Horoskop na měsíc září 2023

Horoskop na září 2023
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – léto pomalu končí a kolem vás se toho bude dít opravdu hodně. Září bude plné různých změn, které se budou hodně týkat vašeho pracovního ale i částečně osobního života. Po desátém budete muset udělat nějaké významné rozhodnutí, které výrazně ovlivní vše ve zbytku roku 2023. Ve vztahu nezapomínejte na to, že upřímnost je důležitá, ale zároveň nemusí zraňovat. I složité věci se dá říkat přímo do očí a přitom s úsměvem, který případná hořká slova dokáže osladit.

Býk – podle horoskopu bude první polovina měsíce hodně náročná. Práce může přinášet jisté problémy, jedinečné situace i nečekané požadavky. Vždy je potřeba reagovat okamžitě a odbavovat věci tak, jak postupně přichází. Druhá půlka září už bude výrazně klidnější a příjemnou pracovní atmosféru doplní i velmi kouzelná a romantická atmosféra doma. Nemá smysl moc riskovat a sázet na štěstí. Získáte jen to, co se vám podaří vypracovat vlastníma rukama a nějakým dobrým nápadem.

Blíženci – na začátku září se odehraje něco, co vás donutí k přemýšlení a změně plánů, které jste původně na tento měsíc měli. Ale opravdu nemáte důvod k panice. Změny ve finále budou k lepšímu, jen si na ně budete muset postupně zvyknout. Mezi desátým a dvacátým můžete mít trochu hloouběji do kapsy. S rozumně nastaveným utrácením se vám podaří všechno zvládnout. Rozhodně si nebudete muset půjčovat. Pokud jde o lásku a vztahy, tak konec měsíce by měl být opravdu vydařený. Babí léto zavolá na procházky.

Rak – očekávejte několik zajímavých výzev. Souběžně nějak po létě nebudete mít moc velkou chuť do práce a budete toužit se zabývat hlavně vlastními věcmi. V těch nejdůležitějších záležitostech bude dobré zatnout zuby, protože výsledky vaší pracovní aktivity vás následně velmi příjemně překvapí. Podle horoskopu to z hlediska lásky nebude nic extra. Výjimkou bude situace u čerstvě zamilovaných nebo se rozvna zamilovávajících raků, kteří si mohou opravdu hodně užít. Žárlivost je nepřítelem každého vztahu, pozor na zbytečné výtky.

Lev – bude dobré trošku zpomalit. Přestaňte přemýšlet o všem možném kolem vás a soustřeďte se hlavně na sebe. Pro promýšlení různých plánů a osobních situací bude nejlepší začátek měsíce září. V tomto čase se vám podaří více záležitostí vyhodnotit z různých úhlů pohledu a to vám umožní změnit či upravit vlastní přístup. Je fakt, že některé věci se dají dělat lépe a to uvidíte naprosto jasně. Pro opačné pohlaví budete hodně přitažliví jen při případném flirtování si raději odpusťte žertíky, které ne každý dokáže pochopit.

Panna – v září zjistíte, že sny se opravdu dokážou plnit. Jen nemá smysl na ně pouze čekat a snít s otevřenýma očima. Samo se nic nestane. V září vám bude osud nakloněn, ale stejně mu musíte jít trochu naproti a nezůstávat stát na jednom místě. Finanční sitace bude zvláštní. Objeví se spousta nových výdajů, budete docela pod tlakem a občas se vám bude zdát, že to nejde zvládnout. Ale na konci měsíce uvidíte, že vám v kapse zůstaly nějaké peníze navíc. Bohužel s příchodem podzima můžete očekávat i příchod drobnějších respiračních problémů.

Váhy – hodně lidí se vám podle horoskopu bude snažit pomoci. Budou to jak lidé blízcí tak i různí spolupracovníci, kterých jste si dosud příliš nevšímali. Přijměte podanou ruku, ale nezneužívejte jejich dobrou vůli. Ve chvíli, kdy vše začnete zvládat sami, s úsměvem za pomoc poděkujte. Pokud někoho milujete, nemá smysl to před ním skrývat. V září bude ideální čas pro vyznání lásky, společně můžete začít radostnou cestu životem. Poslední týden v měsíci bude ideální pro různé větší nákupy. Podaří se vám sehnat potřebné věci levněji než obvykle.

Štír – podle horoskopu budete mít v září více energie než v předchozích měsících. Zkuste toho využít pro vyřízení co největšího množství důležitých záležitostí, protože pak by měla během zbytku roku vaše síla postupně ubývat. V práci toho můžete zvládnout výrazně více než obvykle. Lidé, kteří se věnují sportům mají v září šanci dosáhnout opravdu zajímavých výsledků, možná se jim podaří překonat i nějaké osobní rekordy. Ale přitom všem nezapomínejte, že život je také o spoustě drobných radostí a o potěšení z odpočinku.

Střelec – v září by podle horoskopu bylo rozumné se trochu více věnovat vlastnímu zdraví. Bude to ideální měsíc pro lidi, kteří chtějí vyzkoušet nějakou zdravou dietu, stálo by za to zajít na preventivní prohlídku a případná návštěva kadeřníka či kosmetičky také dopadne velmi dobře. V rodině se mohou objevit nějaké menší spory spojené s financemi. Nejnáročnější to bude kolem desátého. Zkuste to přečkat, postupně se situace vyřeší sama a zbytečné hádky jen sitaci zhorší. Hezké počasí využijte pro procházky v přírodě.

Kozoroh – musíte si vážit všeho, co se vám v životě i v práci podařilo dosáhnout. Nemůžete se pořád jen podceňovat a vidět vlastní chyby. I okolí pak přijme tento přístup a je to zbytečné. Povinností vás v září čeká hodně, ale s trochou sebezapření se vám je podaří zvládnout. Pokuste se k nim přistupovat pozitivně, aby vám špatná nálada neubírala tolik potřebnou energii. Finanční situace se bude postupně zlepšovat, i když stále nebudete mít tolik peněz, kolik byste považovali za bezepčné. Se zdravím na tom budete dobře, jen se snažte vyhýbat věcem, které vám prokazatelně škodí. Září bude ideální pro boj se špatnými návyky.

Vodnář – Vodnáře by měl v září čekat podle horoskopu docela úspěšný měsíc. Ale zázraky se dít nebudou. Spíš vše se odehraje podle očekávání a pokud přiložíte ruku k dílu, výsledky vašich aktivit určitě překonají vaše očekávání. Finanční situace bude stabilní, pracovní také, jen ve vztazích to občas může trochu skřípat. Zvláště u dlouhodobých se může objevit menší problém s nudou a únavou. Ale i s tím se dá bojovat, zkuste podniknout něco, co vám i partnerovi vždy přinášelo nejvíc radosti.

Ryby – v rodině je občas důležité vzít situaci pevně do rukou. Je čas na diskuse, ale je také někdy čas na jednání, kdy zbytečné řeči pouze situaci dokážou zhoršit. Důležitým věcem dejte ten správný směr. K dětem byste měli přistupovat s láskou, ale zároveň musí pochopit, že život má určitá pravidla a také hranice, které je bezpodmínečně nutné dodržovat. Podle horoskopu vás v práci čeká úspěch a objeví se nějaké zajímavé příležitosti, které by bylo dobré využít. Život ve vztahu bude krásný. Dokážete vyčíst přání jen z pohledu a situace. A partner na tom bude stejně.