Horoskop na měsíc duben 2023

Horoskop na duben 2023
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran

Pokud jde o peníze, tak pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Beran zrovna duben nebude patřit k těm jednodušším měsícům. Před jeho začátkem jste měli trochu větší výdaje a proto bude nutné hodně hlídat, za co utrácíte. Některé pravidelné platby se mohou trochu zvýšit. Kontrola rozpočtu nebo nějaký přivýdělek jsou nejsmysluplnějším řešením. V práci to podle horoskopu na měsíc duben bude dost příjemné. Single Berani mají možnost přesvědčit osobu, která je jejich srdci blízká, že by to šlo zkusit společně. Ve vztazích bude převládat vzájemné pochopení, podpora a společná realizace větších i menších snů.

Býk

Před několika měsíci jste udělali nějaké kroky, které by se podle horoskopu měly v dubnu projevit i na vašem rozpočtu. Pozitivně. Nebude to nějaký velmi výrazný skok, ale určitě si peněz navíc všimnete. Pozor na půjčky, vyhýbejte se jim a to jak z pozice věřitele, tak případně i dlužníka. V práci to na začátku a na konci dubna bude celkem v pohodě. Jen prostřední část tohoto měsíce může být hodně náročná kvůli nějakým schůzkám a nečekaným událostem. Podle horoskopu v dubnu Býci láskou příliš žít nebudou. Důležitější bude pro ně každodenní život a vztahy se trochu odsunou na druhou kolej. Pozor aby to nenadělalo škodu v domácnosti. Single budou mít pár možností k flirtu, ale vše to bude brané jen jako nezávazná zábava.

Blíženci

K pracovním úkolům budete v dubnu přistupovat s kreativitou. Pokud to nebudete přehánět, máte šanci získat ocenění vašeho okolí. To vám pak může pomoci s některými záležitostmi, které by vám jinak dělaly problém. Podle horoskopu můžete očekávat více sil a energie než obvykle a také chuť do práce bude vyšší, než tomu bylo v předchozích měsících roku 2023. Finančně to nebude úplně nejlepší na samém začátku dubna, ale pak se situace docela hezky stabilizuje. Na konci měsíce můžete zjistit, že vám v kapse zůstalo více peněz, než jste očekávali. Blíženci budou mít podle horoskopu v dubnu relativně dost času na svého partnera nebo na hledání lásky. V prvním případě zkuste někam spolu vyrazit, ideálně na celý víkend. V tom druhém popřemýšlejte, jestli nejste až moc často zavření doma. Tam lásku opravdu nenajdete.

Rak

Během celého měsíce dubna bude Rakům dobře sloužit jejich vyřídilka. Pomocí správných argumentů i prostě občas přemíry slov, se kterou nikdo nebude chtít polemizovat, se vám podaří dosáhnout několika značných úspěchů. Nejvíce to ocení ti Raci, kteří pracují v obchodě a nebo jejich práce spočívá v časté komunikaci s ostatními lidmi. Kolem poloviny měsíce se podle horoskopu budete muset věnovat nějakým důležitějším úředním záležitostem. Nepodceňujte význam důležitých dokumentů. Trávit čas se osobou, která je vašemu srdci nejbližší je opravdu krásné. Tak si to v dubnu pořádně užijte. Víkendové dny a večery by měly být jen ve znamení lásky. Raci, kteří jsou single asi na své situaci moc nezmění, ale to neznamená, že nemohou vyzkoušet jen tak trochu nevinného flirtování. A kdo ví…

Lev

V dubnu podle horoskopu čeká Lvy dost bojů o dosažení vlastních cílů. Nebude to vždy jednoduché, ale toto znamení zvěrokruhu má bojovnost ve své nátuře, takže z většiny šarvátek a sporů se vám podaří vyjít vítězně. Jediné, kde to bude trochu slabší, jsou záležitosti týkající se financí. Přinejmenším v prvních třech týdnech měsíce dubna peníze mohou být jistý problém. Pak se situace konečně stabilizuje. Nezapomeňte v dubnu vymést kostlivce ze skříní. Lvi, kteří žijí ve šťastném vztahu, si podle toho, jak to vidí horoskop, vychutnají klid a štěstí rodinného života. Možná párkrát dojde k nějakým menším střetům, ale udobřování bude o to krásnější. Single mohou zbystřit, zvlášť pokud je čeká nějaká větší společenská událost, kde bude hodně nových lidí.

Panna

V dubnu budou se muset lidé narození ve znamení zvěrokruhu Panna obrnit trpělivostí a pořídit si někde železné nervy. Objeví se několik problémů a překážek, na které nebudete mít vliv a zbytečná nervozita ničemu dobrému neposlouží. Pokud se vám podaří zůstat v klidu, tak každá věc najde své řešení. Velmi často i bez vašeho úsilí. V prvním týdnu měsíce dubna a na začátku druhého může podle horoskopu dojít k nějakým pracovním změnám. Ty budou vyžadovat i úpravu návyků a postupů, ale ve finále se vám vyplatí. Je zde možnost na nějakou zajímavou prémii nebo příjem bokem. V domácnostech se mohou objevit spory, které nebudou závislé přímo na chování vás či partnera, ale na nějakých nezávislých činitelích. Čím rychleji si to uvědomíte, tím lepší atomsféra ve vztahu. Poslední týden bude podle horoskopu ideální pro nějaký romantický výlet nebo večeři při svíčkách.

Váhy

Možná ne všechno Váhám vyjde tak, jak si to představovaly, ale obecně měsíc duben by měl být docela povedený. Případné problémy a neshody v práci a kolektivu vám výrazně vyváží ta trocha štěstí, kterou si jednoznačně zasloužíte. Peníze by neměly být problém, zvlášť pokud se vám podaří zvládnout některé záležitosti bez zbytečných konfliktů. Začátek dubna může být ve znamení nějakých úředních záležitostí, ale půjde spíše o formalitu než něco, co by vám nedalo spát. Společně s příchodem jara přijde i spousta lásky do vašeho života. Podle horoskopu se budou zamilovaně cítit jak Váhy, které partnera mají, tak i ty, které ještě jsou na cestě hledání. Ti druzí už možná brzy dorazí do cíle.

Štír

Pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Štír bude duben docela zajímavý měsíc. Ne všechno půjde jako po másle. Budete muset být dost často ve střehu, ale díky zvýšené pozornosti budete moci využít některé jedinečné příležitosti, které se před vámi objeví. Vše, co se bude týkat osobního a profesního rozvoje vás s relativně nízkými náklady dokáže posunout opravdu hodně daleko. Finančně půjde o celkem stabilní měsíc. Neměly by vás čekat nějaké extra výdaje, ale na nečekané zisky se také moc nemůžete spoléhat. Až do polovičky dubna budete mít podle horoskopu více příležitostí na bohatý společenský život. Pokud jste ve vztahu, najděte nějakou rovnováhu mezi domácností a rodinou. Pokud jste single, je to váš čas. I kdyby mělo jít jen o relativně krátkou známost, stále je to lepší než neustálá samota.

Střelec

V dubnu bude život lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Střelec docela poklidný. Všechny věci pošlapou podle plánu a vy budete moci více času věnovat na plánování budoucnosti. Objeví se příležitost podepsat nebo dojednat nějaké dlouhodobé dohody, které vám postupně budou přinášet profit a nebo jistotu. Je to ideální čas například pro hovory se zaměstnavatelem, jednání s bankou nebo plánování investic. Mírné problémy může podle horoskopu vyvolat nějaký závistivý kolega někdy kolem začátku druhého týdne dubna, ale všichni kolem vás ho s tím pošlou k šípku. Lásku si vychutnáte více než obvykle. Můžete se znovu zamilovat. Přesněji Střelci ve vztahu v tomto měsíci objeví nové a nepoznané kouzlo svého partnera. Budete chtít trávit co nejvíc času spolu. Single nemusí nikam spěchat. I když někoho poznají, bude to běh na delší trať.

Kozoroh

Duben bude pro Kozorohy velmi šťastným měsícem. Dá se říci, že skoro všude bude mít štěstí a většina věcí, které začnou dělat, se ukážou jako výnosné a perspektivní. Jen si budou muset dát pozor trochu na zdraví. Pro kariéru toto může být klíčový čas. Můžete zahájit různé větší projekty, přemýšlet o delších služebních cestách nebo i třeba o změně zaměstnání. Krok, který uděláte, bude krokt tím správným směrem. A hlavně ziskovým. Dá se říci, že na co sáhnete, to se začne postupně měnit na zlato. Podle horoskopu budete si užívat společenský život plnými doušky. Pokud nemáte partnera, tak na začátku a uprostřed dubna budete mít největší šance. S partnerem si vychutnejte krásné romantické večery. Ideální měsíc pro zásnuby a svatby.

Vodnář

Větší problemy v dubnu Vodnáře podle horoskopu nečekají. Budete mít možnost ukázat své nápady okolí a poprat se pak o jejich realizaci. Rozhodně na to máte. Jen velmi důležité bude, s kým se při tom spojíte a o koho se opřete. Po druhé půli měsíce dubna se objeví příležitost, jak získat nové znalosti nebo zkušenosti. Využijte ji, protože by byla škoda nezlepšit své budoucí profesní i životní šance. Podle horoskopu do desátého dubna bude kolem Vodnářů zajímavá aura, která bude velmi přitažlivá pro osoby opačného pohlaví. Později její síla trochu poklesne, ale i tak celý duben by měl být z tohoto hlediska hodně zajímavý. Milovat a být milován je krásné.

Ryby

Pokud chcete více peněz, budete muset pro to také něco více než obvykle udělat. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby občas mají sklony jen tak zasněně čekat, co se samo stane. A někdy jim to dokonce i vyjde. Ale podle horoskopu zrovna v měsíci dubnu tomu tak nebude. Tady budete muset bojovat o každý úspěch a vzít vlastní život pevně do svých rukou. Máte možnost získat nějakou zajímavou odměnu, ale ta nepřijde sama. Práci a penězům budete muset obětovat trochu svého volného času, možná bude zapotřebí i nějaká aktivita navíc o víkendu. Ryby ve vztahu může v dubnu přepadnout malý pocit žárlivosti, ale opravdu není ku tomu důvod. Sami uvidíte a konec měsíce i začátek května bude opravdu hodně zamilovaný. Ryby, které stále ještě partnera nemají by na prvním místě měly zvážit, jestli jejich požadavky nejsou opravdu přehnané. A pak se rozhlédnout kolem sebe. Možná změna stavu je opravdu na vytažení ruky.