Horoskop na měsíc červenec 2023

Horoskop na červenec 2023
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran

V nadcházejícím měsíci Berani mohou očekávat docela dobré zdraví. Energie byste měli mít dostate. Vaše imunita bude vysoká a jakákoli infekce rychle ustoupí. Nicméně stále dbejte na své zdraví, vyhýbejte se stresu a v horkých dnech nadměrné fyzické aktivitě. Pokud se ucítíte unavení, odpočívejte a relaxujte. Svobodní Berani se mohou těšit na setkání s nějakou novou osobou, která bude jejich srdci hodně příjemná. Pokud jste ve vztahu, čeká hodně příležitostí na prožití hodně romantických zážitků. Buďte otevřeni novému a hledejte způsoby, jak oživit svůj vztah. Pracovně budou podle horoskopu Berani v červenci hodně ambiciózní. Zvláště v první půli měsíce se soustřeďte na dosažení vytyčených cílů. Pokud přemýšlíte o změně práce a vaším snem je něco, co vyžaduje hodně motivace a vytrvalost, budete mít nyní dost příležitostí.

Býk

Býci podle horoskopu pocítí v červenci nárůst optimismu a s tím v ruku v ruce půjde i lepší fyzická kondice a hodně energie. Jen ve dnech, kdy teploty začnou dosahovat svých maxim, můžete mít problémy s únavou a případně svalovými bolestmi. Pracovně se soustřeďte na své aktuální povinnosti, nedělejte nic nového. Je dost pravděpodobné, že na vás někdo v červenci přehodí to, co měl udělat sám. Je ve vašem zájmu to přijmout, ale nezapomeňte se potom také přihlásit o odměnu. Podle horoskopu vás může čekat zajímavá cesta, na které můžete získat nové zkušenosti. Býci obecně budou v létě toužit po blízkosti a porozumění. Ti, co jsou ve vztahu, najdou všeho dostatek. Polovina měsíce bude ideální pro nějaké romantické gesto. Ti, co jsou single, by měli popřemýšlet, jak trávit více času mezi lidmi a budovat nové vazby. Třeba se něco objeví.

Blíženci

Zdravotní horoskop Blížencům naznačuje, že budete mít v červenci větší sklony k problémům s páteří, může se objevit také něco, co se bude týkat dýchacího ústrojí. Při náročné fyzické práci a namáhavých sportovních aktivitách raději zpomalte, abyste se vyhnuli zraněním. Blíženci bez vztahu budou mít tento měsíc více příležitostí se setkávat s novými lidmi. Na lásku to z toho nevypadá, ale možná najdete někoho, s kým bude fajn prožít pár letních týdnů. Blíženci, kteří mají partnera, by měli popřemýšlet, jak více ukázat, že ho milují. Vrátí se jim to stonásobně. Z pracovního hlediska bude červenec podle horoskopu ideální pro všechny, kteří využívají při práci kreativitu a nemusí se držet nudné rutiny. Vaše nápady budou jedinečné. Do poloviny měsíce si dejte větší pozor na peníze.

Rak

Před zdravotními problémy v červenci Raky podle horoskopu uhlídají hlavně správné stravovací návyky, pitný režim a pravidelnost ve spánku. U toho posledního není až tak důležitá délka (i když svou roli hrát bude), jako spíš chodit spát každý den přibližně podobnou dobu. Pokud plánujete zhubnout, začněte ke konci července. Raci, kteří zatím partnera nemají mohou během léta zajásat. S jen trochou snahy se vše může změnit. Ale první krok bude na vás, dál už to půjde samospádem. Pokud se vám podaří nějakým způsobem propojit koníčky a zájmy s pracovní aktivitou můžete na tom vydělat dvojnásobně. Práce pro vás bude příjemnější a velmi výrazně lepší kvalita povede také k velmi výrazně lepší odměně. Bude se projednávat něco nového, snažte se získat co nejvíc informací.

Lev

Dostatek příležitostí pro aktivitu by Lvi rozhodně měli v červenci využít. Zlepší to jejich celkovou kondici a také pomůže v boji se stresem. Psychicky náročnější to může být někdy kolem poloviny měsíce. Zkuste si některé věci nebrat až tolik k srdci. Zvláštní a nová místa vám umožní potkat někoho, kdo na začátku vám také bude připadat zvláštní. Ale pokud jste single, zjistíte, že to, co je zvláštní, je pro vás i přitažlivé. Lvi ve vztahu by podle horoskopu měli hledat také něco nového, nového pro vás s partnerem, co oživí a posílí váš vztah. Vytyčte si na začátku července nějaký pracovní cíl a snažte se ho dosáhnout. Věnujte tomu více času a energie než zbylým pracovním aktivitám. Vyplatí se vám to. Tento měsíc není moc dobrý pro změnu práce a také se nehodí pro větší finanční operace.

Panna

Panny by si v červenci na zdraví neměly moc stěžovat. Maximálně se mohou objevit klasické problémy spojené s tímto ročním obdobím, jako je větší riziko úpalu a u alergiků větší citlivost na to, co aktuálně bude kvést. Ale jinak všechno v normě nebo dokonce se dá říci, že spíše nadprůměrně. Ve vztazích to bude hodně o komunikaci. Nesmíte mlčet a dusit v sobě pocit nespravedlnosti. A partner by to také neměl dělat. Podle horoskopu bude ideální čas si spoustu věcí vysvětlit a jednou pro vždy také ke spokojenosti obou stran vyřešit. Nebojte se žádného tématu. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Panna mají šanci na mnohem rychlejší intelektuální rozvoj. Hledejte nové věci, zajímejte se o ně, zkoušejte nová řešení a uvidíte, jak vám vše půjde mnohem lépe od ruky. Jen si nenoste práci domů, nedělalo by to dobrotu.

Váhy

Na cestách si dávejte větší pozor na to, co a kde jíte. Váš žaludek je nyní hodně citlivý a bude rozumnější si odpustit nějakou pochoutku, pokud se vám jen trochu nepozdávají hygienické podmínky u prodávajícího. Nestojí to za to. Také pozor na různé výprodeje a slevy jídla, čerstvost je nyní pro vás základ. Pokud jste svobodní, snažte se více setkávat s přáteli, kteří jsou pro vás inspirací. Kolem nich budou další podobní lidé a kdo ví, třeba se vám konečně také poštěstí. Léto obecně je měsíc, kdy se lze nejsnáze s někým seznámit. Jen na začátku nemějte velká očekávání. Pro Váhy by měl být červenec z pracovního hlediska zaměřený hlavně na osobní růst a sebepoznání. Čekají vás větší výzvy, které vás donutí k hlubšímu zkoumání vlastního nitra. Znovu vás čeká přehodnocení cílů a také uvědomění si, na jakých hodnotách chcete stavět. V životě je důležitá rovnováha mezi individuálními potřebami a pomoci jiným.

Štír

V první třetině měsíce července můžete očekávat nějaké menší zdravotní potíže a nebo vaše forma nebude úplně na výši. Ale rychle to přejde. Jediné, na co byste si měli dávat neustále pozor, je čistota vody, ve které se případně budete koupat. Vaše pokožka je nyní dost citlivá. Sprcha po každé koupeli je rozhodně dobrý nápad. Pokud jste ještě svobodní, dostanete se do několika situací, ve kterých vaše srdce začne bušit rychleji. Je jen na vás, jestli ho utišíte a nebo se necháte vést. Jen před každým dobrodružstvím si promyslete, co je váš skutečný cíl. Štíři ve vztahu budou mít měsíc docela nevyrovnaný. Na začátku bude plno lásky, pak to záhadně ochladne, aby se ke konci plameny vášně zase rozhořely. Léto bývá pro mnoho lidí obdobím poklidnějšího pracovního nasazení. Vy, pokud nebudete někde na dovolené, naopak nasaďte co nejvíc sil. Máte nyní šanci zazářit a vyniknout, bylo by škoda to promeškat.

Střelec

I u menších zdravotních problémů raději důvěřujte autoritám a kvalitním zdrojům než informacím jedna paní povídala. Přírodní léčba je skvělá věc, ale také má svoje pravidla. Vaše vlasy a nehty mohou být během celého měsíce trochu křehčí, šetřete je. Máte možnost zažít nějaké zajímavé dobrodružství, díky kterému se vám rozšíří obzory a také poznáte nové lidi. Nebojte se otevřít novým zkušenostem a na chvilku také opustit svou komfortní zónu. Podle horoskopu se vám to vyplatí, a pokud nemáte partnera, možná se objeví příležitost k nezávaznému flirtu. Pokud partnera máte, zkuste prožít nějaké dobrodružství společně. Neustálý stereotyp dokáže umrtvit i ten nejpevnější vztah a lidé spolu zůstávají jen z povinnosti. Což zvyšuje riziko pokušení. Při rozhodování o financích se řiďte nejdříve svými instinkty, které vám napoví, jakou cestou se vydat a potom je ještě doplňte o konzultaci s nějakým odborníkem nebo pečlivou analýzu pro a proti. Pokud hledáte práci, tak na konci července se něco objeví.

Kozoroh

Předchozí měsíce byly pro vás fyzicky nebo psychicky náročnější. Organismus už volá, zpomalte. Pokud máte možnost, pokuste se více času věnovat obnově celkových sil. Pokud ne, alespoň víkendy nebo svátky na začátku července věnujte hlavně relaxaci. V osobním životě budou mít Kozorozi podle horoskopu větší sklon se koncentrovat na sobě a vlastních problémech, což může ve vztahu vyvolávat trochu skřípání. Partner si občas pomyslí, jestli nepřistupujete ke všemu příliš sobecky. Je snadné dokázat, že to vůbec není pravda. Je čas se začít učit nové věci. Léto je vhodné k profesnímu zdokonalování, protože pracovní tlak není až tak veliký. Dokážete vyšetřit více prostoru na různá školení a výuku.

Vodnář

Podle horoskopu se v červenci u Vodnářů mohou objevit menší problémy s alergiemi. Také si dávejte pozor na uši, zvláště při koupání. Pravidelná návštěva u lékaře bude mít dobré výsledky. Finančně může být náročnější první poloviny měsíce, kdy vás čeká nějaký větší výdaj. Možná budete muset řešit věci spojené s bydlením. V práci je důležité přistupovat k povinnostem s co největší zodpovědností. „Odfláknuté“ úkoly se vám budou vracet do kola a vyvolají nepříjemnou atmosféru. Kolem poloviny měsíce uslyšíte nějakou zajímavou pozitivní zprávu. Single by měli vsadit na upřímnost. Příliš moc vymýšlení vám dlouhodobě nepomůže, potenciální protějšek má zájem o skutečného člověka a ne vysněný obraz. Vodnáři ve vztahu podle horoskopu dořeší s partnerem nějakou důležitou záležitost. Dovolená váš vztah krásně oživí.

Ryby

V červenci byste se měli hlavně zaměřit na vyhýbání stresu. Když se vám to podaří, celý měsíc zdravotně proběhne dobře. Únava, i psychická, nebo podrážděnost mohou vést ke zbytečnému úrazu. Pomůže vám, když se budete vyhýbat lidem, o kterých víte, že jsou ve vztahu vůči vám „toxičtí“. Červenec bývá obvykle klidnější měsíc. Díky tomu se dá celkem rychle zařídit některé záležitosti, kde byste jinde trávili celý den. Jen je potřeba se trefit do dní, kdy bude otevřeno. V práci se držte realistických úkolů, někteří lidé budou chtít nemožné. Tak ať si to udělají sami a vás nechají na pokoji. Podle horoskopu bude červenec z hlediska lásky spíš klidnějším měsícem. Ve vztazích se toho moc dít nebude, čekejte spíše atmosféru, jaká byla dosud. A single až na drobné flirty velká láska spíš nečeká.