Horoskopy od 08-05-2023 do 14-05-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
devatenáctý týden roku 2023

1. Beran – některé osobní záležitosti budete chtít řešit „útěkem za prací“. Není to dobrý nápad. Tyto věci by se neměly míchat a lidé kolem vás nechtějí řešit vaše potíže. Berany ve vztahu čeká docela krušný týden. Bohužel hádky o různé drobnosti budou na stole téměř každý den. Někdy bude lepší nereagovat a stáhnout se. V tomto týdnu vaše tělo bude překypovat energií. Jarní únava je pryč.

2. Býk – zodpovědnost, dochvilnost a pečlivost jsou vaše hlavní trumfy při řešení různých pracovních záležitostí. Tento týden jimi hrajte bez omezení. Vyplatí se to. Býci, kteří ještě nemají partnera, by měli přestat naříkat a začít něco dělat pro změnu tohoto stavu. Nebojte se, nyní jsou dost veliké šance. Ve vztazích trochu zavane nudou. Drobnosti vás nyní dokážou vyvést z psychické rovnováhy. Vyzkoušejte meditační metody a aromaterapii.

3. Blíženci – v práci by vás měl v tomto týdnu čekat nějaký důležitý rozhovor, který bude mít dost velké dopady na pracovní náplň i blízkou budoucnost. Buďte otevřeni novým řešením. Toxické vztahy nemají budoucnost. V tomto týdnu Blíženci dostanou další důkaz. Můžete mít menší problémy s nespavostí. Zkontrolujte si tlak a při nesrovnalostech se poraďte s lékařem.

4. Rak – podle horoskopu to vypadá na nějakou nečekanou prémii nebo odměnu či pochvalu za dřívější úspěch. Přijměte ji s úsměvem a skromností a brzy se podobná situace zopakuje. Občas člověk některé věci nechce řešit ani s partnerem. Ale uzavřenost ve finále napáchá více škody než užitku. Zkuste si najít chvilku na upřímný rozhovor. Sychravější počasí zvyšuje riziko nachlazení.

5. Lev – je důležité být viděn a snažit se prosazovat co nejhlasitěji své názory. Ale někdy je užitečné se trochu stáhnout, aby se člověk nestal hromosvodem v nějaké nepříjemné situaci, se kterou nemá nic společného. Tak tomu bude v tomto týdnu. Pozor na Váhy a Býky, budou s vámi flirtovat, ale je to z jejich pohledu jen nevinná zábava. Zkuste se podívat na svůj jídelníček kritickým okem. Dal by se trochu vylepšit.

6. Panna – hlava lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Panna bude v tomto týdnu trochu bloumat v oblacích. Podle horoskopu vás víc bude zajímat láska a vztahy než pracovní povinnosti. Pokud to půjde, vezměte si den dva volna. Partner bude na stejné vlně a pokud ho ještě nemáte, rozhlédněte se v nejbližším okolí. Osud vám nyní hodně nahrává. Na konci týdne můžete mít menší potíže s trávením, snažte se jíst lehčí potraviny.

7. Váhy – pokud přemýšlíte o změně práce, zkuste se podívat někam úplně mimo váš obor. Možná se vám to bude na začátku zdát jako velká výzva, ale po podrobnějším prozkoumání zjistíte, že vaše možnosti jsou opravdu velké. Nějaký telefonát nebo dopis vnese trochu zmatku do vašeho srdce. Součástí zdravé diety jsou i tuky, jen musíte vybírat ty správné.

8. Štír – můžete mít trochu sklony věci odkládat na později. Tento týden vám ale hrozí, že se před vámi navrší tolik povinností, že na odložené záležitosti zapomenete. A z toho mohou být problémy. Štíři mohou zažít hodně zamilovanou středu a možná ještě zamilovanější víkend. Bude prostě májově. Nenápadné bolesti neřešte samoléčbou ani „růžovým štěstím“, odborník vám poradí, co s tím.

9. Střelec – snít o velkých výhrách je krásné, ale bohužel skutečné peníze se k vám dostanou jen díky práci a originálním nápadům. V tomto týdnu se objeví nějaká nová možnost na získání příjmů, které se v dnešní době mohou hodně hodit. Někdo se vám bude snažit mluvit do vztahu a pokud partnera nemáte, tak vám vysvětlovat, co děláte špatně. Pošlete radílka k šípku. Víkend bude jako stvořený pro pěší výlety nebo cykloturistiku.

10. Kozoroh – pokud předchozí týdny nebyly moc úspěšné, nyní se můžete těšit, že se to pomalu začne měnit. Úterý po svátku to ještě nebude nic moc, ale pak sami poznáte, že je to lepší. Pečujte o kontakty s významnými lidmi. Něco se končí a něco začíná. Kozorozi, kteří před nedávnem ukončili vztah, mohou nyní pomalu začít vyhlížet změnu. Kožní problémy nemusí být alergie, ale i příznak nějaké nemoci. Ověřte to u lékaře.

11. Vodnář – konstruktivní kritika opravdu ještě nikomu neublížila. Podle horoskopu někdo v tomto týdnu bude hodnotit vaši práci a řekne vám, co by šlo vylepšit. Vyslechněte ho bez podráždění, chce vám pomoci. Vodnáře ve vztahu dožene nějaký starší neřešený problém. Dá se jednoduše vyřešit, ale musíte to udělat spolu. Návštěva kadeřníka nebo holiče, masáž, manikúra, nyní to nebude jen rozmařilost ale i balzám na vaše neklidné nervy.

12. Ryby – nedělejte si starosti s financemi. Vypadá to, že celkově se začíná blýskat na lepší časy a obecné zdražování se vám podaří vyrovnat nějakými stabilnějšími příjmy navíc. Můžete popřemýšlet o vytváření rezerv. Víkend bude jako stvořený pro romantický výjezd a nebo nějakou krásnou procházku. Ryby, které jsou single, mohou svou aktuální pozornost zaměřit na svobodné Raky a Berany. U jídla se nemusí spěchat ani při konzumaci ani při jeho přípravě. Vsaďte na zdravé a osvědčené postupy předků.