Horoskopy od 13-02-2023 do 19-02-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
sedmý týden roku 2023

1. Beran – čeká vás nějaký zajímavý projekt na kterém budete moci ukázat své schopnosti a znalosti. Dávejte si jen větší pozor při utrácení, protože peníze budou mít sklony mizet rychleji než byste s tím počítali. Berani žijící ve vztahu prožijí podle horoskopu příjemný týden. Podaří se vám vyřešit nějaké předchozí spory s partnerem. Mohou se objevit menší problémy s migrénami a vyšším tlakem.

2. Býk – ne všechny povinnosti musíte dělat sami. Někdy je lepší najít někoho, s kým si své a jeho závazky rovným dílem rozdělíte. A věnujete se těm částem, kde jste nejlepší. Vyhýbejte se hazardu a půjčkám. Najít tu správnou osobu, se kterou by se vám chtělo kráčet životem je někdy obtížné. Ale nikdy nesmíte ztrácet naději. V následujícím týdnu by si Býci měli dávat pozor na krk a plíce. Posilujte imunitu.

3. Blíženci – vypadá to, že v následujících pěti pracovních dnech se vám podaří dosáhnout velmi slušný úspěch. Bude mít vliv na vaši další kariéru. Ale neusínejte na vavřínech, ještě je před vámi delší a náročnější cesta. Čtvrtek, pátek a sobota budou nejlepší dny pro nějaký silný romanitcký zážitek. Podle horoskopů se to týká Blíženců ve vztahu i těch, kteří jsou zatím single. Následující týden bude ze zdravotního hlediska výrazně lepší, než ty předchozí.

4. Rak – pokud se objeví nabídka na služební cestu nebo možnost nějakého dodatečného vzdělávání či kurzu zvyšujícícho kvalifikaci, rozhodně ji neodmítejte. Nové zkušenosti a kontakty se vám brzy budou hodit. V novém prostředí také budete mít vyšší šanci narazit na někoho, u koho vaše srdce začne bušit rychleji. Přírodní medicína má u různých drobnějších zdravotních potíží výborné efekty.

5. Lev – moc si neoddychnete. V následujícím týdnu budete mít podle horoskopu práce až nad hlavu. Budou to sice stále stejné povinnosti jako dříve, ale tlak na rychlost a plnění termínů bude výrazně vyšší. Pokud máte možnost vyrazit někam do společnosti, neváhejte. Zvláště v situaci, kdy hledátě někoho, kdo by byl vašemu srdci blízký. Jen budete muset udělat první krok. Díky pozitivnímu nastavení se vám podaří zvládnout i menší zdravotní problémy, které jsou typické pro toto roční období.

6. Panna – v pěti pracovních dnech následujícího týdne můžete získat nějakou zajímavou nabídku. Buď to budou nové povinnosti, ale také lepší plat a nebo dokonce i se může objevit úplně jiná pracovní příležitost. Promyslete si jen, kolik času a energie do toho můžete dát. Otevřenost ve vztahu je základ. Před partnerem byste něměli nic tajit a ani on by neměl tajit nic před vámi. Preventivní prohlídka u praktického lékaře, u zubaře nebo na očním vám určitě neuškodí.

7. Váhy – finanční situace bude v tomto týdnu stabilní. Na nějaké extra příjmy nečekejte, ale z hlediska výdajů se vám vše podaří zvládnout a možná i v neděli budete mít trochu více peněz v peněžence, než jste čekali. Pro domácí klid a příjemné teplo rodinného krbu musíte více sladit práci a rodinu. Práce je důležitá, ale největší oporu stejně získáte od nejbližších. Pomluvy se mohou odrazit na psychické kondici, zkuste některé řeči nebrat vážně. Ti lidé vám za to nestojí.

8. Štír – blíží se konec nějakého projektu, ale efekty zatím moc vidět nejsou. Buďte trpěliví, vykasejte rukávy a puste se do dalších úkolů. Odměna přijde a bude opravdu znamenitá. Podle horoskopu Štíři mají možnost prožít několik nádherných romantických nocí. Zvláště ve vztahu to hodně věcí dokáže vylepšit. Z hlediska zdraví to bude celkem v pořádku, jen vaše trávicí soustava bude citlivější na to, co jíte.

9. Střelec – spousta věcí se vám bude dařit jen tak sama od sebe. Nemusíte vynakládat nějaké zvýšené úsilí, z pracovního hlediska bude nadcházející týden hodně příjemný. Málo práce, samé koláče. Finančně to vypadá také dost v pořádku. Střelci, kteří by se chtěli zamilovat, mohou nyní dostat dáreček od osudu. Bude to jasné hned při prvním setkání. Nechte trochu více odpočívat své oči. Méně počítače a mobilních telefonů uleví vašemu zraku.

10. Kozoroh – ke svým povinnostem přistupujte s nejvyšší zodpovědností a pečlivostí. Výsledek práce by měl být takový, aby jste z něj sami byli spokojeni. Vypadá to, že se blíží zlepšení vaší finanční situace. Ve vztazích může podle horoskopu dojít k nějakým menším střetům, které vyvolají záležitosti z minula. Nezametejte je pod koberec, ale konečně vyložte všechny karty na stůl. Drobné zdravotní potíže způsobené počasím můžete vyléčit bylinkami. U závažnějších nebo déletrvajících raději vyhledejte lékaře.

11. Vodnář – některé úkoly, které Vodnáře v tomto týdnu čekají, se vám mohou zdát výrazně náročnější. Ale je to jen první dojem. Stačí se na některé věci podívat z trochu jiného úhlu a zjistíte, že nejedna věc má snadné a rychlé řešení. Vodnáři hledající partnera v tomto týdnu nemohou moc počítat s nějakým úspěchem. Ale už brzy se to změní. Věnujte trochu více péče své pokožce, vlasům a nehtům.

12. Ryby – je důležité si naplánovat, jak má pracovní část tohoto týdne vypadat. Plán lze průběžně upravovat podle situace, ale radikálně byste ho měnit neměli. Vaše srdce je nyní hodně otevřené a ve vaší blízkosti se někdo na tom velmi podobně. Teď jen zařídit, aby se vaše cesty proťaly. Očista organismu nemusí spočívat jen v drastických dietách. Stačí jen trochu upravit jídelníček a hlavně se řídit klasickým heslem našich předků – jíst do polosyta, pít do polopita.