Horoskopy od 13-03-2023 do 19-03-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
jedenáctý týden roku 2023

1. Beran – ukažte v práci, co všechno dokážete. Máte možnost dokázat, že vaše role je v mnoha situacích naprosto nezastupitelná. Dávejte si pozor na podezřele výhodné nabídky. Ve vztahu se snažte vyhýbat hádkám, pokud je bude chtít vyvolávat partner, řekněte mu, že opravdu nemáte důvod ke sporům. Podle horoskopu přichází velmi dobrý týden pro zlepšení fyzické kondice, co takhle trochu více cvičit?

2. Býk – komunikace s lidmi kolem vás může být složitější. Snažte se držet stranou, vaše argumentace nebude pro ostatní příliš přesvědčivá. Stačí dělat svou práci a do ničeho moc nezasahovat. Uvidíte, že člověk vašemu srdci nejbližší, je také pro vás tou největší oporou. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk budou mít trochu větší sklony k migrénám.

3. Blíženci – na začátku týdne by bylo rozumné si rozvrhnout výdaje na následujících sedm dní. Podle horoskopu budete mít sklony utrácet trochu více než obvykle a dobrý plán vás v tom může trochu omezit. Snažte se co nejvíce času trávit se svým partnerem, váš vztah díky tomu bude jen vzkvétat. Během dne vám bude dost rychle docházet energie. Dostatek spánku může tyto ztráty částečně omezit.

4. Rak – budete mít spoustu velmi zajímavých nápadů. Ale než se s nimi svěříte okolí, promyslete si vše pořádně a vyberte jen jeden nejlepší. Nemá smysl tříštit síly na více projektů najednou. Raci, kteří touží po lásce, musí udělat něco se svou sebedůvěrou. Předchozí neúspěchy neříkají vůbec nic o vašich možnostech v budoucnu. Psychická pohoda se odrazí pozitivně i na vašem zdraví.

5. Lev – v práci se leccos může změnit. Ale ještě to bude chtít trochu času. Nesnažte se nic urychlovat, podle horoskopu je vše pro vás na té nejlepší cestě. Pozor na středu, může být pracovně i finančně náročnější. V domácích sporech je někdy rozumnější ustoupit. Hádky bez konce mohou mít velmi ošklivé následky. Při sportu buďte opatrnější, v následujícím týdnu bude větší riziko úrazu.

6. Panna – máte možnost se v soukromí setkat s někým, kdo je pro váš pracovní život hodně důležitý. Využijte tu možnost, hodně se vám to vyplatí. Věrnost a důvěra jsou základem každého dlouhodobého partnerského vztahu. Na tom je potřeba stavět. Dostatek spánku, rozumná fyzická aktivita a lehčí strava vám v tomto týdnu prospějí nejvíce.

7. Váhy – v pondělí a úterý se věnujte hlavně práci a projektům, které jste začali už v minulosti. Od středy byste mnohem více měli začít přemýšlet o tom, co dál a co nového vás čeká nebo by mohlo čekat. Úsměvem dokážete hodně. Ve správnou chvíli může způsobit, že osoba, které rozhodně nejste lhostejní, pochopí, že asi to bude oboustranné. Jarní únava je normální věc, mírná očista organismu určitě neuškodí.

8. Štír – v práci bude kroužit spousta různých drbů. Netýkají se vás a vůbec si jich nemusíte všímat. Jsou to jen drby a ne skutečnost. Ta by vás měla zajímat mnohem více, protože brzy se bude dít něco zajímavého. Neustálé vytýkání nějakých bezvýznamných drobností může vnést do vztahu dost nemilou atmosféru. Odpolední nebo večerní meditace může pomoci vašemu tělu se zbavit nepříjemných dopadů každodenního stresu.

9. Střelec – navazujte co nejvíce užitečných kontaktů. V tomto týdnu uvidíte, že se to vyplatí. Někdo, s kým jste se poznali v minulosti nyní může výrazně ovlivnit váš pracovní život, a to k lepšímu. Vztah je často hlavně o pocitu bezpečnosti. Ujistěte partnera, že po vašem boku se opravdu nemusí ničeho obávat. Smích je půl zdraví, zkuste se večer věnovat činnostem, které ho dokážou vykouzlit.

10. Kozoroh – přemýšlíte o změně práce? Zkuste nejdříve popřemýšlet, jestli v té vaší aktuální nemůžete sami něco mírně změnit, aby vám zase přinášela radost. Občas stačí udělat jen pár drobností. Nejasné formulování toho, co od vztahu a lásky vlastně očekáváte, může vést k neporozuměním. Zkuste postupovat více přímočaře. Delší procházky vám podle horoskopu pomohou odstranit část dopadů tazvané jarní únavy.

11. Vodnář – pokud budete chtít něco prosadit, dobře si promyslete, jaké argumenty v diskusi použijete. Někdy je lepší říkat méně slov a předkládat více čísel a faktů. Ostatní si to přeberou sami a vaše skromnost na nich může udělat pozitivní dojem. Lásku někdy můžete najít v situaci, od které byste to nikdy v životě nečekali. Stačí se jen rozhlížet. Nemoci nepřecházejte, jinak se vám budou táhnout velmi dlouhou dobu. Lepší je krátce poležet a zbavit se jich definitivně.

12. Ryby – v práci to bude spíš nudnější. Občas můžete mít i dojem, že nic se neděje a nikdo po vás nic nechce. Ale raději nepolevujte příliš ve svém úsilí, zbytečné chyby z nepozornosti se mohou dost nepříjemně vymstít. Podle horoskopu to vypadá na velmi zamilovaný týden pro lidi, kteří se narodili ve znamení Ryby. Užívejte si to. Nezapomínejte na pravidelné snídaně. Dokážou vám zajistit energii pro většinu dne.