Horoskopy od 17-07-2023 do 23-07-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
dvacátý devátý týden roku 2023

Beran – V zaměstnání nebo při pravidelné podnikatelské aktivitě se vám podaří vybojovat důležité bitvy a ukázat okolí svou sílu. Neusněte však na vavřínech, protože vás čeká ještě několik výzev. Důležité je se dobře připravit, ale vaše odhodlání a energie vás povedou správným směrem. V oblasti lásky se mohou objevit jisté zmatky, ale právě z toho single dokážou vytěžit nejvíce. Přestanou se držet svých ustálených postupů a najednou to půjde. Je důležité rychle reagovat na drobné zdravotní problémy.

Býk – Plňte své pravidelné povinnosti, ale snažte se i dělat trochu navíc než obvykle. To okolí v létě moc nečiní. Díky tomu se vám podaří dosáhnout zajímavého úspěchu, který bude odměněn finančně. Ve vztazích je podle horoskopu potřeba hledat kompromisy a komunikovat o problémech. Nekřičte, ale hledejte společné řešení. Migrény mohou trochu potrápit, zvláště ve večerních hodinách.

Blíženci – Konkurenci v práci lze snadno předstihnout, stačí vsadit na předvídavost a strategický trpělivý postup. Připravte si plány, se kterými lidé kolem vás nepočítají a buďte krok před ostatními. Tento týden je příznivý pro romantiku a vášnivou lásku. Péče o pleť je důležitá pro zdravý vzhled i dobrou náladu. Nezapomeňte, že přírodní metody dokážou být stejně účinné jako drahé přípravky z drogérií. A jsou vůči vaší pleti šetrnější.

Rak – Pokud přemýšlíte o změně práce, nikam nespěchejte. Objeví se mnohem lepší, chce to jen ještě trochu trpělivosti. Konec konců, není kam spěchat. Čekejte a brzy vyberete tu nejvýhodnější. Hlavně se nenechte zlákat pouhým pozlátkem. V oblasti lásky se zaměřte na lidi, kteří rozumí vašemu uměleckému založení a přemýšlivé duši. Bolesti zad mohou být důsledkem špatného držení těla.

Lev – Letní období je pro vás příležitostí, kdy máte velkou šanci všem ukázat, co všechno znáte a dokážete. A nikdo vás nebude nyní zastiňovat. Ve svých pracovních krocích buďte důslední a vytrvejte. V oblasti lásky podle horoskopu spíše očekávejte nejistotu, takže se nevrhejte bezhlavě do nových vztahů. Alergici mohou mít tento týden menší potíže, ale všechno se dá zvládnout.

Panna – Vaše strategie v práci a rozhodnutí, které jste před časem učinili vám konečně začne přinášet ovoce. Ve středu či ve čtvrtek se možná objeví menší konflikt, ale s pomocí přátel v něm zvítězíte. V lásce je teď vhodné držet se zpět a rozhodně netlačit na pilu. Udržujte spíše jistý odstup, a neočekávejte zázraky. S takovým přístupem vás vše může jen příjemně překvapit. Velká horka vyžadují větší pečlivost při dodržování pitného režimu.

Váhy – Možná se pár překážek v práci objeví. Ale na druhou stranu s vašimi schopnostmi a energií, kterou podle horoskopu v tomto týdnu máte, vše se vám podaří překonat. Váhy, které cítí jisté ochlazení atmosféry ve vztahu by měly popřemýšlet, jak vrátit vše do správných kolejí. Možná vyzkoušejte to, co fungovalo na začátku vztahu? Pozitivní mysl dokáže zázraky. Zvláště pokud jde o rekonvalescenci.

Štír – S lehkou nestabilitou finanční situace si tentokrát poradíte správně. Šetrnost není sprosté slovo a navíc zjistíte, že na rozdíl od mnoha lidí můžete mnohem klidněji spát. V práci si dejte pozor na konec týdne, objeví se nějaký důležitý úkol. Ve vztahu je důležitá otevřenost a štědrost. Navíc vše se vám mnohonásobně vrátí. Organismus Štírů bude mít v tomto týdnu lepší schopnosti regenerace.

Střelec – Od pondělí by bylo dobré se postarat o co nejlepší vztahy s vašimi kolegy. Pomohou vám s těmi nejnepříjemnějšími povinnostmi a ušetří vám docela dost času. Pokud toužíte po lásce, tak nemusíte se spokojit s tím prvním, co je po ruce. Budoucí partner by měl být někdo, s kým opravdu stojí za to prožít život. A takoví kolem vás jsou. Aktuální týden není podle horoskopu příliš vhodný pro nějakou drastickou dietu. Stačí se držet selského rozumu.

Kozoroh – Snažte se mít vyřízené všechny důležité záležitosti. Nic neodkládejte, protože povinnosti, které vás brzy čekají vám znemožní se věnovat různým starším záležitostem. Osud pro vás chystá nějaké změny, které mohou být na začátku trochu náročnější, ale ve finále na tom vyděláte. Láska někdy znamená spoustu nových a krásných zážitků, vychutnejte si je. I v létě je dobré dbát na posilování imunity.

Vodnář – Podle horoskopu máte v tomto týdnu šanci zvládnout mnohem více, než se od vás očekává. V práci se objeví nějaké výzvy, jejichž úspěšné splnění bude znamenat nejen finanční odměnu, ale i uznání lidí kolem vás. Při hledání lásky by single Vodnáři měli vsadit na aktivitu, čas čekání je u konce, vezměte vše do svých rukou. Vodnáři ve vztahu by měli do něj investovat trochu více energie. Pravidelná zdravotní prohlídka pomůže odhalit nějaký menší problém, který lze pak velmi snadno vyřešit.

Ryby – Připravte se na nějaké zajímavé změny, které si pro vás v nejbližších dnech chystá osud. Nebude to nic převratného, co by vám obrátilo život na ruby, ale rozšíří se vám perspektiva a některé věci najednou uvidíte úplně jinak. Snažte se být otevření na novinky. Ryby ve vztahu si podle horoskopu užijí pěkně vášnivý týden. A single s trochou štěstí mohou prožít velmi povedený flirt. Méně se rozčilujte, vaše psychická kondice vám po pár dnech poděkuje.