Horoskopy od 08-08-2022 do 14-08-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý druhý týden roku 2022

Beran – v tomto týdnu si dávejte pozor na konflikty. Pokud je ve vašem okolí někdo, kdo se rád mstí, raději se mu vyhýbejte. Může vám zbytečně znepříjemňovat život. Kino nebo taneční zábava mohou přinést spoustu krásných a hodně romantických chvilek. Chraňte si více zrak, nezapomínejte na sluneční brýle.

Býk – podle horoskopu bude vaše mysl dost rozptýlená a možná budete mít menší problém správně vyhodnotit, co je pro vás v jaké chvíli nejdůležitější. Nemusíte se vůbec stydět a klidně si řekněte někomu, komu důvěřujete, o radu. Společné zájmy mohou ve vztahu přivolat nejednu krásnou chvilku. Pokud vás někdo příliš okatě „balí“, řekněte mu, aby přibrzdil. Bolavým zádům pomůže plavání nebo masáž.

Blíženci – podívejte se trochu pečlivěji na své výdaje. Stojí za to obětovat trochu času na jejich analýzu. Ušetřit se dá docela dost peněz a ke konci týdnu naspořené finance budete moci velmi užitečně využít. Blíženci ve vztahu mohou mít trochu dojem, že jejich partner poslední dobou neprojevuje moc zájmu a lásky. Tento pocit zmizí velmi rychle. Budete mít velmi dobrou fyzickou formu, psychická bude slabší.

Rak – věnujte se pouze svým záležitostem. Nemá smysl zkoumat, co dělají jiní, protože nic díky tomu nezískáte a můžete vyvolat podráždění u někoho ve vašem okolí. Láska je jedním ze smyslů života, ve středu a ve čtvrtek to budete mít šanci objevit. Pokud se chcete poprat se svou váhou, nyní můžete velmi dobře začít. Využijte k tomu sezónní ovoce a zeleninu.

Lev – emoce nejsou nejlepší rádce pro rozhodování o významných úředních a finančních záležitostech. Tam se raději řiďte zkušenostmi nebo doporučením někoho, kdo tomu dobře rozumí. Podle horoskopu se Lvi, kteří jsou momentálně single mohou znenadání zamilovat. Zvlášť pokud někde cestují. Podvečerní procházka může být dobrým lékem na nespavost.

Panna – může vás to někde trochu svádět k lehce neetickému ale na první pohled velmi ziskovému jednání. Odolejte pokušení, může to být past a stejně zisk je jen iluzorní. Za klidný spánek to nestojí. V záležitostech lásky vše bude šlapat lépe než švýcarské hodinky. Zamilovaní si vychutnají kouzlo lásky a single mohou zažít velmi příjemné romantické dobrodružství. Na bazénech a koupalištích nezapomínejte na nošení obuvi, nechcete si domů dovézt nežádoucí dárek.

Váha – peníze jsou velmi důležité, ale nejsou to nejdůležitější. Obecně bychom k nim měli přistupovat jako k prostředku pro lepší život. Nic víc, ale také nic míň. Někdy je méně zisková nabídka pro vás výhodnější. Kritizovat partnera za stále stejné drobnosti se dlouhodobě nevyplácí. Lepší je si o všem popovídat a vyřešit jednou pro vždy. V první polovině týdne můžete být trochu podráždění, pak se situace i váš přístup k okolí uklidní.

Štír – na začátku týdne by podle horoskopu bylo dobré promyslet, co všechno opravdu musíte stihnout a zařídit. A pak seznam probrat ještě jednou a zredukovat. Nemá smysl zbytečně plýtvat energií i časem. Partner vám dá více prostoru pro seberealizaci. Chystá nějaké zajímavé překvapení. Některé kombinace jídel vašemu žaludku příliš neprospívají.

Střelec – na každý úkol se snažte co nejvíce soustředit a dělejte si jen minimum přestávek. Každá pauza vás ve finále bude stát více úsilí na dokončení celého zadání. Příjemné posezení při kávě nebo na se skleničkou a milý rozhovor mohou být začátkem něčeho mnohem hlubšího. Nemusíte nikam spěchat. Snažte se omezit nadměrnou fyzickou aktivitu, budete se unavovat rychleji než obvykle.

Kozoroh – po finanční stránce by to mělo být nyní v pořádku. Po delší době přichází doba jisté stabilizace a podle horoskopu navíc budete mít nyní dobrou ruku pro výhodné investice. Nové podnikatelské iniciativy mohou mít úspěch. Pokud máte partnera, dávejte si pozor při nezávazných hovorech s opačným pohlavím. Mohou být špatně pochopeny. Odpočinek vám neuškodí.

Vodnář – bezhotovostní transakce a nákupy na internetu se mohou snadno vymknout kontrole. Při utrácení peněz si dávejte větší pozor, zvláště v první polovině týdne a v pátek. O víkendu můžete prožít opravdu krásné odpoledne a večer s osobou, která je vašemu srdci nejbližší. Dobrá nálada a pozitivní nastavení k okolí se odrazí i na vaší fyzické kondici.

Ryby – v práci můžete podle horoskopu očekávat nějaké spory, které se budou týkat aktuálně řešených problémů. V případě konfliktu se snažte stát spíše stranou. Přímý střet se vám nevyplatí. Single toho mohou změnit hodně. Ale musí chtít. Čekání na prince či princeznu může trvat věčnost. Vyhýbejte se hluku, nedělá vám dobře.