Horoskopy od 20-03-2023 do 26-03-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvanáctý týden roku 2023

1. Beran – finančně může být dvanáctý týden trochu náročnější než obvykle. Je dost pravděpodobné, že se objeví nějaký nečekaný výdaj, který vám mírně naruší vaše plány. Ve vztahu berani budou řešit nějaký důležitý rozhovor, který partnerovi vysvětlí spoustu věcí, ve kterých dosud tápal. Víkend může být hodně zamilovaný. Snažte se vyhýbat stresovým situacím, aby se vám zbytečně nezvedal tlak.

2. Býk – začátek týdne může být z pracovního i organizačního hlediska trochu náročnější. Podle horoskopu vám někdo bude chtít přeorganizovat vaše plány a bude se vám snažit více mluvit do života. Nedovolte mu vlézt vám na hlavu. Snažte se co nejrychleji vytyčit hranice. Ve vztazích i při hledání lásky je potřeba často udržet chladnou hlavu a za hlavního rádce mít rozum. Mohou se objevit menší zdravotní potíže.

3. Blíženci – v pracovních záležitostech a při rozhodování se ohledně nějakých úředních či finančních věcí vám tentokrát pomůže intuice. Nebudete jednoznačně vědět proč, ale něco vám napoví, které řešení je pro vás nejlepší. Držte se prvního rozhodnutí a moc ho nezkoumejte a neanalyzujte. Bude nejlepší. Blížence může čekat docela rozhádaný týden v domácnosti, ale do čtvrtka by se situace měla uklidnit a o víkendu se vše vrátí do normy. Můžete cítit větší pokles fyzické formy, pokud se k tomu dostaví slabost a nadměrná únava, navštivte lékaře.

4. Rak – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak, kteří při práci musí více jednat s různými osobami a nebo ti, kteří se zabývají obchodem budou mít dost úspěšný týden. Vaše výřečnost a originální nápady přinese sladké ovoce. Schopnost dobré komunikace se podle horoskopu projeví pozitivně i v případě, že hledáte partnera. A pokud již žijete ve vztahu, nyní máte šanci úspěšně vysvětlit některé věci, které byly zdrojem hádek. Při potížích s nachlazením nebo hlasivkami podpořte léčbu bylinkami.

5. Lev – dejte si pozor, aby za sladkými slůvky, které vám někdo bude v práci šeptat do uší nebyl velký kýbl octa. Ve vašem okolí je někdo, kdo něco jiného říká vám a něco jiného tvrdí ostatním. Svou pozici nejlépe obhájíte cílevědomostí a v tomto týdnu bude důležitá i dochvilnost. Láska má mnoho nádherných podob. V tomto týdnu to mají velkou šanci poznat všichni, kdo se narodili ve znamení zvěrokruhu Lev. Snažte si některé věci nebrat až tolik k srdci, pak hladina stresu klesne a budete se cítit výrazně lépe.

6. Panna – někdy je důležité dbát i o společenskou pozici. Na začátku týdne budete mít příležitost ji s jistým extra pracovním nákladem vylepšit. Krátkodobě to bude stát trochu námahy, peníze také navíc nebudou, ale dlouhodobě se vám to opravdu vyplatí. Panny ve vztazích by měly postupně pracovat na eliminaci různých zbytečných třecích ploch. Celá pravda nikdy není na jedné straně a občas je lepší v drobnostech ustoupit. Leckdo by vám mohl závidět fyzickou kondici, jaká vás čeká v příštím týdnu.

7. Váhy – nemá smysl stát na jednom místě, když celý svět kolem vás se žene pouze kupředu a nehodlá zastavovat. Podle horoskopu bylo by rozumné, kdybyste se rozhodli posunout pracovně někam dál. V tomto týdnu by to docela šlo, stačí jen chtít a jít za svým cílem bez rozhlížení se na strany. Na nějaké večerní zábavě nebo společenské akci máte velkou šanci potkat někoho, kdo vašem srdci určitě nebude lhostejný. Nedostatek pohybu na čerstvém vzduchu může u vás vyvolávat migrény.

8. Štír – nebojte se snít a své touhy postupně realizovat. Některé věci mohou být mnohem snadnější, než se zdá na první pohled. A u některých věcí možná nemáte dost sil nebo znalostí, ale máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vám nyní velmi rádi pomohou. Pracovní povinnosti a starosti spojené s financemi mohou být u některých Štírů příčinou menších domácích sporů. Trocha pochopení je momentálně nutností. Přísun kalorií by měl odpovídat energetickým výdajům, nadměrné množství nebo nedostatek vašemu tělu teď bude hodně vadit.

9. Střelec – máte docela dobrou možnost zaujmout vůdčí roli v nějakém pracovním projektu. Pokud ale budete stát v koutě a říkat si, že hlavní je, aby si vás nikdo nevšímal, výjimečná příležitost vám může jen tak prolétnout kolem nosu a zmizet v nenávratnu. Střelci ve vztazích by si měli dávat větší pozor na slova. Někdy něco, co vypadá jako nevinný vtip, může druhou stranu hodně bolet. A je to zbytečné. Skoky teplot spojené s nesprávným oblékáním mohou přivolat nachlazení. Hlídejte si, jak je venku a jak bude i za několik hodin.

10. Kozoroh – nepřeceňujte své schopnosti. Možná dokážete leccos, ale všechno opravdu nezvládnete. Při výběru práce se hodně zamyslete nad tím, co jste schopní stihnout v termínu a vlastními silami. Nebojte se požádat o pomoc, rozhodně to není žádná ostuda. Na začátku týdne se mohou u Kozorohů žijících ve vztahu objevit různé spory a hádky, ale do středy se vše postupně uklidní a víkend bude krásný a plný jara. Podle horoskopu si musíte dávat větší pozor na různé viry a bacily. Snažte se omezit pobyt v místech, kde je mnoho lidí.

11. Vodnář – zkuste popřemýšlet, jestli by nestálo za to trochu změnit přístup k penězům. Pokud si na začátku týdne uděláte nějaký plán výdajů, už za pouhý týden uvidíte, že můžete bez velkých problémů docela dost ušetřit. Stačí jen finance trochu více hlídat. Pozor na pracovně náročnou středu. Ve dvanáctém týdnu roku 2023 vás čeká nějaká zajímavá zpráva, která bude mít dost výrazný vliv na lásku a vztahy. Snažte se trochu více odpočívat. Malé odlehčení jídelníčku také neuškodí.

12. Ryby – podle horoskopu v pracovní části týdne budete moci udělat několi velmi významných kroků, které budou mít velký vliv na vaši finanční a pracovní situaci. Jinak náročnější bude úterý a čtvrtek, v těchto dnech možná budete muset práci věnovat i trochu svého volného času. Pokud se vám někdo bude snažit mluvit do vašeho vztahu, pošlete ho k šípku. Vy a partner víte nejlépe, co je pro vás dobré. Kdy jste naposledy byli na preventivní prohlídce nebo u zubního lékaře? Není pomalu čas?