Býk – horoskop na rok 2024

Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk se budou muset během začátku roku 2024 věnovat spíše zdraví, i když problémy nebudou nijak významné. Kromě toho až do konce zimy vše bude celkem v pořádku. V druhém kvartálu se věci budou hodně točit kolem společenského a milostného života, občas někde zasáhne výrazněji práce, která vás bude nutit přizpůsobovat plány ze dne na den. V létě můžete počítat s většími výdaji, také se odehraje nějaká významná událost týkající se vaší rodiny. A na konci roku to bude podle horoskopu docela klidné, přijde čas na odpočinek a nabírání sil před rokem dalším. Celkově každý Býk by se měl připravit na to, že rok 2024 nebude tak úplně v jeho rukách, některé věci velmi silně ovlivní osud a náhoda. Příjemné je to, že vliv bude převážně pozitivní.

Nejlepší měsíce v roce 2024: duben, září, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2024: leden, březen, červenec

Práce

Po pracovně nepříliš zajímavém roce 2023 přijde podle horoskopu v roce 2024 dost velká změna. Rozhodnete se udělat velký krok kupředu. V dubnu a květnu bude k tomu dost příležitostí. Jen nesmíte zapomínat, že nejdůležitější je věrnost vlastním zásadám. Ty budou pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Býk nejlepším průvodcem v rozhodování, co v konkrétní chvíli mají podniknout. Někdo vás bude lákat k morálně pochybným postupům. V určitých chvílích to možná bude i přitažlivé, ale vy se nesmíte nechat zviklat. Sázejte vždy na dlouhodobý zisk. Ten bude v souladu s tím, co v životě považujete za nejdůležitější. Investice do budoucnosti a stability se vyplatí. Podle horoskopu budete na konci roku 2024 řešit, co s majetkem nebo nějakým větším obnosem peněz. Nebojte se požádat o radu lidi, kterým důvěřujete nejvíce.

Láska

Záležitosti týkající se lásky budou v roce 2024 pro Býky nejdůležitější na jaře a začátku léta. Ti, kteří žijí v dlouhodobém vztahu, který ještě není formalizovaný, mohou začít přemýšlet, jak vše upevnit i po úřední stránce. Manželství podle horoskopu prožijí nové období zamilovanosti. A single najednou zjistí, že kolem nich je spousta zajímavých lidí, se kterými by bylo možné sdílet společnou budoucnost. Z hlediska lásky bude pro Býky v roce 2024 nejriskantnější konec léta a celé září. Stres spojený s událostmi kolem vás může vést ke zbytečným hádkám a sporům. Podle horoskopu bude nejrozumnější v takových situacích zachovat zdravý odstup a pokud možno nic nehnat na ostří nože. Každý spor se dá smírně vyřešit a najít kompromis vyhovující oběma stranám. Tvrdohlavý Býk by na to neměl zapomínat.

Zdraví

Na začátku roku 2024 mohou Býci řešit nějaké zdravotní problémy, které je pronásledovaly i v roce předchozím. Podle horoskopu byste neměli nic přecházet a rozhodně při sebemenším náznaku nějakých potíží vše konzultujte s odborníky. Mezi nejčastější symptomy, které mohou signalizovat nemoc bude patřit vyrážka, bolest hlavy a nespavost. Pokud se vám podaří vše doléčit, tak zbytek roku by měl být docela v pořádku, pokud nepočítáme nějakou tu sezónní nevolnost či nachlazení. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk, kteří se rozhodnou shodit nějaké to kilo, mají podle toho, jak to vidí horoskop na rok 2024, největší šanci na úspěch v létě nebo na podzim.