Horoskopy od 21-08-2023 do 27-08-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý čtvrtý týden roku 2023

Beran – Snažte se získávat nové kontakty. Brzy se vám budou hodit. Středa a čtvrtek mohou být trochu finančně náročnější. Berani, kteří hledají partnera by se měli začít více rozhlížet kolem sebe. Podle horoskopu bude druhá polovina týdne vhodná pro flirty a seznámení. Můžete mít menší problémy s nespavostí. Zkuste klasické babské rady.

Býk – Pracovní i finanční záležitosti budou v pořádku. Budete mít trochu více času na realizaci vlastních plánů. Může dojít k menším sporům s partnerem, obvykle je lepší hledat kompromis, ale tentokrát, pokud budete mít pravdu, neustupujte. Nemá smysl se stresovat záležitostmi, které nedokážete vyřešit. Psychická pohoda je základ.

Blíženci – Tento týden by měl být podle horoskopu nadprůměrný. V práci máte šanci dosáhnout nějakého menšího úspěchu. Peníze se vás tentokrát budou držet a možná se i trochu rozmnoží. V lásce by to také mělo být docela fajn, zvláště pokud s partnerem žijete už delší dobu. Jen si dávejte pozor na sluníčku a obecně venku během této vlny vedra.

Rak – Na začátku týdne se budete bránit různým změnám a upřednostníte osvědčená řešení. Postupně ale začnete zjišťovat, že některé modifikace zvýší vaši efektivitu a podaří se vám dosáhnout více s menším úsilím. Vaše charisma bude v tomto týdnu výrazně vyšší. Pokud toužíte po letním flirtu, nyní máte vysoké šance. Bylo by dobré obohatit jídelníček o větší přísun vlákniny.

Lev – Dávejte si pozor, co komu slibujete. Podle horoskopu vám nyní nejvíce ublíží nesplněné sliby. Je lepší nic neslibovat, ohledně termínů spíše mlžit a pokud to jen půjde, tak část povinností přesunout na někoho jiného. Vždycky je dobrá chvíle pro velká vyznání lásky nebo nějaký romantický zážitek. Lvi s vyšším tlakem by měli být trochu opatrnější.

Panna – Vypadá to, že docela hodně věcí se nyní bude točit kolem kariéry a financí. Hlídejte si svou pozici, nenechte se ale tlačit do věcí, které vás nebaví a nevidíte v nich větší smysl. Klimatizace je fajn, ale raději se vyhýbejte místům, kde ji mají nastavenou příliš silně. Dávejte si pozor na zdravotní rady různých samouků a „internetových odborníků“.

Váhy – Týden bude pracovně dost zmatený. Budete řešit nějaké novinky a možná se kolem vás objeví noví lidé, kteří rozvíří dosud celkem klidnou atmosféru. Pokud plánujete dovolenou, nezapomeňte před odjezdem zkontrolovat vodu, plyn a elektřinu. Večerní párty budou skvělou příležitostí k seznámení. Nadměrné množství kofeinu vám nedělá dobře.

Štír – Můžete mít pocit, že vás práce nenaplňuje a že by bylo dobré se posunout někam dál. A tento týden byste podle horoskopu neměli dělat nějaké velké změny. Všechno se totiž začne postupně řešit samo a nemá smysl nikam spěchat. Partner by vás měl v druhé polovině týdne něčím příjemným překvapit. Vášniví houbaři by měli dávat větší pozor na to, co sbírají.

Střelec – K různým situacím, které se v tomto týdnu stanou, přistupujte s humorem. Nemá smysl se rozčilovat kvůli hloupostem a je lepší všem kolem vás ukázat, že máte docela velkou schopnost brát věci s nadhledem. A netýká se to jen pracovních záležitostí, podobně postupujte i ve vztahu či při hledání lásky. Buďte opartnější při konzumaci vajec a mléčných výrobků.

Kozoroh – Nepředvítatelné a nejasné situace nemáte moc rádi. Lepší je, když si můžete naplánovat, co a jak bude a pak se držet tohoto plánu. Ale někdy si musíte poradit i s náhlými změnami. Bohužel budou i v tomto týdnu, takže je dobré se na to nějak připravit. Pokud máte nějaké starosti, proberte je s partnerem nebo někým hodně blízkým. Při sportování buďte opatrnější než obvykle.

Vodnář – Podle horoskopu v práci tento týden se budete věnovat hlavně vylepšování různých věcí, zdokonalování postupů a také nějakým konzultacím ohledně novinek. Na nudu asi naříkat nebudete. Pro lásku bude ideální středeční večer a také celá sobota. Tyto dny budou opravdu stát za to. Podívejte se na svůj jídelníček z hlediska zdravé výživy.

Ryby – V práci máte možnost přesvědčit lidi kolem vás, že máte na víc, než si dosud mysleli. A že kariérní růst je stále před vámi a s tím i možnost získat více peněz. I o dlouhodobý vztah je třeba pečovat. Nuda někdy může vést k velmi nepříjemným následkům. Podle horosokopu bude aktuální týden ideální pro různé menší zdravotní či kosmetické zákroky.

3 komentáře u „Horoskopy od 21-08-2023 do 27-08-2023

Komentáře nejsou povoleny.