Horoskopy od 10-04-2023 do 16-04-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
patnáctý týden roku 2023

1. Beran –  v tomto týdnu by to mělo být z pracovního hlediska celkem v pořádku. Jen vás mohou otravovat řeči někoho ve vašem okolí. Snažte se ho ignorovat, nemají pro vás ve skutečnosti význam. Podle horoskopu Berani ve vztahu nejvíce ocení harmonii a klid, kterou si budete s partnerem spolu užívat. Fyzická i psychická forma budou v patnáctém týdnu nadprůměrné, ale stejně byste neměli zapomínat na odpočinek.

2. Býk – vaše pracovní povinnosti mohou být trochu v kolizi s osobními a společenskými sliby, které jste v dřívějších týdnech dali. Snažte se promyslet, co je pro vás důležitější a co se dá případně odsunout. Stoprocentní to bohužel nebude. Přichází velmi dobrý týden pro nějaké dlouhodobé plány či změny v oblastech týkajících se lásky. Býci, kteří mají problémy s alergiemi by si měli dávat trochu větší pozor.

3. Blíženci – v následujících pěti pracovních dnech vsaďte na profesionalitu. Každou záležitost se snažte dotáhnout do konce, o případných nedostatcích informujte včas. Jinak se můžete zamotat do nekonečného vysvětlování a omlouvání. Blíženci ve vztahu by si měli dávat pozor na nějakou osobu, která se vydává za přítele. Může šířit ošklivé pomluvy. Podle horoskopu vyšší míra psychického vypětí se může odrazit ve zvýšené únavě a nespavosti.

4. Rak – v práci si dávejte pozor na lidi, kteří se vám nikdy nepodívají pořádně do očí a nebo jejichž stisk ruky připomíná leklou rybu. Pokud to jen půjde, vyhýbejte se jim a vyhýbejte se i spolupráci s těmito jednotlivci. Podle hvězd to vypadá na velmi zajímavý týden z hlediska společenské zábavy a různých aktivit ve větších skupinách. V takové situaci je vždy snadnější se seznámit. Nadměrné množství energie můžete využít pro nějakou domácí či zahradní práci, kterou plánujete už delší dobu.

5. Lev – podle horoskopu to pracovně nevypadá na moc ideální týden. Hlavně protože budete muset čelit různým připomínkám a komentářům, které se budou týkat vaší práce. Ne, že byste něco dělali špatně, ale někdo se bude nudit a rýpat. Vydržte. Příští týden se to zlepší. Nemilou situaci v práci vám zpříjemní záležitosti týkající se srdce a společenského života. Příští týden bude opravdu fajn. Psychicky náročnější chvilky můžete řešit pomocí meditace nebo procházkou.

6. Panna – pět pracovních dní bude docela v pohodě. Lidé kolem vás se budou usmívat a dokonce to bude upřímné. Někdo vám podá ruku a dokonce je zde šance na nějaký zajímavý příjem, se kterým jste dosud nepočítali. Single mají šanci poznat někoho nového nebo u již delší dobu známé osoby vzbudit více zájmu. Stydlivost by měla jít stranou. Občas některé zdravotní problémy jsou hlavně v hlavě. Nadměrné pozorování vlastního těla a studování příznaků chorob na internetu by mělo mít své meze.

7. Váhy – podle horoskopu vás čeká docela hodně povinností, které nesnesou odklad. Obzvlášť náročné může být úterý a bohužel ani v pátek to nebude moc klidné. Snažte se vše stihnout v termínu a žádné větší problémy vás nečekají. Váhy, které přemýšlí o ukončení svého vztahu nyní budou moci své rozhodnutí realizovat. Nemusí to být lehké, ale konec jednoho znamená začátek něčeho jiného. Problémy se zády může způsobovat nepohodlná pozice při práci.

8. Štír – v pracovních záležitostech byste měli být realisty. Neslibujte nikomu nic, co nedokážete splnit. Lidé kolem vás se celkem bez problémů dokážou spokojit s málem, nemá smysl je provokovat něčím, co nemáte sílu uskutečnit. Z hádky ve vztahu může vzniknout jeho posílení. Některé věci měly být vyřčené už dávno. Pročistí se vzduch. Ve vašem jídelníčku by se mělo objevit více zeleniny a ovoce.

9. Střelec – v práci by Střelce mělo několik situací docela překvapit. Nebude to negativní, ale přeci jen budete se muset přizpůsobit nějaké nové situaci či chování okolí. S úsměvem a klidným přístupem se dá leccos dá zvládnout mnohem příjemněji. Podle horoskopu je někdy rozumné ve vztahu ustoupit, ale někdy dochází k situaci, kdy si musíte trvat na svém. Nyní nastane ta druhá situace. Se zdravím by mělo být v patnáctém týdnu vše v pořádku.

10. Kozoroh – karma je zdarma. I když můžete mít někdy pocit, že se k vám někdo v práci nechová příliš fér, hodně si rozmyslete svou reakci. Přehnané oplácení se vám vrátí několikanásobně a ničeho ve skutečnosti nedosáhnete. Pokuste se o více empatie. Je jasné, že máte problémy, ale partner je může mít také, jen o tom nemluví. Zdravotně to může být složitější kolem víkendu.

11. Vodnář – při řešení různých pracovních situací vsaďte na svůj šestý smysl. Někdy první nápad je ten nejlepší. Někdy nadměrné analyzování problémů vás může svést z cesty, o které vám vaše podvědomí říká, že je nejlepší. O tom, co se děje a bude dít ve vašem vztahu musíte rozhodovat jen vy a váš partner. Radílky, i kdyby byli z nejbližší rodiny, pošlete k šípku. K regeneraci psychických a fyzických sil využijte víkend.

12. Ryby – v práci to může být trochu nervóznější. Buď dorazí nějaká nepříliš pozitivní informace a nebo se objeví někdo, kdo svou frustraci z neúspěchů bude vybíjet na lidech z okolí. Vytyčte si hranice, které nemohou být překročeny. V záležitostech lásky to podle horoskopu bude mnohem lepší, než tomu bylo v posledních týdnech. Zvláště, pokud hledáte někoho, s kým byste chtěli strávit trochu více času a nebo i celý život. Jarní očista organismu vás zbaví drobnějších zdravotních potíží.