Horoskopy od 15-08-2022 do 21-08-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý třetí týden roku 2022

Beran – představa nudy v práci vás bude dost děsit. Budete hledat všemožnou aktivitu, jen aby vám čas utíkal rychleji. Pokud vás bude vidět při práci více, jen na tom můžete vydělat. Úsměv podle horoskopu tento týden dokáže divy. A to nejen při hledání lásky, ale i ve vztahu, kdy člověk někdy až příliš moc energie věnuje řešení každodenní šedi. Budete citlivější na horko.

Býk – kolem poloviny týdne by vás měla čekat služební cesta a nebo budete muset něco důležitého zařizovat v bance či na úřadě. Dobře se na to připravte. Není dobrý čas pro drobné chyby kvůli nepozornosti. Sílu, kterou byste věnovali hádce nebo sporu o nic důležitého můžete věnovat nějaké příjemné společné aktivitě, která váš vztah upevní. Kožní problémy mohou být známkou alergické reakce.

Blíženci – pracovně i finančně budou nejzajímavější úterý a pátek. Jinak zbytek týdne bude spíše průměrný. Ve středu si budete muset poradit s nějakou nečekanou situací nebo informací. Společná akce s přáteli může být příležitostí se seznámit s někým zajímavým, kdo možná nebude vašemu srdci lhostejný. Pitný režim je důležitý, ale nemusíte to s tekutinami tolik přehánět.

Rak – v tomto týdnu si musíte více dávat pozor na to, co děláte a co říkáte. Vypadá to, že budete mít sklony ke zbrklosti a zbytečně uspěchaným rozhodnutím či nepromyšleným slovům. To se bude týkat i záležitostí kolem lásky. Je dobré si promyslet, jaké co všechno může mít následky. Budete mít hodně energie, jen s usínáním to může být trochu horší.

Lev – někdy je dobré vyházet všechny kostlivce ze skříní, pořádně pouklízet a začít od znova. Nějaká věc z minulosti vám vnese do života dost velký chaos, který bude potřeba pořádně pouklízet. U partnera mohou Lvi zpozorovat nějakou iritující vlastnost nebo nepříliš vhodné chování v určitých situacích. Podle horoskopu byste to měli rovnou řešit, nemá smysl z toho udělat „normu“. Vaše mentální kondice je nyní na velmi dobré úrovni.

Panna – týden to bude velmi zajímavý. Sami možná tolik přímo nezískáte, ale někomu jiný vaše činy nebo slova přinesou hodně radosti. Vděčnost, kterou získáte, bude k nezaplacení a pozitivní obraz se odrazí na vaší pozici. Panny, které se v lásce cítí trochu ztraceně, uvidí, že vše dává smysl. Mohou se objevit menší potíže s pletí.

Váhy – pět pracovních dnů týdne nebude nijak moc zajímavých. Nestane se nic, co by se vám natrvalo vrylo do paměti. Čekejte normální šeď. Ve vztazích to může být zajímavější, obzvlášť v pátek a sobotu to může jiskřit láskou. Podle horoskopu jsou vaše uši nyní citlivější než obvykle. Snažte se vyhýbat hlučnějším místům, jinak vás může potrápit bolest a migrény.

Štír – čtvrtek nebo pátek mohou patřit k významnějším dnům léta. Přinejmenším pokud se na ně podíváme z pracovního hlediska. Bude dobré se na ně připravit a také být neustále ve střehu, aby vám vše vyšlo na sto procent. Při hledání lásky vám občas chybí sebejistota. Základ je věřit ve své schopnosti, vše pak půjde samo. Preventivní prohlídka na očním určitě neuškodí.

Střelec – s upřímností a poctivostí nejdál dojdete. Podle horoskopu můžete být v pokušení trochu vylepšovat realitu a zkoušet různé zkratky, které nejsou moc v souladu s pravidly, ale budete mít dost sil tomuto pokušení odolat. Láska se někdy může projevit ve chvíli, kdy to vůbec nečekáte. A pak je nejlepší se nechat unášet vírem událostí. Střelci se zdravotními problémy mohou podle horoskopu počítat s rychlejším uzdravováním.

Kozoroh – začnete snít o dovolené nebo nějakém větším volnu od pracovních povinností. Pokud si nemůžete dát trochu oddych, pokuste se z každé volné chvilky vytěžit co nejvíce. Žádná práce navíc mimo nutné minimum. V lásce se můžete spolehnout na vašeho partnera. Možná to nyní nemá nejlehčí, ale i tak stojí pevně za vámi. Dejte si pozor v méně schůdném terénu, úraz nyní může přijít snadněji, než byste čekali.

Vodnář – podle horoskopu zjistíte nějakou zajímavou záležitost, kterou se před vámi snažilo vaše pracovní okolí ututlat a nebo je vůbec nenapadlo, že se to vás taky týká. Reagujte v klidu a zjistěte, jak nově získané znalosti můžete využít. V lásce můžete být vystaveni pokušení. Popřemýšlejte, jestli se vám takový krok opravdu vyplatí. Pravidelná péče o zuby se opravdu vyplatí.

Ryby – čeká vás nyní klidnější pracovní týden. Můžete toho využít pro zařízení různých věcí, které jste již delší dobu odkládali. Teď je pro to nejlepší chvíle. Zvláště pokud budete muset dořešit nějaké papírování. Ve vztazích by vás měl čekat spíše klidnější týden. Můžete ho zajímavě okořenit nějakým originálním výjezdem na víkend. Společná zábava dokáže divy. V první polovině týdne váš organismus bude potřebovat více spánku než obvykle.