Horoskopy od 27-06-2023 do 02-07-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý šestý týden roku 2023

Beran – Složitá jednání můžete ovládnout úsměvem na rtech a uvolněným přístupem. Protistrana bude mít dojem, že máte v rukávu nějaké eso a ustoupí mnohem více, než byste čekali. Na rande nebo romantické posezení s partnerem tento týden moc času nebude. Jedinou vhodnější příležitost čekejte během pátečního večera. Vyhýbejte se příliš ostrému slunci, hodiny kolem poledního je lepší trávit pod střechou.

Býk – Dávejte si pozor na lidi, se kterými musíte pracovat a spolupracovat. Budou mít sice spoustu snahy, ale chyby které kvůli nepozornosti mohou napáchat, dost často převýší případná pozitiva. Někdo se tento týden bude snažit s vámi flirtovat, ale podle horoskopu to nemyslí vážně. Pokud věnujete dostatek času spánku, váš organismus se vám odmění dobrou kondicí a spoustou energie.

Blíženci – Budete mít dobrý čich na různé zajímavé a pro vás výhodné pracovní a finanční příležitosti. Pokud nějakou nebudete moci využít sami, doporučte ji dobrým známým či přátelům. V budoucnu se vám odvděčí. V tomto týdnu by měla pro vás být být důležitější rodina než nějaká vášnivá setkání. Dávejte si pozor při návštěvě lesa či odpočinku na louce, klíšťata jsou všude.

Rak – Lidé narození ve znamení Raka budou tento týden ve velkém pokušení hodně utrácet. Někdy bude rozumné tomuto pokušení podlehnout, protože jsou příležitosti, které se už neopakují. Ale vždy si to dobře promyslete a ve většině případů se raději držte zkrátka. Pokud jste single, vaše přitažlivost pro opačné pohlaví výrazně vzroste. Ve vztazích to ale trochu bude skřípat. I v horkých dnech se dá sportovat, jen nezapomínejte na pití.

Lev – Ve čtvrtek a v pátek bude vaše intelektuální forma dosahovat vrcholu. Pokud plánujete nějaká důležitá jednání, pokuste se je přesunout na jeden z těchto dvou dní. Navíc protistrana bude před víkendem unavenější. Budete toužit po romantice. Single ji mohou najít i při nezávazném setkání a pokud již partnera máte, bude nutno ho trochu popostrčit. I ve vztahu to může být romantické. Dávejte si pozor na klimatizaci a ledové nápoje.

Panna – Klidnější atmosféra v zaměstnání vám umožní dohnat nějaké resty, které máte z minulosti. Už nemá smysl je odkládat na později, kostlivci musí ze skříně pryč. Čekejte nějaký neplánovaný menší příjem. Někdo se vám před časem líbil, ale zdál se vám nedosažitelný? Vypadá to, že situace je přeci jen trochu jiná a můžete toho využít. Vyhýbejte se ponocování a nadměrnému množství kofeinu.

Váhy – Budete mít chuť hodně věcí změnit a vylepšit, ale podle horoskopu byste s ničím významným neměli spěchat. Raději zavádějte změny pomalu, zaměřte se na ty, které vám přinesou okamžitý zisk. V partnerských vztazích to bude opravdu krásné, jen nezapomínejte, že v domácnosti kromě radostí jsou i povinnosti. Rekonvalescence, rehabilitace po úrazu a obecně nabírání sil bude nyní u organismu lidí narozených ve znamení Váhy rychlejší.

Štír – Budete mít dojem, že ve vašem životě práce rozhodně není to nejdůležitější. Máte v mnoha věcech samozřejmě pravdu, ale nesmí to být na vás poznat. Podle horoskopu si také dávejte pozor na to, komu nabídnete pomoc a komu ji odmítnete. Získat lásku je někdy velmi snadné, stačí jen malý úsměv, trocha vyzývavosti a hlavně odvaha učinit první krok. Při fyzických aktivitách se řiďte možnostmi vašeho těla. Nenechte se hecovat do věcí, o kterých víte, že je nezvládnete.

Střelec – Bylo by nyní dobré dělat i ty záležitosti, které vás normálně nebaví a nebo dokonce hrozně nudí. Okolí vás pozoruje a hodnotí. Nemá smysl nepřejícím lidem dávat argumenty proti vám. Partner bude mít několik bláznivých nápadů, pokuste se jeho nadšení hned neuhasit nadměrným realismem. Spíše ho směrujte k dopracování plánů, ve dvou to může být hodně zábavné. Stres bude mít na vaši psyché silnější dopad než obvykle.

Kozoroh – Máte šanci na skutečně velký úspěch v nějaké pracovní či finanční záležitosti. Bude to s mírnou nadsázkou takový dar shůry, který jste moc nečekali a už vůbec jste nad ním více nepracovali. Ale teď by bylo podle horoskopu dobré kout železo, dokud je žhavé. Ve vztazích sice v tomto týdnu nastanou nějaké drobné třenice, ale neváhejte se o nich bavit a hlavně se vždy snažte hledat řešení. Pozor na přehřátí, hydratace je klíčová.

Vodnář – Lidé narození ve znamení Vodnáře se budou tento týden cítit plni energie a odhodlání. Mají chuť se pouštět do nových věcí a objevovat neznámé oblasti. Nechte své kreativitě volný průběh a využijte příležitostí, které se vám v následujících dnech několikrát naskytnou. Pokud se snažíte přilákat pozornost někoho z opačného pohlaví, tak nezapomeňte na zdvořilost a dobrou komunikaci. Drzost někdy pomáhá, ale nyní není ten čas. Pobyt v přírodě a procházky v lese vám pomohou relaxovat.

Ryby – Dávejte si pozor na závistivé lidi okolo sebe, kteří vás mohou chtít zatáhnout do problémů. Nechcete s nimi mít nic společného. Starejte se pouze o záležitosti, které na vás mají přímý vliv. Nyní je vhodný čas na sebevzdělávání a zdokonalování dovedností. Ve vztazích se otevřete a sdílejte své pocity a myšlenky s partnerem. Snažte se vyhnout situacím, které vás stresují, a hledejte čas na odpočinek a relaxaci.