Beran – horoskop na rok 2024

Jedno je už teď jasné. Ve vašem životě se toho v roce 2024 bude dít opravdu hodně. Čekejte velké výzvy, které ve svém dopadu mohou hodně změnit váš život. Také se na vás několikrát příjemně usměje osud. Podle horoskopu to v roce 2024 může být trochu jako na houpačce, ale dole příliš času nestrávíte. Náročnější to bude v první polovině roku – zhruba začátku června, ale spíše se bude jednat o nedostatek času než o krizové situace. Dobíjet baterky vám pomohou lidé ve vašem okolí. V roce 2024 opravdu oceníte sílu přátelství. Snažte se jít hlavně dopředu a zpět se ohlížejte jen v případě naprosté nutnosti.

Nejlepší měsíce v roce 2024: srpen, listopad, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2024: leden, duben, červen

Práce

Podle horoskopu na rok 2024 mohou lidé narození ve znamení zvěrokruhu Beran dosáhnout mnoha pracovních úspěchů. Buď se bude jednat o povýšení v práci, zrychlení kariéry nebo změna zaměstnání či pracovní činnosti na jinou, která vám přinese mnohem více peněz a pracovního uspokojení. Jen se snažte netlačit moc na pilu, všechny změny by měly nastupovat postupně. Rozhodně nikde nepalte za sebou mosty. Z hlediska financí byste podle horoskopu měli vytvářet spíše rezervy, na určité uvolnění přijde čas v létě, ale na podzim zase bude rozumné výdaje krotit. Pokud přemýšlíte o nějakých větších investicích, snažte se je směrovat dlouhodobě a financovat z peněz, které vám nebudou chybět v každoměsíčních rozpočtech.

Láska

Berani, kteří zatím žijí sami, mají v roce 2024 docela zajímavé šance tento stav změnit. Velká příležitost přijde podle horoskopu na přelomu zimy a jara a další mohou čekat na konci léta. Nesmí jen zapomínat ne to, že nedeobytné tvrze ve skutečnosti neexistují. Vždy se najde způsob, jak obranu překonat a dosáhbnout úspěchu. Někdy to jen vyžaduje opravdu hodně času a cíl ve skutečnosti nestojí za vynaložené úsilí. Lepší je takovou pevnost obejít a věnovat se snadnější kořisti. I ve vztazích to bude podle horoskopu dost zajímavé. Většina Beranů může čekat dost vášnivý rok. Dobývání a randění je krásné i se stálým partnerem. Zkuste si připomenout, jaké to bylo na začátku a co nejvíce z toho obnovit.

Zdraví

Na začátku roku 2024 se u lidí narozených ve znamení Beran mohou objevit nějaké zdravotní problémy. Nepodceňujte je, nepřecházejte je, pokud je nevyléčíte do konce, budou se pak ozývat i po zbytek roku. Zdravotně rizikovější bude i léto, ale to spíše z hlediska možných úrazů než přímo nějakých nemocí. Psychická kondice bude podle horoskopu nejslabší v dubnu a květnu a nejlepší na konci podzimu a začátku zimy.