Horoskopy od 24-04-2023 do 30-04-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
sedmnáctý týden roku 2023

1. Beran –  v práci vám vše půjde velmi hezky od ruky. Máte možnost v tomto týdnu udělat víc, než obvykle. A s tím může být spojená i vyšší odměna. Ve vztahu se raději vyhýbejte sporným tématům, která by mohla vyvolat zbytečnou hádku. Vaše tělo potřebuje trochu více vitamínů, jejich nedostatek se může projevit únavou a nespavostí.

2. Býk – zvláště dopoledne můžete být trochu nepozorní a hlava vám bude bloumat v oblacích. Může to být příčinou nějakých zbytečných chyb. Proto raději důležité věci odložte na odpolední čas. Láska je krásná věc, znovu to poznáte kolem poloviny týdne a o víkendu. Změny počasí mohou způsobit migrény. Podle horoskopu byste měli více vypočívat.

3. Blíženci – úspěchu se nedosahuje pouze talentem nebo štěstím. Největší roli vždy hraje píle a trpělivost. Jděte si za svými cíli a nenechte se nikým odradit. Máte možnost být středem každé společnosti, pokud hledáte partnera nebo nějaký flirt, tohle vám nyní hodně pomůže. Slabší psychickou kondici pomůže vylepšit relax v přírodě.

4. Rak – v práci můžete mít chuť se izolovat od okolního dění a věnovat se pouze svým povinnostem. Do určité míry to bude fungovat, jen se snažte si hlídat důležité události, které budou mít vliv i na vás. Partner bude pro vás podle horoskopu velkou podporou, v těžších momentech se nebojte ho požádat o pomoc. Při problémech se spánkem vsaďte na bylinkové čaje, meduňka umí zázraky.

5. Lev – jednou nahoře, jednou dole, to bude heslo tohoto týdne. Po velmi úspěšných chvilkách přijdou i potíže, které ale zastíní další úspěchy. Nesmíte se ničím nechat vyvést z míry. Společné zájmy a koníčky pomohou ve vztahu vyřešit nejeden problém. Lvi, kteří jsou single, potřebují trochu změnit přístup k životu. Vyrážky nebo svědění kůže může signalizovat potřebu úpravy jídelníčku.

6. Panna – v práci to bude podle horoskopu spíše nudnější týden. Dělejte své a možná si i vyšetříte více volného času. V partnerských vztazích se objeví nějaké drobnější třenice. Půjde ale o hádky, které nic důležitého neznamenají. Můžete mít o něco slabší odolnost organismu, ale nejdůležitější je nezveličovat různé zdravotní potíže. Vaše tělo si dokáže poradit s většinou problémů.

7. Váhy – lidé, narození ve znamení Váhy, kteří touží po zlepšování svých schopností a znalostí budou mít v následujícím týdnu několik unikátních šancí. Nové výzvy budou znamenat i nové šance. Podle horoskopu máte šanci poznat někoho úplně nového, kdo vás zaujme hned na první pohled. Zatím opatrně, zkuste postupně získat více informací. Nechte trochu více odpočívat své oči, obrazovky telefonů i počítačů je dost přetěžují.

8. Štír – v tomto týdnu by to pracovně mělo být celkem v pořádku. Povinnosti nebudou vykračovat mimo ustálený rámec. Jen si dejte pozor na výdaje. Nyní je lepší šetřit. Základem spokojenosti ve vztahu je otevřenost a upřímnost. Některé věci je lepší řešit a mluvit o nich. Kdy jste byli naposledy na pravidelné prohlídce? Není už na ni pomalu čas?

9. Střelec – podle horoskopu pracovní část tohoto týdne vám může přinést hodně zajímavého. Objeví se nějaká větší výzva, kterou budete mít možnost realizovat. Při úspěchu vaše pozice se výrazně vylepší. Střelci ve vztahu se mohou těšit na nějakou příjemnou novinku, která společný život výrazně zpříjemní. Své oblečení nepřizpůsobujte pouze módě, hlavní slovo má nyní počasí.

10. Kozoroh – na konci měsíce byste měli trochu zpomalit. Nyní je nejdůležitější dotáhnout do konce všechny rozdělané projekty. Neberte si povinnosti navíc, protože byste nemuseli stihnout to, co je klíčové. Single mohou využít víkendové radovánky k nalezení nějaké spřízněné duše. První máj se blíží. Problémy s váhou často vyvolává nadměrný stres a nepravidelná životospráva. Čas s tím něco udělat.

11. Vodnář – na nudu byste určitě neměli naříkat. Z pracovního hlediska bude kolem vás dost čilý ruch. Je to dobrá šance se ukázat v co nejlepším světle. Podle horoskopu přichází velmi dobrý čas pro důležitá a dlouhodová rozhodnutí, která budou mít vliv na váš vztah. Jen je potřeba udělat ten správný krok. Energie budete mít dostatek, jen při náročnějších fyzických aktivitách buďte opatrní. Proč riskovat zbytečný úraz.

12. Ryby – každé rozhodnutí, které se týká útraty většího obnosu a nebo nějaké dlouhodobé pracovní záležitosti si pořádně promyslete. Na opravu pak už nebude velký prostor. Úsměv dokáže zázraky nejen při hledání partnera, ale i v déletrvajícím vztahu. Společně se zasmát drobným životním radostem je krásné. Při depresi nemá smysl sahat rovnou po skleničce, lepší je procházka na čerstvém vzduchu, která udělá dobře nejen vaší duši, ale i vylepší celkovou kondici.