Horoskopy od 03-07-2023 do 09-07-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý sedmý týden roku 2023

Beran – Není třeba se tlačit dopředu nebo spěchat, všechno přijde postupně a vy budete velmi spokojeni. Vztahy mohou být složité, ale s trpělivostí a pochopením dokážete vyřešit i ty nejsložitější situace s partnerem. Pokud se potýkáte s bolestí zad, plavání vám pomůže nejen zbavit se nepříjemných obtíží, ale také zlepší vaši celkovou kondici.

Býk – Je čas omezit výdaje a najít rezervy, kde můžete ušetřit, aniž by vám to nějak výrazně narušovalo vaše soukromí. Tento týden je ideální pro zamilované. Nastal příhodný čas pro velká vyznání lásky, zásnuby a svatby. Nezapomínejte, že snídaně je základem zdravého dne, takže si ji užívejte a nespěchejte při ní. Pomůže vám i s lepší náladou na začátku dne.

Blíženci – Podle horoskopu se vám může naskytnout zajímavá příležitost, jak si přivydělat nebo dokonce získat lépe placenou a zajímavější práci. Kritika není vždy snadno slyšet, ale někdy vás může posunout ve vztahu dál. Horoskop naznačuje, že vaše zdraví bude celkem dobré, avšak měli byste si dávat pozor na dostatečný přísun tekutin.

Rak – Soustřeďte se na jeden úkol a nedovolte nikomu, aby vás odvedl od vašeho cíle. Pokud jste si nevzali volno, pátek může být pracovně náročnější. Raci, kteří jsou single, možná potkají někoho zajímavého u rybníka, na plovárně nebo na jiném místě, kde hledají úlevu od horka. Doporučuje se zvýšit přísun vitamínů A a C pro zdraví.

Lev – Odložte co nejvíce peněz a uvidíte, jak vám brzy přijdou vhod a budete je moci lépe využít než v tomto týdnu. Podle horoskopu je na horizontu nějaká zajímavá investice. Občas stačí odhodit zbytečnou hrdost a drobné konflikty ve vztahu se najednou vyřeší samy. Podle horoskopu by mohly vaše potíže s vlasy a nehty souviset se stresem.

Panna – V práci je nějaká zajímavá možnost získat finanční odměnu nebo kariérní postup. Je ideální čas ukázat okolí, co se ve vás skrývá. Nemusíte se starat o všechno ve vztahu a organizaci, váš partner rád pomůže. Vysoké teploty mohou způsobovat otoky nohou, tak si dávejte pozor a v horkých dnech hlídejte pitný režim a pokrývku hlavy.

Váhy – Horoskop na tento týden naznačuje, že vaše situace by měla být spíše stabilní. Je vhodný čas plánovat co budete dělat v blízké budoucnosti. Změna práce je někdy krok tím správným směrem. Při hledání lásky je nejlepší nikam nespěchat a nechat věci, aby se vyvíjely přirozeně. Fyzická aktivita je zdravá, ale nepřehánějte to. Úrazy mohou zbytečně komplikovat příjemné prožití léta.

Štír – Ve vašem pracovním okolí probíhají nějaké změny. Pozorně sledujte běh událostí. Momentálně máte nad svým osudem plnou kontrolu. Ve vztazích by mělo být nyní krásně, protože obě strany dokážou najít vždy takové řešení, které vás posune dál a učiní vaši lásku ještě krásnější. V létě je dobré pít zeleninové a ovocné šťávy. Zasytí a dají vám všechny potřebné vitamíny.

Střelec – Podle horoskopu to vypadá na zajímavý týden pro ty, kteří se zabývají fyzickou prací nebo hodně cestují. Láska by vám nyní také měla přinést spoustu radosti. Pokud hledáte partnera, tento týden plný volna může být váš. Vydejte se do víru společenských událostí. Buďte opatrní při jídle, zejména pokud máte alergie.

Kozoroh – Nemějte starosti ohledně práce a financí, protože tento týden by měl být opravdu úspěšný. Kujte železo, dokud je žhavé. Využijte svého osobního kouzla, zvláště pokud toužíte po lásce. A i ve vztazích váš šarm dokáže divy. Nezapomínejte na pravidelný přísun vitamínů a minerálů, ideálně přímo z přírody a ne z různých doplňků.

Vodnář – Pokud poslední týdny nebyly příliš uspokojivé, horoskop naznačuje, že se to brzy změní. První náznaky pozitivních změn byste měli zaznamenat již na začátku tohoto týdne. Zamilovaní by neměli zapomínat na staré moudro, že láska prochází žaludkem. Společná večeře při svíčkách dokáže divy. Nespěchejte zbytečně, věci řešte s klidem, abyste si udrželi duševní pohodu.

Ryby – Hádky vás nikam neposunou a tvrdohlavost není cestou vpřed. V práci potřebujete najít spojence a bez kompromisů to to tentokrát nepůjde. Přelétavost může přinést trochu zábavy, ale pokud toužíte po trvalém vztahu, je čas s ní skoncovat. Fyzická aktivita na čerstvém vzduchu vám prospěje.