Horoskopy od 01-05-2023 do 07-05-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
osmnáctý týden roku 2023

1. Beran – následující pracovní týden je sice kratší, ale i tak bude docela intenzivní. Berani mají šanci na rychlejší profesní rozvoj. Někdo vám pomůže s nějakou nepříjemnou pracovní povinností. Společné nákupy obvykle moc romantické nejsou, nyní to může být zajímavá výjimka. Delší víkend se pozitivně odrazí na vaší energii.

2. Býk – v úterý a ve středu můžete mít podle horoskopu trochu problémy s koncentrací na vašich povinnostech. Moc vás to v práci bavit nebude. Ale okolí na tom bude podobně, takže žádný průšvih nehrozí. Možná budete ve vztahu potřebovat trochu více prostoru na přemýšlení. Ale je důležité, jak to řeknete, podle toho bude vypadat reakce. Přichází dobrý týden pro shození nějakého toho kila – zvlášť o víkendu.

3. Blíženci – strach z inflace a finanční nestability může vás tlačit do nějakých ukvapených rozhodnutí. Nic není tak černé, jak to na první pohled vypadá. Tento týden to poznáte. Ve čtvrtek a v pátek večer máte větší šanci se s někým seznámit. Pokud hledáte partnera, kdo ví, možná je to ta správná chvíle. Mohou se objevit menší potíže se zvládáním emocí a vaše psychická kondice také nebude úplně na špičce.

4. Rak – velká pečlivost a snaha o dokonalost jsou v práci hodně užitečné. Jen není nuté se tím moc chlubit. Některé lidi to může iritovat a jejich závist na vás nyní bude mít negativní dopad. Podle horoskopu může ve vztahu dojít k nějakým komunikačním potížím. Špatně vyřčené slovo ve špatné chvíli vyvolá dusno. Před víkendem se situace uklidní. Horší trávení a nevolnost budou způsobeny spíše stresem než špatným jídlem.

5. Lev – elasticita v myšlení a přístupu k práci vám nyní může přinést hodně bonusů. Navíc využijte toho, že lidé kolem vás budou spíše přemýšlet o volnu a odpočinku. Podle horoskopu máte možnost dokázat svou nezastupitelnost. Lvi ve vztazích budou mít v tomto týdnu šanci se s partnerem domluvit na nějakých drobných změnách ve vztahu. Vyřešíte problémy, které zbytečně vyvolávaly neshody. Více fyzické aktivity vám neuškodí. Zvláště pokud vás poslední dobou více bolí záda.

6. Panna – peněz není nikdy dost, ale v tomto týdnu by vaše situace měla být lepší než obvykle. Možná byste si mohli dopřát nějaký luxus navíc. Přeci jen peníze nejsou cíl, ale jen prostředek. Panny ve vztahu by si měli dávat pozor na někoho z rodiny, kdo se vám pomluvami a nepříjemným chováním snaží škodit. O víkendu bude vaše tělo chtít trochu více pohybu. Jen pozor ve výškách.

7. Váhy – podle horoskopu byste si měli dávat v práci pozor, komu pomáháte a za koho se v nějaké konfliktní situaci postavíte. Ne každý si vaši snahu a pozornost zaslouží. Ve čtvrtek raději neřešte nic důležitého. Ve vztahu je obvykle nejlepší najít společné řešení a domluvit se na nějakém kompromisu. Ale v některých situacích, kdy je to proti všemu, čemu věříte, musíte mít také odvahu říci ne. Na sluníčku si dejte pozor, ochranné krémy nejsou zbytečnost.

8. Štír – kreativita a pozitivní přístup k novým výzvám vám v práci mohou otevřít dveře, o kterých jste si dosud mysleli, že pro vás jsou a budou navždy zavřené. Nepropásněte tuto šanci. Podle horoskopu by si Štíři hledající partnera měli v tomto týdnu dát pozor na Berany a Panny. Uslyší jen prázdná slova. Pokud možno omezte spotřebu sacharidů.

9. Střelec – v práci byste si neměli dělat starosti z věcí, na které nemáte vliv. Někdy je lepší přijmout pasivní postoj. Nějak bylo, nějak bude a zatím jste si vždy se vším dokázali poradit. Příští týden může být podle horoskopu pro Střelce opravdu lásky čas, jako z těch nejkrásnějších básní. Těšte se každou chvilkou. Sluneční paprsky vám přivolají optimistickou náladu.

10. Kozoroh – nemá nyní smysl nic měnit. Možná máte trochu pocit vyhoření a šli byste zase o dům dál. Ale nyní je pro Kozorohy nejdůležitější stabilita. Můžete se chystat, ale nepodnikejte žádné zbrklé kroky. Rovnováha mezí prací a osobním životem je velmi důležitá. Pro jedno není možné obětovat to druhé. Single Kozorozi mají možnost poznat zajímavého Štíra. Nepředepisujte si léky, pokud si myslíte, že je potřebujete, konzultujte vše s lékařem.

11. Vodnář – v následujícím týdnu budete mít možnost využít nějakou zajímavou nabídku na získání nových znalostí nebo zkušeností. Stojí za to jí obětovat i trochu volného času, případně i nějaký ten finanční obnos. Vše se vám velmi brzy mnohonásobně vrátí. Podle horoskopu Vodnáři ve vztahu mohou být nyní v pokušení udělat nějaký krok na bok. Je to lidské, ale nejdříve si položte otázku, co opravdu chcete. S horší náladou vám může pomoci uklidňující muzika a nebo relax někde v přírodě daleko od lidí.

12. Ryby – v následujícím týdnu budete mít několik příležitostí, jak probrat, jestli vaše ohodnocení odpovídá tomu, co děláte, kolik děláte a jaká je aktuálně doba. Nebojte se otevřeně říci svůj názor. Ryby mohou mít menší problém při komunikaci s milovanou osobou, ale květen je magický čas, zvlášť jeho začátek. Vše se nakonec samo vysvětlí. Sezónní alergie mohou být trochu otravnější než obvykle.