Horoskopy od 06-03-2023 do 12-03-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
desátý týden roku 2023

1. Beran – začátek března může být obecně intenzivnější a následujícího pracovního týdne se to týká dvojnásob. Čekají vás nějaké nové informace a povinnosti. Získáte také užitečné zkušenosti, které bude moci brzy uplatnit i mimo práci. Co se týká věcí kolem lásky, neměli byste naříkat. Jaro je tu i pro vztahy. Více energie než obvykle můžete využít na nějaká nová cvičení či aktivnější odpočinek.

2. Býk – nachystejte se na to, že budete muset vyjet na nějakou nechtěnou cestu a nebo jít vyřizovat něco, co vás moc nebaví. Zatněte zuby. Někdy se prostě nedá nic dělat a člověk musí dostát svým povinnostem. Váš vztah s partnerem může ovlivnit nějaká událost z minulosti. Řešte vše s chladnou hlavou. Nemocní Býci se podle horoskopu budou uzdravovat rychleji, zdravé čeká silnější imunita.

3. Blíženci – využijte pracovní kontakty pro růst své pozice a lepší kariérní postup. Proč byste neměli dělat to samé, co dělají všichni kolem vás? Etické bloky je někdy rozumnější dát stranou. Přijde čas na analyzování nějakých záležitostí, které se týkají budoucnosti ve vašem vztahu. Rozumné bude vše probrat výrazně konkrétněji, nemá smysl zase nechat něco neuzavřené. Nepodceňujte malou rýmu, při delším trvání navštivte lékaře.

4. Rak – budete mít dojem, že něco nebo někdo vás tlačí do rozhodnutí, které se vám příliš nelíbí. Zvažte všechna pro a proti. Někdy je lepší se podřídit vnějším vlivům a šetřit síly na bitvy, které můžete vyhrát snadněji a s větším ziskem. Láska je někdy nevyzpytatelná, zvláště pokud jste mezi těmi, kteří ji stále hledají. Pozor, podle horoskopu mohou Raci trpět v tomto týdnu migrénami. Jejich příčinou bude hlavně stres.

5. Lev – pokud jste měli problém s trochu nepříjemnější atmosférou v práci, tento týden by vás měl potěšit. Atmosféra bude uvolněná a lidé kolem vás budou mít chuť se svěřovat a hlavně pomáhat. Využijte to ke kariérnímu růstu. Budete mít také spoustu příležitostí k nezávazným flirtům. Zatím víc od toho nečekejte, ale s trochou trpělivosti se možná dočkáte i výrazné změny. Týden byste měli věnovat regeneraci sil.

6. Panna – v práci byste podle horoskopu měli postupovat tvrdě a nekompromisně. Zvláště pokud se vás někdo bude snažit manipulovat a tlačit do pozic, které vás naprosto nezajímají. Každou lež raději rovnou vyvraťte, ať nemá šanci dál růst. I ve vztahu se držte toho, že pravda je dlouhodobě pro každého nejvýhodnější a ve finále nepřináší nemilá rizika. Může se vám trochu začít ozývat nějaké starší zranění nebo se mírně obnoví zdravotní problém, které už o sobě delší dobu nedával znát.

7. Váhy – podle horoskopu bude v tomto týdnu nad vámi osud držet ochrannou ruku. Máte možnost získat několik věcí téměř bez jakéhokoliv úsilí, jen prostě pro to, že se na vás usměje štěstí. Podobně tomu bude i v záležitostech týkajících se srdce. Pro opačné pohlaví budete velmi přitažliví, i Váhy v dlouhodobých vztazích okouzlí svého partnera něčím novým a nečekaným. Exotické ovoce vám ve větším množství může vyvolat nevolnost.

8. Štír – pokud to jen půjde, odložte důležité záležitosti na příští týden nebo týdny. V tomto byste se měli věnovat jen záležitostem, které nesnesou odklad. Nic víc nemá smysl řešit. Zbytečně byste plýtvali svůj vzácný čas a efekt by vás nijak moc nepotěšil. Za to ve věcech lásky můžete podle horoskopu vydávat téměř nekonečné množství energie a ani kousek nepůjde nazmar. Zamilovaným štěstí přeje. U zdravotních rad naslouchejte jen skutečným odborníkům.

9. Střelec – tento týden by mohl být opravdu zajímavý. Kolem vás se bude točit hodně záležitostí. Některé budete moci ovlivnit tak, aby pro vás byly hodně výhodné. V lásce to bude trochu jako na houpačce. Začátek týdne hodně slibný, pak na chvíli propad a potom kolem pátku zase vyletíte nahoru. Na konci týdne se mohou objevit menší problémy s tlakem. Bylo by rozumné trochu zpomalit.

10. Kozoroh – na začátku týdne dořešte všechny pracovní záležitosti z minula, protože později už na ně nemusí být čas. Možná budete donuceni k nějakým kompromisům, dělejte je jen ve věcech, kde vám to nijak neublíží. Ve vztahu vás něco může na začátku hodně zklamat, ale nereagujte zbrkle. S postupem času uvidíte, že vše je správně. Podle horoskopu váš jídelníček by snesl změnu.

11. Vodnář – možná se některých věcí podvědomě obáváte a bojíte vyzkoušet, ale je to zbytečné. Máte na ně a máte i na víc, než se vám zdá. Vypadá to na velmi dobrý týden pro uzavírání různých smluv, debaty o zvýšení platu či zlepšení pracovní pozice nebo pro hledání nového uplatnění. Ve vztahu se nebojte experimentů, jen musí být se souhlasem partnera. Nové může vše ještě více posílit. Alergici si v tomto týdnu musí dávat větší pozor.

12. Ryby – začátek týdne nezačne úplně nejlépe. Může dojít k nějaké hádce a nebo zjistíte, že někdo o vás šíří drby. Zkuste neřešit vše s horkou hlavou, postupně se situace pro vás začne výrazně zlepšovat. Do konce týdne všechna neporozumění budou vysvětlena. Podle horoskopu se ve vztahu mohou objevit nějaké nové informace, které budou mít vliv na vaši společnou budoucnost. Žádné obavy, budou pozitivní. Nadměrné množství kofeinu neprospívá vašemu žaludku.