Horoskopy od 31-07-2023 do 06-08-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý první týden roku 2023

Beran – Čeká vás nějaké důležité rozhodování. Budete se muset jednoznačně vyjádřit, jaké řešení vám nejvíc vyhovuje. Bohudík budete mít na to čas, můžete si vše pečlivě promyslet. Nějaký email, telefonát nebo zpráva vám vnese trochu zmatku do přemýšlení o lásce. Bude vás lákat jíst i něco nezdravého. S mírou si klidně můžete zahřešit, léto není časem askeze.

Býk – Z finančního hlediska vypadá následující týden podle toho, jak to vidí horoskop, docela stabilně. Navíc se na vás může trochu usmát štěstí. Ne že by nutné bylo se věnovat hazardu, ale jen tak si ze srandy pár korun vsadit nemůže uškodit. Býci ve vztahu budou s optimismem hledět do budoucnosti. Dávejte si trochu větší pozor při náročnější fyzické aktivitě.

Blíženci – Pokud chcete dosáhnout úspěchu, musíte tomu štěstí jít také trochu naproti. Když budete jen sedět doma a doufat, že se vše samo udělá a peníze k vám jen tak přijdou, tak vás čeká zklamání. Ale pokud uděláte třebas i maličký krok kupředu, odměna může být veliká. To samé se týká Blíženců, kteří ještě nemají partnera. Šance na změnu jsou veliké. Zdraví bude v tomto týdnu spíše průměrné.

Rak – Možná je před vámi nějaká krátká, ale velmi užitečná pracovní cesta. V tomto týdnu podle horoskopu můžete získat nějaké nové zkušenosti, které se vám brzy podaří výhodně uplatnit. Single Raci by měli popřemýšlet, jestli jejich sny o možném partnerovi jsou realistické. Stačí trochu přesměrovat pozornost někam jinam a vše se dá do pohybu. Alergici mohou mít trošku náročnější víkend.

Lev – Něco se vám nelíbí a nejste moc spokojení? Zkuste si porovnat, jak to bylo před několika týdny s dnešní situací a uvidíte, že ve skutečnosti se vám život postupně zlepšuje. Ve čtvrtek si dejte pozor při nákupech. ŽIvot ve vztahu může být někdy i docela náročný. Ale někdy i konflikty mohou znamenat určitý posun kupředu. Zdravotně to bude docela v pořádku.

Panna – V práci čekejte nějaké nečekané, ale o to příjemnější překvapení. Navíc celková atmosféra bude milá. Letní čas přispívá k pozitivnímu spolupracovníků. Podle horoskopu se vám podaří přesvědčit okolí, že by měli ve svých postupech zohlednit vaše názory. Cestování může být skvělou příležitostí, jak se seznámit s někým zajímavým. A také je to ideální možnost, jak vylepšit svůj vztah s partnerem. Pozitivní nastavení k životu se odrazí i na vašem zdraví.

Váhy – Nějakou záležitost bude už třeba konečně ukončit, ať ji za sebou netáhnete jako ten příslovečný balvan u nohy. Využijte k tomu tento čas, kdy normálních povinností je méně než obvykle. V aktuálním týdnu budete mít hodně osobního charismatu. Váhy, které chtějí něco změnit ve věcech lásky mohou z toho hodně těžit. Nedělejte si starosti s virtuálními zdravotními potížemi.

Štír – Je dost možné, že se od vás bude nyní chtít více práce než obvykle. Asi není dostatek volných rukou a navíc si lidé všimli, že na některé věci jste prostě nejlepší. Po úspěšném splnění úkolů vás čeká milá odměna. V lásce se podle horoskopu objeví nějaké zprávy, které do vašeho srdce vnesou trochu zmatku. Nereagujte emocionálně, vše se dá vyřešit. Buďte opatrní při pití hodně vychlazených nápojů a konzumaci zmrzlin.

Střelec – Pokud si někdo myslí, že léto je jen čas odpočinku a relaxu, tento týden ho hodně překvapí. Tolik akce, kolik se může objevit, už nebylo delší dobu. Máte šanci být v centru dění a nebojte se prezentovat své nápady. Pro vás se věci posunou k lepšímu. A týká se to i lásky. Asi bude trochu chaosu, ale celkově pozitivního. Střelci by si měli dávat pozor na silnici a při sportech. Rychle nebo velmi intenzivně nemusí být nejlépe.

Kozoroh – Může se stát, že zjistíte, že lidé, o které jste se dosud při práci opírali, vlastně nejsou tak spolehliví, jak jste si mysleli. Bylo by dobré některé záležitosti přehodnotit. Možná je čas na změnu „spojenectví“ a nebo na samostatnou cestu. Pracovní či finanční zmatky se mohou odrazit i ve vztahu. Snažte se partnera ujistit, že vaše podrážděnost se ho netýká. Podle horoskopu by bylo dobré omezit různé povzbuzovací látky a cukr. Jen stres prohloubí.

Vodnář – Ve středu nebo ve čtvrtek se stane něco pozitivního z pracovního nebo finančního hlediska. Pokud jste měli v plánu něco měnit, možná se na chvilku zastavte a znovu přehodnoťte svůj postoj na základě nových informací. Hvězdy naznačují, že tento týden je téměř ideální pro randění, milostná setkání nebo pro velká vyznání lásky. Střelci budou mít výrazně více energie. Určitě jí část lze uvolnit fyzickou aktivitou.

Ryby – Na začátku týdne se mohou objevit v práci nějaké spory, ve kterých budete odehrávat určitou roli. Nebojte se prezentovat své názory. Nemá smysl jít do konfliktu agresivně, ale ve chvíli, kdy máte pravdu, nemá smysl ustupovat lidem na podobné pozici. Ve vztahu vás může unavovat nadměrné množství emocí. Toužit budete spíše po klidu a společné harmonii. Bosá procházka trávou nebo na pláži příjemně promasíruje chodidla.