Horoskopy od 28-08-2023 do 03-09-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý pátý týden roku 2023

Beran – neztrácejte čas ani energii na to, abyste jiným lidem dokázali, že máte pravdu. Pokud tomu tak je, samo se to ukáže a jejich pokusy o hádku z nich udělají jen hlupáky. V tomto týdnu mohou Berani podle horoskopu ve vztahu vyřešit některé věci, které jim už delší dobu nedávaly spát. Fyzická aktivita je důležitá, ale neméně důležitý je i dostatek času na regeneraci sil.

Býk – v práci ale také ve finančních i úředních záležitostech se řiďte hlavně instinktem. Ten vám napoví, jak bude nejlepší postupovat. Někdo vám pomůže s náročnějším úkolem. Zamilovaní Býci, kteří se stále nerozhodli udělat ten důležitý krok mají nyní skvělou příležitost. U zdraví je důležité se řídit selským rozumem, ale rady odborníků také nemůžeme podceňovat.

Blíženci – v práci tento týden bude klidnější než obvykle. Dá vám to prostor trochu pouklízet stůl, dořešit starší věci a budete mít i nějaký čas navíc na spíše osobní záležitosti nebo na koníčky. Dlouhodobý vztah někdy začne úplně náhodným setkáním. Single Blíženci by měli podle horoskopu zbystřit. Kdy jste byli naposledy na očním a u zubaře?

Rak – v tomto týdnu bude důležité si pohlídat všechny termíny. Někdy budete mít chuť cosi odložit na další den, ale pokud to jen půjde, raději to nedělejte. Jste nyní pod drobnohledem. Významnější rozhodnutí ve vztahu nemá smysl dělat pod tlakem nebo v emočně vypjaté chvilce. Všechno je třeba si nejdříve dobře promyslet. Bylo by dobré se trochu pečlivěji kouknout na jídelníček. Je tam pár věcí, které by chtělo doladit.

Lev – ukažte svému okolí, co všechno dokážete a kde je vaše nezastupitelná role. I podle toho, jak se budete v tomto týdnu prezentovat, může záviset výrazně lepší finanční ohodnocení v blízké budoucnosti. Hádky jsou ve vztazích celkem normální věc. Sice zbytečná, ale normální. Jen nesmí překročit určité hranice. Vaše uši budou nyní výrazně citlivější na hluk.

Panna – podle horoskopu byste v tomto týdnu měli věnovat větší pozornost finančním a úředním záležitostem. Raději se podívejte, jestli máte všechny papíry v pořádku. Minulost moc změnit nejde. A proto nemá smysl ji partnerovi neustále připomínat. Nejlepší je tlustá čára a radostný pohled k budoucnosti. Fyzická i psychická kondice lidí narozených ve znamení Panna bude nyní nadprůměrná.

Váhy – pracovní záležitosti budou podle horoskopu v následujícím týdnu docela v klidu. Náročnější bude pondělí, kdy se stane nějaká významnější událost, ale potom všechno vyšumí do ztracena. Malý dáreček partnerovi přinese spoustu radosti do vztahu. Není důležitá cena, hlavní bude dobrý nápad. Nadměrnou energii můžete využít pro sport nebo nějakou náročnější procházku.

Štír – lidé narození ve znamení Štíra mohou v tomto týdnu dostat nějakou zajímavou nabídku. Pokud se vám bude chtít říci ne, zkuste rozhodnutí trochu odložit a promyslet ještě jednou a důkladněji. Pochopení pro drobné chyby a případné malé přešlapy ve vztahu je důležité. Nemá smysl řešit věci, které nemají dlouhodobý dopad. Psychická rovnováha je stejně důležitá, jako dobrý zdravotní stav.

Střelec – v práci někdo může zjistit, že některé povinnosti neděláte tak, jak by to bylo správné. Máte ještě příležitost to napravit. Společenský život někdy může partnerovi hodně vadit. Zkuste najít způsob, jak se zábavou sladit i domácnost. Single Střelci to řešit nemusí a naopak je to pro ně příležitost někoho najít. Nemá smysl to přehánět s potravinovými doplňky a vitamíny.

Kozoroh – v tomto týdnu vás v práci čeká dost velký chaos. Není moc šance se na to připravit, zkuste reagovat co nejpružněji podle situace. Kozorozi mohou v tomto týdnu podle horoskopu potkat někoho, kdo jim v minulosti nebyl lhostejný. A zjistí, že do určité míry se situace nezměnila. Ke konci týdne můžete být hodně unaveni, zkuste najít ideální způsob na relaxaci.

Vodnář – hodně plánů, které delší dobu vypadaly nerealizovatelně se nyní ukáže jako něco, čemu stojí za to věnovat trochu více energie a času. Najdete pomocnou ruku. Ve věcech vztahu i lásky obecně nekoukejte moc na to, co říkají lidé kolem vás. Nejdůležitější je, jak se cítíte vy. Ranní vstávání bude v tomto týdnu podle horoskopu pro Vodnáře docela oříšek.

Ryby – v práci to vypadá, že se bude řešit nějaká složitější situace. Zůstaňte stát trochu stranou a pozorujte, jak se vše bude vyvíjet. Nemá smysl se příliš angažovat, co bude třeba udělat, vyplyne postupně samo. V pracovních záležitostech bude pro vás partner oporou. Pokud ho nemáte, pomůže vám někdo z blízké rodiny. Aspoň trochu počítat kalorie má vždycky smysl.