Horoskopy od 23-01-2023 do 29-01-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtvrtý týden roku 2023

Beran – vyhledávejte lidi, se kterými se vám bude dobře spolupracovat. Týmová aktivita bude mít v tomto týdnu úspěch a vy máte šanci prokázat své vůdčí schopnosti. Umělci budou mít v následujících dnech hodně inspirace a nápadů. Ve vztazích by to mělo vypadat na příjemný a harmonický týden. Vaše zdraví by mělo být ve výrazně lepší kondici, než se v tomto ročním období očekává. Jen pozor na síly, nejsou nevyčerpatelné.

2. Býk – nemusíte si dělat moc velké starostí. Tento týden vás podle horoskopu náhoda a dobrý zásah osudu zachrání i v těch komplikovanějších či méně příjemných chvilkách. Máte možnost vylepšit domácí finance. Ve vztahu to bude lepší, když vám partner začne trochu více naslouchat. Dávejte si pozor na bacily. Je jich nějak více, než je to obvyklé. Prevence je to nejlepší, co můžete pro sebe udělat.

3. Blíženci – vypadá to, že budete řešit spíše nadbytek finančních prostředků než jejich nedostatek. Pokud hledáte možnost přivýdělku, v tomto týdnu se nějaká naskytne. Stačí jen po ní sáhnout. Týden bude ideální pro lásku a zamilované. V zimě se přitulit u krbu je krásné. Fyzická forma je nyní výrazně lepší, než jste v zimě zvyklí. Můžete tělu dopřát více pohybu.

4. Rak – v zaměstnání či při podnikání vás čeká nějaká neobvyklá událost, se kterou jste moc nepočítali. Budete muset trochu změnit plány, které jste měli na tento týden. Podle horoskopu se vám to ale ve finále hodně vyplatí. Jen řešte věci s klidem a postupujte systematicky. Máte možnost zažít krásně romantické chvilky. Buď při hledání lásky a nebo s partnerem. Podle horoskopu má v tomto týdnu váš organismus výrazně lepší regenerační schopnosti.

5. Lev – žádná situace není tak bezvýchodná, jak se to někdy zdá na první pohled. Jen někdy řešení vyžaduje od vás úplně nový pohled na věc. Některé záležitosti je třeba řešit jinak než doposud. Pokud vám něco ve vztahu nešlape, podívejte se na vše s trochu větším odstupem. Není důvod začít se sebeobviňováním, to ničemu nepomůže a navíc by nebylo pravdivé. Detoxikační kúry a očištění organismu ještě v zimě vás zbaví v nejbližší budoucnosti ošklivých příznaků jarní únavy.

6. Panna – rozhodně se nikým nenechte tlačit do nějakých zbrklých rozhodnutí. U každé záležitosti vyžadujte dostatek času na promyšlení všech pro a proti, která uvidíte. A až pak vydejte verditkt. Snažte se stýkat a spolupracovat hlavně s lidmi, kteří s vámi jedou na podobné vlně. V lásce není nyní důvod cokoliv měnit, bude lépe a nemusíte na to vynakládat ani moc sil. Lepší než google diagnóza je návštěva lékaře. Pokud vás trápí nějaký zdravotní problém, svěřte se odborníkovi.

7. Váhy – podle horoskopu byste se měli spoléhat hlavně na vlastní síly. Lidé kolem vás nejsou tak nezištní, jak se snaží ukazovat světu a nikdo vám nedá nic zadarmo. Navíc krouží kolem vás osoby, které mohou zneužít vaše dobré srdce, pozor na ně. Pokud atmosféra ve vztahu spolu s počasím trochu ochladla, nebojte se, brzy přijde oteplení a doma se ho dočkáte dříve než venku. Horoskop na tento týden předpovídá, že se můžete cítit trochu více unaveni než obvykle a také se vám může chtít spát i během dne.

8. Štír – začátek roku rozhodně není dobrým časem pro dělání dluhů. Určitě si od nikoho nepůjčujte a pokud vás někdo požádá, tak ho s veškerou zdvořilostí odmítněte. Ve finále to bude pro jeho dobro a vy si ušetříte starosti v budoucích měsících. Hlídejte si všechny minulé závazky. Pokud se vám někdo líbí, trochu zpomalte a pořádně si promyslete, jestli to co vidíte je skutečnost nebo jen vaše idealizovaná představa. A pokračujte dál jen pokud se ujistíte, že to první. Obohaťte svůj jídelníček o větší přísun vlákniny.

9. Střelec – pracovní záležitosti se snažte řešit bez emocí a v klidu. Ke všemu přistupujte racionálně hlavně s ohledem na vlastní prospěch. Podle horoskopu by bylo dobré se v ničem příliš neangažovat, raději vše pozorovat z dálky a pokud se během příštího týdne bude něco dít, počkejte v klidu, až se to vyřeší samo. Můžete se velmi snadno zamilovat, zvlášť pokud vás čeká nějaká delší cesta. Nové dokáže být hodně lákavé. U zdravotních potíží popřemýšlejte, jestli je alternativní medicína opravdu lepší než návštěva doktora.

10. Kozoroh – při své práci se snažte podělit o úspěchy s okolím. Zvláště pokud pracujete na něčem společně, nemá smysl si hrát jen na vlastním písečku. Ve více lidech se to lépe táhne a finální zisk bude mnohem větší pro každého. V lásce to podle horoskopu vypadá na velmi dobrý týden pro různá usmiřování. Pokud chcete vyřešit nějaké potíže z minulosti, nyní je pro to nejlepší čas. Nervozitu a stres vám nejvíce pomohou vyřešit procházky v přírodě. Lesy a parky sice v lednu nejsou zelené, ale přinesou vám hodně klidu.

11. Vodnář – pokud budete muset utrácet více na něco jiného než jsou běžné výdaje, dobře si to rozmyslete. Ne každá věc se musí koupit okamžitě, možná bude lepší nějaké nákupy nyní odložit. Konec roku byl finančně náročnější, teď je spíše čas tvoření rezerv. Pro opačné pohlaví budete nyní podle horoskopu hodně přitažliví, takže pokud toužíte po tom najít nového partnera, možná přišla právě vaše chvíle. Jen si nejdříve pořádně prozkoumejte terén. Snažte se jíst nejpozději tři hodiny před spaním, vaše tělo si potřebuje v noci odpočinout a ne řešit trávení.

12. Ryby – vypadá to, že se staně něco nového a zajímavého. Může to nastartovat i nějakou novou etapu ve vašem životě. První kroky asi budou trochu složitější, ale ve finále dokážete vyřešit některé věci, které vám už delší dobu dělaly starosti. Pokud hledáte lásku, tak asi bude třeba trochu počkat, možná až do jara. Pokud již jste ve vztahu, tento týden se nestane nic výjimečného. Ale občas i obyčejnost je velmi fajn. Vyhledávejte každou možnost k pohybu, vaše tělo se potřebuje trochu rychleji probrat ze zimního polospánku.