Horoskopy od 03-04-2023 do 09-04-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtrnáctý týden roku 2023

1. Beran –  v práci se vám bude dařit více než obvykle a dokážete dokončit důležitý projekt. Berte si ale pozor na svého nadřízeného, může být náročný. Podle horoskopu se vaše romantické vztahy se zlepší a budete se cítit více napojeni na svého partnera. Ve čtrnáctém týdnu se vyhněte nadměrnému stresu a věnujte se více relaxaci.

2. Býk – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk se budou muset více snažit, aby dosáhli svých pracovních cílů. Nezoufejte ale, všechno se vám nakonec podaří. Vaše vztahy budou tentokrát docela stabilní a harmonické – pokud se budete věnovat svému partnerovi více než obvykle. Snažte se být co nejvíce opatrní, abyste se nadměrně nevyčerpali.

3. Blíženci – v práci se vám podle aktuálního horoskopu bude dařit nadprůměrně, ale nechte si více času na odpočinek a rodinu. Peníze by nyní pro Blížence neměly být problém. Můžete se těšit na romantické chvíle s vaším partnerem v pondělí a pátek. Na pracovní část týdne se můžete těšit, budete se cítit dobře a plni energie. O víkendu může se dostavit truchu únava.

4. Rak – pozitivní změny v práci vždycky potěší. Ale nemá smysl se spokojit s málem a nebuďte příliš opatrní. Podle horoskopu se nemusíte bát převzít větší zodpovědnost. Pokud jste stále ještě svobodní, můžete potkat nového zajímavého člověka. Pokud jste ve vztahu, budete se cítit více propojeni se svým partnerem. Harmonie bude krásné. Lepší nálada se odrazí i na vašem zdraví a to samé se týká nálady horší.

5. Lev – bude těžké vás ignorovat, protože nastane hodně příležitostí, během kterých budete moci prezentovat své znalosti a schopnosti. Nebobjte se toho využít. Společné romantické chvilky vám zase ukážou sílu lásky a společného pouta. Energie by měli mít lvi dostatek, může to svádět i k něterým riskantnějším fyzickým aktivitám.

6. Panna – budete se muset více snažit, abyste dosáhli svých pracovních cílů. Ale nezoufejte, vaše snaha se vyplatí. Panny se podle horoskopu mohou těšit na romantické chvíle s partnerem. Ale neuškodí, když si párkrát necháte trochu více času jen pro sebe a pro své záliby. Dávejte si pozor, abyste venku neprofoukli a nepromokli. Nachlazení nyní by nebylo příjemné.

7. Váhy – trochu více se soustřeďte , abyste dokončili své pracovní úkoly včas. Vaše úsilí možná bude stát i trochu energie na víc, ale nakonec se vyplatí a budete se cítit uspokojeni. Pokud jste single, můžete kolem víkendu potkat nového zajímavého člověka. Váhy ve vztahu prožijí spíš obyčejnější týden. Snažte se být trochu více fyzicky aktivní a věnujte se svému zdraví. Správná výživy je základ.

8. Štír – při rozhodování o důležitých věcech zachovejte trochu větší opatrnost než obvykle. Pokud se vyhnete chybám z nepozornosti nebo nedbalosti, výsledek vás může hodně potěšit. Ve vztahu se snažte držet toho, co je dobré a osvědčené. Na experimenty a změny není v tomto týdnu moc prostor. Relaxace a nějaké meditační cviky mohou být dobrým pomocníkem při boji proti stresu.

9. Střelec – dosáhnete zajímavého úspěchu v práci a vaše okolí vás velmi pozitivně ocení, ale musíte být opatrní, aby se vaše ambice nestaly najednou nečekanou překážkou. Pro svobodné Střelce tento týden žádné větší změny nevěští. Ale nic nestojí na překážce menším flirtům. Těm by se měli vyhnout Střelci zadaní, nemuselo by to být správně pochopené. Drobnější zdravotní potíže konzultujte s odborníkem.

10. Kozoroh – pozitivní změny vás mohou potěšit. Ale neměly by vás ukolébat. Některé věci je lepší udělat dříve a nečekat až na poslední termín. Svátky si užijte v klidu bez myšlenek o práci. Snažte se více věnovat svému partnerovi. Občas i vlídnější slovo nebo nějaká drobnost stačí. Neupadejte do stereotypů. S fyzickou aktivitou to raději nepřehánějte. Vaše tělo stále potřebuje po zimě více odpočívat.

11. Vodnář – pracovně to ve čtrnáctém týdnu bude vypadat dobře. Pozor si budete muset dávat při výdajích. Je lepší se nyní trochu více krotit, v ideálním případě pár korun odložte bokem. S partnerem můžete prožít nejromantičtější chvilky ve středu a čtvrtek večer. V jiných dnech to může trochu skřípat, zvlášť ke konci týdne. Menší nešikovnost v obvyklých situacích může způsobit drobný úraz.

12. Ryby – co není důležité, neřešte. V práci se snažte koncentrovat na na každodenních povinnostech, pokud máte možnost se zúčastnit nějakých schůzek, zúčastněte se. Snažte se jen vydržet do Velikonoc a užijte si volno. Společné zájmy vztahy utužují, ale nikdo nechce žít celý život s klonem. I rozdíly dokážou těšit. Váš jídelníček mohou obohatit zdravé jarní bylinky i květy.