Horoskopy od 24-07-2023 do 30-07-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý týden roku 2023

Beran – Na začátku týdne se mohou objevit peníze navíc. Bude lepší je ušetřit a nerozházet většinu peněz hned v prvních dnech. S partnerem bavte o případných problémech s největší upřímností, není dobré si nic tajit. Pro své zdraví můžete nyní udělat několik významných kroků.

Býk – V práci můžete narazit na konfliktní situace. Místo hádek se snažte udržovat klid a vyhnout se slovním střetům, abyste nepoškodili vztahy v kolektivu. Menší problémy s partnerem podle horoskopu vyřešíte do víkendu. Během slunečných dnů pamatujte na ochranu před nadměrným slunečním zářením.

Blíženci – V jedné chvíli se zaměřte jen na jednu pracovní záležitost, aby nezůstali zahlceni více úkoly najednou. Ve vzduchu to voní láskou. Blíženci si tento týden mohou opravdu užít. Kloktání šalvěje prospívá dásním a zubům. Dentální hygienu můžeme podpořit i čistě přírodními prostředky.

Rak – Pokud se vám zdá, že vaše aktuální práce vám nic nepřináší a že vlastně všechno stagnuje, popřemýšlejte o nějaké změně. Léto je dobrý čas na přípravy. Ve vztazích by vás mohl podle horoskopu partner příjemně překvapit. Jen si dejte pozor na výdaje, některé věci lze vyřídit i bez utrácení a společná radost bude větší. Prevence je pro zdraví nejdůležitější.

Lev – Nové nápady a postupy v práci vám ukážou i nové možnosti, které výrazně vylepší vaši finanční i pracovní situaci. Single Lvi se mohou oddávat příjemným romantickým chvilkám. Stačí jen zahodit strach a otevřít se na nové zážitky. Problémy s fyzickou kondicí může vyřešit úprava jídelníčku a větší pohybová aktivita.

Panna – Máte možnost delegovat některé nepříjemné povinnosti na jiné. Rozhodně tuto možnost využijte a vychutnejte si více volného času. Nenechte se nachytat na lichotky, za kterými se kryjí nečestné úmysly. Co se týče lásky u lidí narozených ve znamení Panna, kteří ještě nemají partnera. Nyní není ten správný čas začínat cokoliv většího. Stačí trochu počkat. Problémy s nespavostí může částečně vyřešit pořádné vyvětrání na noc.

Váhy – Horoskp doporučuje k pracovním povinnostem přistupivat s pozitivním nastavením. Nemá smysl se stresovat a rozčilovat kvůli věcem, které nelze změnit. Na všem dokážete najít něco příjemného. V tomto týdnu by pro vás ve věcech lásky mělo být srdce tím nejvýznamnějším rádcem. Psychické stresy pomůže z velké části vyřešit větší relax na lůně přírody.

Štír – Objeví se zajímavá příležitost, jak si zlepšit domácí rozpočet. Využijte ji. Ve vztahu by se lidé narození ve znamení Štíra měli vyhnout nadměrné kritice. Nemá smysl neustále vytýkat nějaké drobnosti. Nic se tím nevyřeší a jen to může pokazit příjemnou atmosféru. Bylo by dobré posílit trochu klouby, kromě prodávaných přípravků existuje i spousta přírodních metod.

Střelec – Za poslední úspěchy vás podle horoskopu čeká nějaká příjemná odměna. Můžete to brát jako motivaci k dalším originálním krokům. Nebojte se vystoupit do popředí a určovat aktuální trendy. V lásce to rozhodně tento týden nebude nuda. A týká se to jak Střelců, kteří partnera už mají tak i těch, kteří jsou zatím (a možná už jen krátce) single. Omezte konzumaci kávy a čaje, zvláště odpoledne nebo navečer.

Kozoroh – Nepodceňujte se. Máte dostatek schopností i možností a navíc vám osud přeje. Důležité je si věřit a neposlouchat ostatní, sami víte nejlépe, co je pro vás a vaši budoucnost nejlepší. Kozorozi hledající lásku budou možná na konci týdne příjemně překvapeni. Čerstvost potravin je v létě záhlad, hlídejte si i trvanlivost u věcí, co jsou v lednici. možnostem. Dbejte na čerstvost potravin a vaše zdraví ocení výrazné zlepšení.

Vodnář – Tento týden bude o objevování nových věcí. Máte možnost získat hodně užitečných znalostí a zkušeností, jen musíte trochu změnit svůj přístup. Staré postupy možná fungují, ale ty nové budou lepší. Je důležité si na ně zvyknout. Střelci v partnerském vztahu mohou mít podle horoskopu trochu problém s nudou. Promluvte si o tom, řešení existuje. Máte trošku citlivější sluch, raději se vyhýbejte hluku.

Ryby – Finanční situace lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Ryby možná není úplně ideální. Ale dá se vylepšit. Podívejte se na vaše pravidelné výdaje, můžete velmi rychle zjistit, že někde vydáváte peníze úplně zbytečně. Láska nezná věk a vždy můžete začít znovu. Nedoléčené neduhy raději neignorujte, nechcete, aby se vám pak ozvaly v nějaké nevhodné chvíli.