Horoskopy od 20-02-2023 do 26-02-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
osmý týden roku 2023

1. Beran – tento týden nebude patřit k těm nejjednodušším. Dříve jste měli dost možností ovlivnit spoustu věcí, v následujících pěti pracovních dnech počítejte s tím, že budete spíše ve vleku událostí. Náročnost situace v práci vám vynahradí velmi příjemná domácí atmosféra. Podle horoskopu si Berani mají možnost užít všech kouzel lásky. Případné zdravotní oslabení je spojené s ročním obdobím. Už brzy se situace zlepší.

2. Býk – podle horoskopu se u vás v práci poslední dobou toho moc nedělo. Mnoho záležitostí stálo v mrtvém bodě a vypadalo to, že taková situace bude trvat ještě dlouho. Omyl. V následujícím týdnu uvidíte jisté náznaky oživení a také získáte informace, které vám umožní se skvěle připravit na různé změny. Finanční záležitosti budou mít výrazný vliv na rodinný život. Pokud lásku hledáte, financím až takovu důležitost nemusíte přikládat. Dávejte si pozor na silnici, máte sklony chodit s hlavou v oblacích, někdy je lepší se držet hodně při zemi.

3. Blíženci – někdo má s vámi docela zajímavé plány, které vám mohou pomoci více vyniknout v práci. Ale dávejte si pozor na nepřející lidi v okolí. Někdo vám maže med kolem úst a přitom vás pomlouvá, kudy chodí. Vyhýbejte se mu a pokud s ním budete muset udržovat nějaký kontakt, přistupujte ke všem situacím s nejvyšší profesionalitou. Blížence ve vztazích nic zajímavého v následujícím týdnu nečeká. Trochu jinak tomu bude u těch, kteří jsou single. Pokud se vám někdo líbí, zkuste si zjistit o něm co nejvíc informací. A teprve podle toho se rozhodujte. Lidé s alergií na prach a zvířata mohou mít trochu horší týden.

4. Rak – lidi kolem vás čeká trochu kritičtější týden. Není to možná příliš hezké, ale díky tomu může zrovna nyní přijít vaše chvíle. Nemusíte přímo využívat cizí chyby a nebo na ně upozorňovat. Stačí, že budete svou práci dělat pečlivěji než obvykle a někdo si vašeho úsilí velmi rychle všimne. Podle horoskopu je to zajímavý týden pro různé riskantnější operace. Pro lásku bude ideální středa a sobota. Pokud čekáte velké vyznání, možná se blíží ta chvíle. A nebo je čas na vás. Vyhýbejte se alkoholickým nápojům, tzv. suchý únor je skvělou příležitostí, jak se vyhnout nechtěným akcím. Tělo vám poděkuje.

5. Lev – někdo vám dost závidí a bude se snažit vám ublížit. Nemá moc smysl se tím vzrušovat, nikoho jeho konání nebude zajímat a spíš si ještě sám ublíží. Čeká vás nějaké jednání s úřady či finančními institucemi, stačí jen mít papíry v pořádku a není důvod k obavám. Váš partner cítí, že na něj v něčem příliš silně tlačíte. Zkuste se na chvíli vcítit do jeho pozice a postupovat podle toho. Budete velmi příjemně překvapeni výsledky. Pozor na stresy, váš nervový systém je nyní hodně křehký.

6. Panna – budete si nyní muset dávat pozor na peníze, protože možnosti, jak je utrácet jsou neomezené, ale možností, jak je získat, až tolik není. Ve formálních záležitostech, kde je důležité vystupování, sázejte na profesionalitu a tradicionalismus. V lásce je někdy nejrozumnější se držet při zemi. Sny a pohádky jsou krásné, realita je to, co vás obklopuje. Vaším největším zdravotním problémem bude nesoustředěnost a zapomětlivost. Velká část těchto potíží vychází z nedostatku odpočinku.

7. Váhy – někdy je potřeba začít jít za svými sny. Možná už příliš dlouho jste se drželi při zemi a snad už konečně nastal čas trochu více roztáhnout křídla. Podle horoskopu v následujícím týdnu budou mít Váhy několik příležitostí, jak změnit ve svém životě hodně věcí. A netýká se to pouze profesních nebo finančních záležitostí, ale také citů a vztahů. I tam se lze posunout dál i za hranice toho, co vám dnes připadá jako jediné možné. Dávejte si pozor na průvany, mohou skončit rýmou nebo záněty zvukovodu.

8. Štír – není potřeba až tolik přemýšlet o tom, co si o vás a vaší práci myslí kolegové a široké okolí. Důležité je jen to, co si o tom všem myslí jen těch pár lidí, kteří o vás nějakým způsobem rozhodují. Tam můžete ukázat, co dokážete, kam směřujete a nebo také, čeho už máte ve skutečnosti dost. Hodně věcí je nyní ve vašich rukách. Pokud toužíte po romantickém zážitku, zkuste nejdříve trošku zpomalit a popřemýšlet, co vám k jeho dosažení bránilo v minulosti. Drobné překážky lze snadno odstranit. V následujících sedmi dnech vaše tělo bude mít schopnost rychlé regenerace.

9. Střelec – nějaká delší cesta nebo dokonce i dovolená by vám pomohla uspořádat myšlenky a rozhodování ohledně budoucnosti. Tento týden by podle horoskopu neměl být z pracovního hlediska příliš náročný, takže je možná čas si udělat trochu volna. Konec konců by vám to pomohlo i v záležitostech týkajících se citů. Klid, omezení stresu, trocha meditace a přemýšlení a uvidíte, kam všude se dokážete posunout.

10. Kozoroh – obecně by měl být před vámi docela zajímavý a úspěšný týden, ve středu a ve čtvrtek budete mít největší šanci dosáhnout toho, po čem nejvíce toužíte nebo co jste už delší dobu chtěli dokončit. K povinnostem přistupujte s úsměvem. Bude to i celkem snadné, protože vše opravdu půjde velmi dobře od ruky. Máte možnost potkat hodně zajímavou osobu. Pokud je vaše srdce volné, kdo ví, jestli se to brzy nezmění. Pokud není, i tak se může jednat o velmi užitečnou známost, zvláště s ohledem na budoucnost. Mohou se objevit menší potíže s pletí a křehčími nehty i vlasy.

11. Vodnář – bohužel v následujícím týdnu vás čeká hodně různého papírování a záležitostí, které ve vás příliš radosti budit nebudou. Nedá se nic dělat. Ne každý den je posvícení. Nejnáročnější bude pondělí a úterý a ještě ve čtvrtek budete muset řešit různé věci. Víkend už bude klidný. Nejlepší ho bude strávit s partnerem a pokud nejste zadaní, tak ideální je nějaký výlet s přáteli, který vám umožní přijít na jiné myšlenky. Nezapomínejte na dostatek spánku, pomůže vám regenerovat nejen fyzické síly, ale hlavně posílí vaši psychiku.

12. Ryby – pokud vás v posledních dnech nebo týdnech přepadal nějaký splín a přemýšleli jste, jestli to, co děláte má vlastně smysl, tento týden dostanete odpověď. A potěší vás. Uvidíte nové možnosti a spousta záležitostí, které se dříve zdály nepochopitelné, najednou budou jasné a zřejmé. Možná si i řeknete, jak to, že mi to nedošlo dříve. Bohyně lásky Rybám ukáže svou vstřícnou tvář a vy se budete koupat v jejím světle. Pokud toužíte shodit nějaké to kilo, popřemýšlejte o úpravě jídelníčku. Lokální potraviny by měly převažovat.