Horoskopy od 22-08-2022 do 28-08-2022

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý čtvrtý týden roku 2022

Beran – ve společnosti se budete cítit jako ryba ve vodě. Budete mít velmi dobré diplomatické schopnosti a v tomto týdnu dokážete „ukecat“ téměř každého. To se dá skvěle využít v práci. A co v práci. Berani, kteří jsou single, nyní mohou díky své výřečnosti leccos změnit. Hodně studená voda může být léčivá.

Býk – udělejte si kolem sebe větší pořádek. Má smysl vše urovnat, roztřídit a rozhodnout se, co má jaké priority. V následujících pěti pracovních dnech bude nejrozumnější se držet pevně vytyčeného plánu. Partner dostane nějaký velmi zajímavý nápad, který váš vztah výrazně oživí. Dejte si pozor na promoknutí. I v létě se dá velmi snadno nachladnout.

Blíženci – v některých záležitostech bude nejrozumnější postupovat hodně elasticky. Pokud vám to nepůjde až příliš proti srsti, raději vypozorujte, jaký názor má buď podporu většiny nebo těch nejvýznamnějších. A pak ho podpořte. Pro lásku bude čtvrteční a páteční večer jako stvořený. Detoxikace jater neuškodí ani v létě, základem je dobrý jídelníček.

Rak – nezajímejte se o to, co dělají vaši kolegové, ale soustřeďte se hlavně na své úkoly. Podle horoskopu je zde jisté riziko, že uděláte nějakou chybku jen kvůli nesoustředěnosti. Pro zamilované již delší dobu přichází týden, ve kterém by to chtělo si trochu připomenout, jaké to bylo na začátku. Hygiena správného spaní je důležitá. Zkuste aspoň hodinu před spaním nekoukat do různých obrazovek.

Lev – problémy se spaním mohou snížit také vaši celkovou pracovní aktivitu nebo způsobit několik pozdních příchodů. Pohlídejte si v tomto týdnu budík. A případně mějte po ruce záložní. Single mohou v tomto týdnu prožít pár menších románků. Ale nečekejte nějaké velké změny. Stačí se jen letně zabavit. Jak už bylo uvedeno, Lvi mohou mít v tomto týdnu menší problémy se spaním.

Panna – vypadá to, že máte nějaké lepší období. I tento týden by měl být pro vás docela úspěšný a tak si ho vychutnejte. Jen možná bude rozumné se trochu brzdit při utrácení větších obnosů. Drobný dárek partnera vždy potěší. Jen by to nemělo upadat do stereotypů. Podle horoskopu originalita dokáže tento týden zázraky. Na grilovačkách si raději dejte pozor na to, co jíte. Saláty jsou v pořádku, u mas hlídejte propečení.

Váhy – někdo se vám může pokoušet za zády škodit. Nejlépe ho odzbrojíte sebejistotou a iniciativou. Nestůjte někde v koutě, s klidem a úsměvem si řekněte o nové úkoly. Na vaší cestě se může objevit nějaký Střelec nebo Panna, kteří rozhodně nebudou vašemu zraku i srdci lhostejní. Během letních zmatků byste neměli zapomínat na správné zdravotní návyky. A preventivní prohlídky patří k nim.

Štír – soukromý život bude mít v tomto týdnu vliv na váš život pracovní. Ale nemusíte se ničeho obávat, bude to jen a jen pozitivní a vypadá to, že z toho možná kápne nějaká koruna navíc. Podle horoskopu Štíři, kteří jsou ve vztahu déle než dva roky mohou nyní zažít podobně krásné momenty jako na líbánkách. Ovoce a zelenina by měly ve vašem jídelníčku hrát prim.

Střelec – hvězdy nyní budou přát všem Střelcům, kteří se nevznáší v obláčcích, ale dokážou pořádně vykasat rukávy a vrhnout se do práce. Vyšší úsilí znamená vyšší zisky. První dojem je důležitý, ale někdy je dobré ještě více zkoumat a zjišťovat, co se ukrývá uvnitř. Zvlášť pokud jde o věci lásky. Při koupání si dávejte větší pozor, zvlášť pokud se chystáte skákat do vody.

Kozoroh – podle horoskopu se nyní může objevit nějaká koruna navíc. Nemá smysl ji šetřit na jindy. Místo toho ji rovnou investujte a to klidně i do zážitků nebo věcí, které vám přinesou potěšení. Milovat někoho výjimečného je nádherné. V tomto týdnu se vám to několikrát potvrdí. Trénování fyzické kondice je důležité, ale nezapomínejte na tu psychickou.

Vodnář – v práci se nyní nejvíc bude počítat rychlost. U některých úkolů je potřeba vše zvládnout v co nejkratším termínu a případné chybky se dá prominout. Čas má mnohem větší význam. Podle horoskopu budou Vodnáři kolem sebe šířit hodně pozitivní auru, která může být hodně přitažlivá pro osoby opačného pohlaví. Se stresem by vám nejvíc pomohlo, kdyby se vám podařilo si prostě „vyčistit hlavu“. Každý má na to svou ideální metodu.

Ryby – bylo by rozumné, kdybyste na začátku týdne vytyčili jednoznačnou hranici mezi soukromým a pracovním životem. A pak si ji velmi pečlivě hlídejte, ani jedno nemůže mít navrch a zasahovat do toho druhého. Lásku na věky vám nikdo nedokáže slíbit, ale nemá smysl si dělat starosti něčím, co existuje pouze ve vašich představách. Na slunci si chraňte pokožku krémy se silným filtrem. Stín nestačí.