebe. Chce to ještě promyslet detaily. Občas má partner trochu horší náladu a projevuje celkovou podrážděnost. Nemá smysl odpovídat tím samým. Na druhou stranu musí být určité hranice. Posilte své klouby dostatečným příjmem kolagenu.

Střelec – závist je ošklivá věc. Někdo ve vašem okolí vám docela dost závidí a začíná vás pomlouvat. Nenechte to být, všichni musí vidět jeho pravou tvář. Podle horoskopu Střelci, kteří hledají partnera, by měli vyzkoušet něco nového. Staré postupy očividně nefungují. Pokud se vám ozve nějaký dlouhodobější zdravotní problém nebo nějaké starší zranění, nepodceňujte to. Lékař vám řekne více.

Kozoroh – domácí rozpočet je asi dobře naplánovaný, ale trocha nerozvážnosti a zjistíte, že jste docela na hraně. V tomto týdnu by bylo lepší šetřit, brzy budete potřebovat více peněz. Snažte se trávit více času s partnerem, vše pak bude mnohem příjemnější a jednodušší. Večerní radovánky a zábava až do hluboké noci vám odčerpá hodně energie.

Vodnář – podle horoskopu je tento týden vhodný pro získávání nových znalostí a zkušeností. I v létě se dá naučit spoustu nového, co můžete v budoucnu dobře využít. Drobné partnerovy nedostatky u partnera nemusíte řešit. Mohou být zdrojem zábavných situací, kde se oba zasmějete, jen to nesmí vypadat na jízlivost a zbytečné rýpání. Potřebujete trochu pravidelnější spací režim.

Ryby – pokud se vám podařilo ušetřit trochu více peněz, nyní budete mít příležitost na nějakou vhodnou investici a nebo na nákup něčeho dlouhodobě hodnotnějšího. Hotovost ztrácí rychle hodnotu. Může vám zavolat nebo napsat někdo, koho jste dávno neviděli a kdo vašemu srdci nebyl lhostejný. Se spoustou drobných zdravotních potíží pomohou klasické bylinkové čaje.