Horoskopy od 10-07-2023 do 16-07-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý osmý týden roku 2023

Beran – Tento týden v zaměstnání využijte svou tvrdohlavost a cílevědomý přístup, aby se vám podařilo výrazněji prosadit. Velké výzvy jsou to pravé pro vás, jen je realizujte po svém, nenechte se nikým tlačit do řešení, která vám nevyhovují. Snažte se ovládat své negativní emoce, abyste se vyhnuli nepříjemným konfliktům ve vztahu. Péče o vzhled není nic povrchního. Jedná se o důležitou součást našeho bytí nezbytnou pro celkový fyzický i psychický komfort.

Býk – Pokud máte plány na brzkou dovolenou, pokuste se v práci vyřešit co nejvíc nedokončených úkolů, ať se můžete pak věnovat v klidu relaxu. Dbejte však na své výdaje a vyhněte se zbytečnému utrácení. Býci, kteří jsou svobodní, mají nyní skvělé šance na nalezení partnera, ale je důležité, abyste k hledání přistupovali s optimismem a bez přehnaných očekávání. Pokud jde o zdraví, vaše kondice by měla být celkem v pořádku.

Blíženci – Tento týden vás čeká spousta běhání a vyřizování různých drobných záležitostí. Raději nic neodkládejte a snažte se být všude včas nebo dokonce o pár minut dříve. Díky tomu budete schopni úspěšně vyřídit i to, co se jeví jako téměř nemožné. S mnoha zajímavými setkáními přichází také větší šance na zážeh milostné jiskry. Nezapomínejte na to, že odpočinek je důležitý – jak fyzický, tak hlavně psychický.

Rak – Díky své výborné intelektuální kondici máte nyní velké šance na úspěch. Přichází váš čas, kdy vás ostatní lidé pozorují a sledují, jak si dokážete poradit s různými výzvami. Snažte se co nejvíce upozadit své slabší stránky. Najděte si však i trochu času navíc pro ty, které nejvíce milujete. Vaše tělo potřebuje dostatek slunečního svitu a také přiměřené množství pohybu.

Lev – Nemá smysl odkládat důležité věci. Máte dostatek síly a schopností, abyste zvládli vše, co vás v tomto týdnu podle horoskopu čeká. Pokud dokážete vyřešit své povinnosti před termínem, můžete se těšit na příjemnou odměnu. Láska může být proměnlivá, ale i díky tomu tento týden budete mít příležitost poznat její neobvyklou a velmi příjemnou stránku. Nepřetěžujte páteř, zejména pokud máte zaměstnání, které vyžaduje dlouhodobé sezení.

Panna – V debatách a diskusích ohledně změn v práci a budoucnosti zaujměte stanovisko těch, kteří preferují konkrétní a proveditelné plány. Nechte snílky snít, ale teď je důležité držet se nohama pevně na zemi a spojovat se jen s těmi, co mají podobný přístup. I ve vztazích se raději držte mírně zpátky a vycházejte z klasického rčení, že lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Vaše fyzická kondice bude skvělá.

Váhy – Dobře si promyslete, co komu budete říkat v práci. Obecně bude nejlepší se vyhýbat nadsázce, kterou někteří lidé mohou špatně pochopit. Spíše jen pozorujte, co se kolem vás děje a jak se různě proměňují pracovní spojenectví a partnerství. Trpělivost ve vztahu dříve nebo později přinese velmi sladké ovoce. Raději nečtěte příliš mnoho knih nebo článků o nemocích. Autosugesce občas dovede být velmi ošklivý prevít.

Štír – Podle horoskopu byste neměli mít v zaměstnání žádné větší problémy. Jedinou věcí, na kterou byste měli být opatrní, jsou finance. Takže v tomto týdnu hospodařte opatrněji než obvykle, abyste se vyhnuli zbytečným starostem. Nuda dokáže narušit i nejsilnější vztahy. Zkuste vymyslet nějakou netradiční zábavu na nadcházející víkend. Pečujte o svůj trávicí systém. Kožní problémy mohou být následkem špatné životosprávy.

Střelec – Nemáte důvod spěchat. Pokud se budete svým povinnostem věnovat svědomitě a v klidu, vaše práce bude spravedlivě oceněna. A tato odměna bude opravdu příjemná. Ve vztazích tento týden bude hodně živý a zároveň romantický. A ti, kteří jsou ještě svobodní, nyní mají větší šanci na úspěšný flirt. Pečujte o svůj trávicí systém a nezapomínejte na dostatečný přísun přírodní vlákniny.

Kozoroh – Během pracovní části tohoto týdne se vám objeví několik zajímavých nabídek a možností, které mohou výrazně pozitivně ovlivnit váš profesní a finanční rozvoj. Buďte otevřeni k průběžné úpravě svých plánů a postupů. Pokud v minulých týdnech fungování ve vztahu dost stagnovalo, nyní se tato situace konečně změní k lepšímu. Zlepšení přijde postupně. Dbejte na dostatek odpočinku, protože únava může ovlivnit váš celkový výkon i náladu.

Vodnář – V práci se vyhýbejte rizikům. Držte se osvědčených postupů a buďte opatrní při nakládání s penězi. Raději si vyhněte větším investicím a drahým nákupům. Nespěchejte, vyhněte se nerozvážným rozhodnutím, která by mohla mít nepříznivé důsledky. Pokud jde o lásku, buďte opatrní a přemýšlejte před každou podrážděnější reakcí. S úsměvem vyřešíte mnohem více. Vyhýbejte se kontaktu s látkami, na které je váš organismus citlivý.

Ryby – Máte několik zajímavých nápadů, které byste chtěli realizovat. Než je ale zveřejníte, pečlivě si vše promyslete. Věnujte dostatek času přípravě a ujistěte se, že váš nápad nepřevezme někdo jiný a nezačne vydávat za sůvj. Single s trochou odvahy mají šanci poznat a pak se i přiblížit k někomu, kdo opravdu stojí za více úsilí. Ve vztazích to vypadá na klidnější týden. Buďte opatrní při stravování a vyhněte se nadměrné konzumaci smažených a pečených jídel.