Horoskopy od 14-08-2023 do 20-08-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý třetí týden roku 2023

Beran – Pokud se vám nepodařilo odjet na dovolenou, tento týden musíte počítat s trochu větší pracovní zátěží než obvykle. K pravidelným povinnostem se objeví i něco nového, čemu budete muset věnovat trochu času a pozornosti. Berani ve vztahu by si měli dát pozor na středu a čtvrtek, v těchto dnech je větší riziko hádek. Problémy se spaním je potřeba aktivně řešit.

Býk – Práce vám moc potěšení přinášet nebude, ale je šance, že se brzy objeví něco zajímavého, co vás dokáže posunout trochu dál a oživit obecnou nudu. Býci ve vztahu mohou mít podle horoskopu trochu pocit nudy. Nejlepší je na to najít nějaké společné řešení. Můžete mít trochu dojem, že vám dochází síly a že potřebujete trochu více odpočinku. A je to pravda, tělo vysílá jasné signály.

Blíženci – V práci se vysvětlí nějaká záležitost, kterou všichni už několik týdnů řešili. Konečně se budete moci posunout někam dál a přestanete přešlapovat na jednom místě. Buďte trochu opatrnější při vydávání peněz. Blíženci ve vztahu mají možnost zažít opravdu krásný společný víkend. Láska vám přinese spoustu radosti. Snažte se co nejméně rozčilovat a dávejte si pozor na krevní tlak.

Rak – Na začátku týdne si napište, co všechno je potřeba udělat. Ve zmatcích, které nastanou v úterý a ve středu je dost pravděpodobné, že na něco důležitého zapomenete. A malá kartička vám to připomene. Konec týdne bude podle horoskopu přát společenským událostem a je to také dobrá příležitost se s někým seznámit. Chraňte svou pleť před větrem a sluncem.

Lev – Někdy je rozumné si pořádně promyslet, co říkáte a co si opravdu přejete. Některá přání raději neříkejte nahlas, protože se mohou splnit a vy najednou zjistíte, že vám o něco takového opravdu nešlo. Pro romantický večer bude ideální čtvrtek a sobota. Můžete prožít opravdu velmi krásné a něžné chvilky. Hluk vám nedělá moc dobře, hlídejte si správnou hlasitost při poslouchání muziky či televize.

Panna – Pokuste se nějak více motivovat do práce. To, že si ji budete zošklivovat vám nepomůže. A pokud najdete na ní aspoň nějaká pozitiva, uvidíte, že vám rozhodně půjde lépe od ruky. Brzy se vaše pracovní situace začne lepšit. Nebojte se partnerovi říci, co vás trápí. Společně si s tím poradíte a váš vztah to jen posílí. Při manuální práci si dejte větší pozor, hrozí nějaká drobná zranění.

Váhy – Podle horoskopu bude pro Váhy v tomto týdnu nejlepším dnem sobota a také trochu neděle. Co i naznačuje, že jeho pracovní část moc zajímavá nebude. Na druhou stranu asi se moc nepřepracujete, můžete nasadit klidový letní režim. Zamilované Váhy si tento týden budou hodně užívat. A ty, které lásku hledají, mohou zjistit, že je mnohem blíž, než se dosud zdálo. Mohou se objevit nějaké drobnější kožní potíže.

Štír – Bylo by rozumné na některé pracovní záležitosti pohlédnout z trochu jiné perspektivy. Možná by prospělo, kdybyste to probrali s někým nezávislím. Uvidíte, že pak se vaše situace výrazně zlepší. Nejhloupější jsou hádky o hlouposti. Ale někdy se jim nelze vyhnout, v tomto týdnu bohužel partner bude mít chuť se hádat a úplně ignorovat se to nedá. Ale přejde ho to. V porovnání s předchozími týdny bude z vás tryskat spousta optimismu a energie.

Střelec – Už od ponělí budete mít dojem, že situace kolem vás se neustále mění a vy musíte pořád na něco reagovat. Částečně to bude pravda, ale hlavně si musíte uvědomit, že ne všechno musíte řešit zrovna vy. Některé věci v klidu mohou vyřídit kolegové. Snažte se nenosit práci domů. Pak můžete prožít opravdu příjemný týden. Podle horoskopu je vhodný čas na péči o vlasy, pleť či nehty.

Kozoroh – Lidé kolem vás se budou chovat dost divně. Občas můžete mít dojem, že jejich pracovní aktivita spíše všem škodí. Ale nemá smysl to řešit. Ve skutečnosti to na vás nebude mít žádný dopad, stačí, když se budete věnovat svým věcem a vše bude v pořádku. Pro lásku bude ideální pátek a sobota. V jiných dnech to někdy může trochu skřípat. Bylo by vhodné trochu více šetřit zrak.

Vodnář – I když je léto a spousta lidí si užívá volna, vy můžete mít v práci docela frmol. Právě kvůli tomu, že spousta lidí vyjela, na vás mohou dopadnout nějaké úkoly, které by jindy řešili jiní. Ale co se dá dělat, potěšit vás může fakt, že vaše snaha bude pozitivně oceněna. Podle horoskopu Vodnáři bez partnera by měli zapátrat v paměti, jestli náhodou někdo z jejich okolí před nedávnem nevysílal docela jasné signály. Vaše zdravotní situace bude docela v pořádku.

Ryby – Někdy nemá smysl stát někde v koutě a jen pozorovat, co se kolem vás děje. Nyní přichází čas, kdy bude nejlepší vystoupit do popředí a říci jednoznačně svůj názor. Máte šanci prosadit hodně změn a vyřešit věci, které vás poslední dobou trápí. V lásce nemá smysl neustále řešit minulost. Nejdůležitější je budoucnost a ta bude krásná. Bylinkové kůry mohou pomoci při potížích s pletí.