Horoskopy od 19-06-2023 do 26-06-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý pátý týden roku 2023

Beran – Tento týden se vyhněte započínání příliš mnoha věcí najednou. Je důležité dokončit jednu činnost a teprve poté se pustit do další, abyste se v práci neztratili. V oblasti lásky nyní naslouchejte svému srdci, které dokáže rozpoznat věci, které váš rozum často přehlíží. Buďte připraveni na proměnlivou náladu a vyhýbejte se stresovým situacím, které by situaci mohly zhoršit.

Býk – pracovní část týdne bude podle horoskopu ideální pro pohovory a delší jednání. Budete mít schopnost přesvědčovat jiné lidi, takže věřte svému instinktu a vykažte odhodlání dosáhnout svých cílů. Pokud vaše srdce má o někoho zájem, nebojte se a dotyčné osobě to řekněte. Lidé neumí číst myšlenky, takže je důležité mluvit o svých pocitech. Horoskop naznačuje, že je vhodný čas na návštěvu kadeřníka nebo holiče.

Blíženci – V tomto týdnu nečekejte žádné dodatečné finanční prostředky. Je proto důležité plánovat své výdaje pečlivě a udržovat si menší rezervu. Před nadcházejícím víkendem vám to přijde vhod. Pokud jste ve vztahu, budete toužit po blízkosti a romantice. Je vhodné upravit svůj jídelníček tak, aby více odpovídal zdravé výživě.

Rak – Tento týden se vám může podařit dosáhnout významného pracovního úspěchu. Důležité je přistupovat k povinnostem cílevědomě, originálně a se schopností vědět, kde přesně máte své rezervy a hranice. Podle horoskopu se můžete setkat s někým zajímavým, kdo vás osloví svou výřečností. Vašemu tělu prospěje odpočinek na klidném a tichém místě.

Lev – Budete vyzařovat pozitivní energii, která vám podle horoskopu dokáže hodně pomoci v pracovních a obchodních záležitostech. Na čtvrtek je lepší si neplánovat příliš mnoho povinností. Může se zde objevit nějaká neočekávaná pracovní událost. Nemá smysl pokračovat v projektech, které nemají smysluplnou budoucnost. Radikální kroky jsou občas to nejlepší řešení. Trochu více šetřete zrak. Vyhněte se nadměrnému koukání do mobilů, televizí a počítačových obrazovek.

Panna – v tomto týdnu vás čeká nějaká náročnější situace, která se bude trochu vymykat obvyklým událostem. Snažte se zachovat klid a nepropadat panice. Přemýšlejte o svých krocích a i v nepříjemných chvílích si zachovejte úsměv. Budete potěšeni zvýšeným zájmem opačného pohlaví. I v létě musíme dbát na posilování imunity a pravidelný příjem vitamínů i minerálů. Pro alergiky to může být nepříjemný týden.

Váhy – Soustřeďte se na finanční záležitosti, protože ačkoli můžete vydělat hodně peněz, nepozornost může následně přivodit i nemilou ztrátu. V lásce je velmi důležitý první dojem. To vám vaše podvědomí napovídá, jaký je pro vás nejlepší směr. Podle horoskopu byste měli být ve velmi dobré fyzické kondici, což můžete využít pro sport a turistiku.

Štír – Většinu týdne se budete zabývat každodenními povinnostmi, ale pokud je zvládnete bez problémů, finanční odměna i respekt lidí kolem vás nemine. Neplýtvejte časem na fantazie ohledně lásky. Důležité je pevně stoupat po zemi a vědět, že sladké jádro bývá někdy pod hodně tvrdou slupkou. Pečujte o své hlasivky a buďte opatrní při konzumaci velmi studených nápojů.

Střelec – Máte před sebou možnost výhodného nákupu, ale stojí za to zvážit, zda to skutečně potřebujete, nebo byste peníze mohli využít lépe jinak. Ve vztazích se mohou objevit spory kvůli banalitám, a váš partner může pociťovat jistou žárlivost. Zbytečně. Avšak do víkendu by se situace měla uklidnit. Vaše tělo bude toužit po větším množství pohybových aktivit. Snažte se redukovat sacharidy.

Kozoroh – Ve vašem okolí je nějaká osoba, která sama nechce příliš pracovat, ale od ostatních očekává téměř nemožné. Nenechte se jejím přístupem využívat. Na prvním místě jsou vaše zájmy. Pokud máte pochybnosti o svém partnerovi, neváhejte se o nich otevřeně bavit. Upřímný rozhovor vyřeší většinu problémů. Vaše zdraví by mělo být v pořádku, ale buďte opatrní na únavu vyvolanou sluníčkem.

Vodnář – Bylo by rozumné popřemýšlet o budoucím pracovním rozvoji. Možná vám vaše současné zaměstnání poskytuje pohodu, ale nemáte touhu po něčem větším? Nezdá se vám, že vás aktuální situace brzdí v rozletu? Tento týden se zaměřte na rodinu a děti. Ven vycházejte oblečení podle toho, jaké je počasí a jaké může být. Móda by měla jet na druhou kolej.

Ryby – Z pracovního a finančního hlediska je tento týden podle horoskopu opravdu velmi pozitivní. Možná byste měli začít přemýšlet o dovolené snů. Kolem víkendu se může objevit nějaký spor s partnerem, kterému lze předejít jen s velkou dávkou sebezapření. Ale občas je lepší ustoupit. Po fyzické aktivitě dopřejte organismu i dostatek odpočinku a možností regenerace.