Horoskopy od 07-08-2023 do 13-08-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý druhý týden roku 2023

Beran – hledejte nová řešení pro vaše každodenní povinnosti. Jen tak se vám podaří zbavit pocitu všeobecné nudy a budete mít dost energie vyřešit vše, co vás v tomto týdnu čeká. Podle horoskopu by Berani ve vztahu měli více mluvit o tom, co se odehrává v jejich srdci. A také naslouchat tomu, co říká partner. Pokud se vám podaří zbavit nadměrného stresu, tento týden bude zdravotně velmi fajn.

Býk – snažte se v práci o co nejpříjemnější atmosféru. V případě konfliktů se snažte být mediátorem, nestraňte nikomu, pomozte rozhádaným stranám najít řešení, které bude vyhovující pro všechny. Někdy se dlouhodobé přátelství začne postupně měnit na lásku. Nedá se s tím nic dělat, ale to nevadí, takový je život. Pokuste se najít trochu více času na fyzickou aktivitu.

Blíženci – v tomto týdnu podle horoskopu objevíte schopnost vést lidi kolem vás tam, kam vám to nejvíce vyhovuje. Někdo vás možná bude podezírat z manipulátorství, ale to je jeho problém. V lásce je někdy potřeba více odvahy. Některá slova prostě musí být vyřčena bez ohledu na následky. Upřímnost je základ. Dbejte o rovnováhu mezi prací a odpočinkem, vaše síly mají jisté hranice.

Rak – nikdy není pozdě se naučit něco nového. V tomto týdnu máte dobrou možnost získat nějaké zajímavé znalosti nebo praktické zkušenosti. Možná vás to bude stát trochu volného času, ale bude to dobře investovaný čas. Single Raci by neměli zapomínat na to, že nejsnadnější je najít partnera mezi lidmi s podobnými zájmy. Nebojte se mluvit o tom, co vás baví. Váš organismus potřebuje trochu více vitamínu C.

Lev – ve středu a ve čtvrtek by vás měla čekat nějaká zajímavá pracovní výzva. Její realizace vám umožní se posunout dál a ukázat okolí, co všechno dokážete. Podle horoskopu Lvi budou toužit ukázat partnerovi, že láska je to nejkrásnější, co vás ve společném životě čeká. Pro alergiky může být tento týden trochu náročnější.

Panna – práce je důležitá, ale nenechte se jinými lidmi natlačit do situace, kdy pracovní povinnosti budou výrazně zasahovat i do vašeho soukromého života. Někdy je důležité být nekompromisní. Ve vztahu občas dochází k nějakým změnám, kdy se obě strany cítí trochu nejistě. Ale všechno má řešení, základem je komunikace. Psychických i fyzických sil budete mít v tomto týdnu dostatek.

Váhy – v aktuálním týdnu se seznámíte se zajímavými lidmi, kteří vás profesně mohou posunout výrazně dál. Naslouchejte dobrým radám, i kdyby je říkal někdo, komu na začátku moc nedůvěřujete. Váhy budou podle horoskopu potřebovat trochu více prostoru a mohou mít občas dojem, že je partner v něčem svazuje. Pokuste se nereagovat příliš podrážděně. Kdy jste byli na pravidelné zdravotní prohlídce?

Štír – kolik lidí, tolik názorů. Při řešení pracovních problémů se řiďte vlastním rozumem, ten vás v případných problémech povede nejlépe. Do pátku si dávejte větší pozor při utrácení. Stabilita a klid, to si v tomto týdnu vychutnají Štíři, kteří jsou ve vztahu. Single mají vyšší šance kolem víkendu. Chraňte si pokožku před sluncem a větrem.

Střelec – v pondělí si narýsujte plán na zbytek pracovní části týdne. A toho plánu se držte. Pokud se objeví nějaké nové úkoly, můžete je odložit o pár dní, nikomu by to nyní nemělo vadit. Single Střelci by měli podle horoskopu žít více společenským životem. Poznáte nové lidi, a kdo ví, třeba z toho něco bude. Chraňte své uši před nadměrným hlukem, může vyvolávat migrény.

Kozoroh – vsaďte na spolupráci a nenechávejte si své nápady pro sebe. Bylo by dobré, kdyby je vyhodnotil i někdo jiný, kdo má svůj vlastní pohled na určité záležitosti. Kozorozi v tomto týdnu budou toužit po lásce a romantice. Nebojte se dávat více najevo své city. Naslouchejte signálům, které vaše tělo vysílá a reagujte na ně.

Vodnář – podle horoskopu bude nejlepší se koncentrovat na aktivitách, které budou mít větší přesah do budoucnosti. Každodenní záležitosti se nějak průběžně vyřeší samy a nemusíte se jim tolik věnovat. Drobný dáreček nebo květina určitě partnera potěší. Není nutné čekat jen na nějakou speciální příležitost. Pravidelná ranní rozcvička vám dodá energii a zlepší náladu.

Ryby – pracovně by měl být tento týden docela v pořádku. Budete se věnovat svým pravidelným povinnostem a neměly by se objevit nějaké nečekané problémy. Možná je to dobrý čas na provětrání skříní a vyřešení nějakých starších záležitostí. I ve vztahu je potřeba občas vytyčit určité hranice. Nemůžete se nechat tlačit do něčeho, co je vám proti srsti. Raději se vyhýbejte potravinám a nápojům, na které váš organismus reaguje negativně.