Horoskopy od 15-05-2023 do 21-05-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý týden roku 2023

1. Beran – zvláště v první polovině pracovní části týdne se vám moc pracovat nebude chtít. Ale je důležité to překousnout a vykasat rukávy. V posledních týdnech je vaše práce pod drobnohledem. Berani žijící ve vztazích, kde to převážně vane nudou, budou přemýšlet, jestli nehledat oživení mimo domov. Trochu horší psychický stav se odrazí i na vaší kondici. Víkend už bude v pořádku.

2. Býk – nepodceňujte se. Máte na mnohem víc, než se vám zdá. Zkuste se tento týden pustit do nějakého ambicióznějšího úkolu, který by se měl v pondělí nebo úterý objevit. Dobře to dopadne. Býci, kteří jsou single, by podle horoskopu měli více vyrážet mezi lidi. Všechno chce čas, ale také musíte jít štěstí trochu naproti. Po větší fyzické námaze nazapomeňte na relax, regenerace svalů může být pomalejší.

3. Blíženci – první polovina pracovní části týdne bude dost náročná. Může vyčerpat hodně vaší psychické energie. V té druhé polovině se snažte spíše odpočívat a neberte si žádné povinnosti navíc. Někdo ve vašem blízkém okolí by raději něco více, než jen přátelství a formální kontakty. V tomto týdnu vyšle další signál. Snažte se najít další způsoby, jak zlepšit obnovu psychických sil.

4. Rak – máte možnost trochu vylepšit domácí rozpočet. V tomto týdnu se to může povést jak na příjmové tak i na výdajové straně. Úřední záležitosti raději odložte o pár dní. Raci ve vztahu by podle horoskopu měli partnerovi znovu dát najevo, kdo je pro ně v životě nejdůležitější. Zkuste trochu zlepšit obranyschopnost organismu pomocí bylinek a přírodních vitamínů.

5. Lev – bylo by dobré trošku zpomalit. V práci určitě odehráváte důležitou roli, ale v tomto týdnu není nutné zas až tolik tlačit na pilu. S čistou hlavou dostanete lepší nápady. Nějaká Váha nebo Ryba se vám bude snažit trochu zamotat hlavu. Pokud jste single, proč ne, pokud jste ve vztahu, popřemýšlejte, jestli to stojí za to. Večerní party a dlouhá posezení jsou fajn, ale vaše tělo má také jen omezenou výdrž.

6. Panna – dva kratší týdny kvůli volnu se nyní odrazí na větším množství zmatků a stresu v práci. Pokuste se na začátku týdne stanovit jasný plán, kterého se budete držet a do kterého si od nikoho pokud možno nenecháte mluvit. Podle horoskopu se pracovní chaos trochu odrazí i na vztahu a atmosféře doma. Podrážděnost ke konci týdne ustoupí. Panny se sedavou prací mohou mít menší potíže s bolestí zad. Cvičení pomůže.

7. Váhy – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy by si měli v práci dávat pozor hlavně na Štíry a lidi, kteří najednou jim začnou projevovat nadměrnou náklonnost. Nevěřte jim. V životě lidí, kteří jsou single, k velkým změnám nedojde. Ti, kteří mají partnera prožijí velmi příjemný středeční a čtvrteční večer. Snažte se jít trochu dříve spát než obvykle, udělá vám to dobře.

8. Štír – podle horoskopu byste se pracovně měli nachystat na docela intenzivní týden. Ale hodně by vám měli pomoci lidé kolem vás. Takže základem úspěchu bude udržovat si v kolektivu co nejlepší atmosféru. Nezapomínejte, že zdravý partnerský vztah se opírá nejen na důvěře, ale i na rovnováze. Ani jedna ze stran by neměla mít dojem, že příliš ustupuje. Spěchejte pomalu, zvláště na veřejných komunikacích.

9. Střelec – v tomto týdnu budete mít šanci na sebe v práci trochu více upozornit. Nebojte se vyjadřovat k záležitostem, kterým rozumíte a nebo které vás zajímají. A při nabídce nějaké nové aktivity neříkejte ne. Následující týden bude ideální pro velká vyznání lásky a dlouhodobé plány týkající se budoucnosti ve vztahu. Raději se vyhýbejte místům s příliš velkou koncentrací lidí. Případně více dbejte na posílení imunity.

10. Kozoroh – někdy si možná až příliš věříte. V tomto týdnu bude nejrozumnější méně konat a více naslouchat. Dobrých rad nikdy není dost. Snažte se trochu více vyrovnat váš domácí rozpočet. Nějaká Ryba po vás hází očkem. Pokud jste volní, možná by stálo za to zjistit, jakým směrem se bude situace vyvíjet. Zdraví máme pouze jedno, je dobré na to pamatovat v každé situaci.

11. Vodnář – podle horoskopu se možná objeví nějaký větší přísun hotovosti. Bude to fajn, ale pokuste se odložit peníze, které vám zůstanou v kapse, někam bokem. Brzy se vám budou hodit více. Teplo domácího krbu je opravdu kouzelná věc. A společné chvíle s nejbližšími to nejkrásnější, co nás v životě může potkat. Tento týden se o tom znovu přesvědčíte. S fyzickou kondicí to bude trošku slabší, ale žádná tragédie.

12. Ryby – máte na mnohem víc, než se vám zdá. V tomto týdnu se objeví nějaká zajímavá pracovní výzva, kterou můžete docela snadno realizovat. Nemusíte se nechat vést, veďte nyní jiné. Partner vás něčím překvapí. Ve finále to nebude ani negativní ani pozitivní, ale na začátku se budete cítit dost zvláštně. Trochu více šetřete svůj zrak, pauza od mobilu nebo počítače či televize určitě neuškodí.